Kizlar sanirim hepimiz ayni kaygilari guduyoruz bende oyleyim sanirim benimki sizinkinden daha fazla 7 bucuk haftalik olduk cok sukur ama benim bu gun olsun kurmadigim teori kalmadi aman kese gorunecekmi ? gorundu dolu mu bos mu? hadi dolu kalp atisini duyacakmiyim zirt birt hastaneye gitme kalp atisini duyma istegi hatta doppler aleti satiliyormus onu bile alama yi dusunmuyor degilim...
Cok sukur hersey yolunda ama ben kendime dert ariyorm ya kalbi durursa diye kuruyorm cunku forumda bu tarz seyleri okuyup kafayi siyirdim yani belki 1bucuk yilin ozlemi diye bu kadar titriyorum kaygi duyuyorum ama normal olmadigima eminim gidisat iyi degil simdi de ruyalarima takmis durumdayim ikidir ayni ruyayi goruyorum anlamida dusuk tehlikesiymis kafaya fena taktim ya yavruma bisey olursa diye..
Biri beni bu durumdan kurtarsin suan etkisi yuzunden inanilmaz mutsuzum ya kaybedersem diye esimde o cocuga bisey olursa seni ve bu konusmalarini sorumlu tutarim diyor resmen cokusteyim aglamak istiyorum kurtulmak istiyorum