2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar insan sevinemiyor ki ben 2 aylik oldum ayniyim hep suphe.Kese karindan 5+3 ken gorulmedi dis gebelik olabilir dediler .Sonra vajinal ultrasonla goruldu 4-5 gun sonra .bu kez de icinde bebek yoktu kalp atimi yoktu. Daha dün gidip kalp atimini ve bebegi gorduk sukurler olsun.Simdi de enfeksiyonum varmis ona kafayi taktim.1 ay sonra gidicem ense kalinligina bakilcak hersey stres valla

İki yudum su içeyim sanki iki litre icmis im de sismisim gibi oluyor ilaçlarımı zor alıyorum çoğu zaman geri çıkıyo ilaç kusuyo rum .su icemiyorum böyle olan var mı

İki yudum su içeyim sanki iki litre icmis im de sismisim gibi oluyor ilaçlarımı zor alıyorum çoğu zaman geri çıkıyo ilaç kusuyo rum .su icemiyorum böyle olan var mı
Ben de ayniyim cnm su icemiyorum tum gun bulanti kusma doktor dedi ki dün bana sen kusuyorsan halsizsen bil ki iceride bebegin iyidir buna şükür etmeli.Düşük tehlikeli kanamali bi gebelik gecirecegine birak migden bulansin kus bise olmaz dedi bi de bulanti hapi verdi cok lazim olmadikca icme dedi .

Amaaan bu nedir arkadaşım böyle... Sakin ol relax. Derin nefesler al, içini oksijenle doldur. Hem sana hem bebişe faydalı olur. Güzel düşün, yeşillikli mekanlara git, arkadaşlarınla görüş havan değişsin. Eşin de bğtün erkekler gibi kalasmış. Hiç duyma dikkate alma. Tecrübe konuşuyor gönlünüzü rahat tutun...

Slm kızlar perşembe değerim 1370 idi
Bugün 430 kanamam devam ediyor
Düşük yapmış olan arkadaşlar kaç güne sıfırlanır acaba bhcg kanamam bitince dr gitmeyi dusunuyorum inş. Kürtaja gerek kalmaz

Ya kuzum sen böyle kendini doldurursan geçerimi 9 ay sakin ol lütfen şükret Allah’a rabbim nasip edip ömür verdiyse kucağına alacaksın bukadar sıkma kendini şimdi güzel bir duş al olumlu güzel düşün bak minik bir mucize var karnında

Enfeksiyon hamileliğin olmazsa olmazi gibi birşey endise etme bunun onune geçebilmek adina bol su icmelisin.

Smear testinde rahim ağzında anormal hücreler görünmüştü onun ne olduğunu anlamak için parça alınacaktı. Eğer sonuç yüksek riskli hücreler çıkarsa rahim ağzındaki o hücrelerin temizlenmesi gerekecekmiş. Az önce internette bi Prof un sitesinde okudum erken gebelik dönemindebu işlemler yapılabilir bebeğe bi zararı olmaz yazıyo inşallah en hafifiyle atlatırım lütfen benim için dua edin. Salı günü gidicem doktora. Haber veririm mutlaka. Buarada tahmini doğum tarihlerimiz aynı olacak seninle :)

Aynıyız canım seninle de 4+5 olduk bizde bugün. Ne zaman gideceksin doktora? Ben haftaya perşembe gitcem inşallah.
Tesadüf gördüm başka yerde son bat tarihlerimizde aynıymış canım. Çarşamba gideyim diyorum ben de. Pazartesi tekrar bir kan vereyim bakalım inşallah artıyordur değerler. Bana kalsa hemen gideceğim ama beklemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…