• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 25inde çağırdı doktor yani 15inde gitmiştim 10 gün sonra gel demişti... ama geciktirmeye çalışcam göremezsem üzülmeyim diye... dayanamazsam pts gitcemo_O sen ne zaman gitmeyi planlıyorsun??
Pazartesi çağırdı beni de. Biz henüz hiç görüşmedik hep telefon üzerinden oldu herşey. İlk kontrolüm olacak o yüzden görsem de görmesem de gideceğim ben.

Merhaba canım 10. Tüp bebek denemesi ile hamiş olduk biz
Sat 8 kasım 7 aralık kan değeri718 dr çok güzel tekraralama dedi bizde söz dinledik
Bu hafta 5+6 da lekelenme yaşayınca dr umuza koştuk 2 bebişin kalp atışını da duyduk 3. Saklanmış biraz bu salı görücez işallah teyzesi
Oy canim masallah ucuzlere :nazar::nazar::nazar: ve seni ayrica tebrik ederim azmin icin ;) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :dua:

Bende var canım hemde bitmek tükenmek bilmiyor malesef hergün aynı şekilde bastırıyor, yarın artık geçer diyorum geçmiyor.
Bunu doktoruma danışmayı düşünüyorum çünkü çok şiddetli sancılar yapıyor. Öğrendiklerimi aktırırım sizlere de

Benim ilk canim ondan baya heyacanliyim :KK66: aslinda sekizinci haftaya kadar sakince beklemek en iyisi :KK66: insurance var ama bi ultrasona 500 dolar fatura cikardilar bakalim sonki ziyaretim icin kac cikaracaklar?????
500 dolarmııı. baya abartıyorlar bu sağlık işini. Bende az sürünmedim yanlız insurance olmadığı için. Ama buradaki sistemden genel olarak çok memnumdum. Doğum ayrıca sonrası . Türkiye’de olsam çoktan karnımı yarmışlardı. Son ana kadar bekledi doktorum .burda olmak bi şans

500 dolarmııı. baya abartıyorlar bu sağlık işini. Bende az sürünmedim yanlız insurance olmadığı için. Ama buradaki sistemden genel olarak çok memnumdum. Doğum ayrıca sonrası . Türkiye’de olsam çoktan karnımı yarmışlardı. Son ana kadar bekledi doktorum .burda olmak bi şans
Haklısınız zaten bizde burda kelle koltukta yaşıyoruz hiç iyi dr umuz yok önüne geleni yarıyorlar. Çok ilginç valla ya okuyunca şok oldum neyse daha fazla yorum yapmak istemiyorum hayırlı olsun bebekleriniz güzel doğumlar yurtdışında

Yaa bir de uyusam... Benimki uyutmuyor anam uyku diye birşeyim yok sabah çocukla kim ilgilenicek :anne:. Kızımda hep uykum gelirdi, bunda sanki ömrü hayatımda uyku nedir bilmemişim. Ne acayip yaa :silah:

Bakalim canim gorecez insallah bende memnun kalirim ;)

Anladım canım tekrar çok geçmiş olsun. Sürekli olan bir ağrı mı? Adet olacak gibi ağrı arada bende de oluyor oyüzden korktum bende
Sürekli d3gil canım korkma doktor ultrasyonla gördü bnde olan sende olmaz sende olan bnde olmaz takilmayalim boyle şeylere genişler büyüsün saglikla

Yaa bir de uyusam... Benimki uyutmuyor anam uyku diye birşeyim yok sabah çocukla kim ilgilenicek :anne:. Kızımda hep uykum gelirdi, bunda sanki ömrü hayatımda uyku nedir bilmemişim. Ne acayip yaa :silah:
Bende sanirdimki bi benim daha ilk haftalardan gece uykusu giden, hamileligimi öğrendiğim günden beri sabahliyorum

Teşekkür ederim kızlar hoş buldum :) umarım korkularımız yerini mutluluğa bırakır... ben 5 haftalıkken gittim ve rahmim ters olduğu için karından görünemedi alttan ultrasonla göründü kese ve hatta yolk sac dedikleri şey...dr onu da görünce boş gebelik olmadığını da anlamış olduk iyi oldu dedi :) ama korkum var ilk gebeligim de kalp atışı alamamistik Allahım bidaha yaşatmaz ins :KK43:
Canim seni cok iyi anliyorum insallah duyarsin kalp atislarini gonlunde rahat eder bebisi gorunce yorumlamak daha doğru olur o zaman at yine ultrason resmini olur mu:)

Canim benim Allah kolayliklar versin bolca dinlen bari hafta sonu yoruluyorsundur çalışırken ondan oluyor olabilir :KK43:
Sanırım aslında çok ağır değil isim ama neyse Allahdan hayırlısı dün bir bebek mağazasında indirim vardı göğüs pompası ve göğüs kalkanı aldım yıl sonuna kadar hergun belli ürünlerde indirim var kızlar bakabilirsiniz isim vermek yasak sanırım :deli:

Sanırım aslında çok ağır değil isim ama neyse Allahdan hayırlısı dün bir bebek mağazasında indirim vardı göğüs pompası ve göğüs kalkanı aldım yıl sonuna kadar hergun belli ürünlerde indirim var kızlar bakabilirsiniz isim vermek yasak sanırım :deli:
Iyi yaptin canim boyle yavas yavas toparlarsiniz birden alinca hem maddi hem manevi yük oluyor sen bas harfini soyle sonharfini soyle biz anlariz yasak oldugunu sanmiyorum ama :) cinara hamileyken grupta biz çığıra cigira yaziyorduk su markada su indirim var kossssuuuun diye :)

Oy canim masallah ucuzlere :nazar::nazar::nazar: ve seni ayrica tebrik ederim azmin icin :KK66: Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :dua:
Amin teyzeleriii hemşire o gün sordu kaçıncı tüp bebek diye onuncu dedim işallah sonuncu olur dedi işallah ööle olacak :dua:
Masallah masallah masallah kuzucuklara :) karindan ultrason mu canim
Yok canım kanamalı bölgeyi bet görebilmek içşn bence vajinal muayene yaptı

Back
X