- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #4.201
Okuyunca dedim ki yahu ne kadar haklı... ne duysam burda kendime uyarladım öyle bi belirtim yoksada psikolojik olarak oluştuğu olmuştu engel olamadım kimi zaman.. ama bu ortamda sorunları paylaşarak bişeylerin üstesinden gelinebileceğini hissettim burda olmak bana güç vermeye başladı.. Yazınızda çok haklısınız hatta şimdi şunu düşünmeye başladım: benimde hcg değerlerim de çok yüksek ama ben böyle olumsuzlukları bilmiyordum ya benimde kesem boşsa...
Evett karindan canimTeyzesi yesin :) masallah canim kuzucuguna karından ultrason mu
Ağzınıza sağlık kesinlikle katılıyorum size.İnsan her kötü olayı kendine pay çıkarıyor,acaba ? yoksa? diye..
Daha orantılı ve doğru kullanabilmek lazım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Hislerime tercuman olmuşsun, bende aynen öyle yapıyorum çoğu zaman güzel şeyler yazmaya çalışırım arkadaşlarıma, çoğu zamanda bilgim olan bir konu hakkında yardımcı olmaya çalışırım ama çok fazla muhabbeti uzatmak ve çok yorumları okumak yada yorumda bulunmak insanın stresini almaktan ziyade, dahada beter yapıyor farkında olmadan.Bir insanın her halta bilgisi olamaz...Benim eşimde hep kızıyor bana, fazla okuma, fazla takılma herkesin bünyesi yaşadıkları bir olmaz diye çok doğru gerçekten.Hele varya mış, muş diye biten yorumlara çok ayar oluyorum.. Sağlık, sıhat, afiyet, mutluluk ve pozitif yorumları cımbızla seçiyorum artık....Ağzına sağlık beybim
Masallah canim ne kadar guzel, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin melekleriniEvet canlar inşallah 3 tane geliiyorr
Cok dogru canim, bu gunlerin tadini cikarmak gerekiyor hic kotu seyleri aklimiza getirmeyelim, zaten kotu birsey olucaksa olur.En güzelini yapıyorsunuz. Eşim bana dedi ki; kalp atışından sonra test sonuçları için de gir oraya ve ordan yine kendini kur. Hatta doğumdan sonra gir, diş çıkarmasına gir hep moral boz, tamam mı! Dedi. Ve örnek verdi. “kafasına yıldırım düşüp ölen kaç kişi var? Dedi. Bilmem dedim. İşte internete gir yaz, elbet birilerinin yorumları vardır, yoksa da tanıdıklarının hikayelerini hep sayfa sayfa yazarlar. E peki şimdi arabadayız ve yağmur yağıyor. E yıldırım düşer desem panik olmaz mısın? dedi Sürekli gerginsin, bense sadece heyecanlıyım. Sana tavsiyem, gerginliğini heyecana çevir ve hamileliğinin tadını çıkar, çıkar ki ben de senle birlikte rahat bir hamilelik geçiriyim dedi :))))
Irade meselesi iste tebrik ediyorum sizi ben basaramadimm yapi geregi pinpirikli bir insanim zatenBenimde 4 sene olmadı ama kalkipta ne kadar olumsuz şey varsa okumuyorum yada başka insaların yaşadıklarını kendime örnek almıyorum ben bu duyguyu yaşamak için çok bekledim bu güzel günleri kendimede miniğimede zehir etmeye hakkım yok bence sende onları okuma faydalı şeyler oku neyin sağlıklı neyin olmadığını araştır illaki bisey okuyacaksan eger
Emin olki bende normal hayatta çok pimpirikli ve herşeyi irdelerdim en basit örnek benim kesem geç gösterdi kendini doktor herşey yolunda olmasına rağmen dış gebelik dedi ama ben onun sağlıklı olduğunu hissettim iki gün sonra kendi doktoruma gittim çok şükür kese gözüktü kendime stres yapsam eminim ki o kan pıhtısı hemen etkilenir ben tedbir aldım allaha emanet ettim sende öyle ol bol bol inşirah suresi oku içine ferahlık verirIrade meselesi iste tebrik ediyorum sizi ben basaramadimm yapi geregi pinpirikli bir insanim zaten
Amin canım inşallah rabbim olmayıpta isteyen herkese bu mutluluğu tattirsin bizlerede evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallahCok sukur tesbihatlarim var onu cekiyorum her gun kenzul arş okuyorum bi tane inşirahida okurum kuzum...masallah sana rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun ❤
Kaç haftalık oldun canım senBugün eşim bile diyor yaşayamadın de mi haberin mutluluğunu. Korkuların endişelerin daha ağır basıyor. Evet aynen öyle ilk kan testtinden sonra ikincisi nasıl çıkacak diye başladı kaygı. Şimdi sırada kese görülecek mi korkusu var. Ve devamı gelecek. İnsanın elinde değil sakin kalmak istese de. Allah hepimizin içine ferahlık versin. Sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz
4+5 canım. Haftaya gideceğim nasipse keseyi görmeyeKaç haftalık oldun canım sen
Niye şimdiden stres yapiyosun daha çok erken benimki 6 haftalıkken gözüktü gec döllenme olmuştu4+5 canım. Haftaya gideceğim nasipse keseyi görmeye
Kiz gibi canim:)Teyzesi bnmkinede bi bakarmisin
Ne bileyim işte sağlıkla ilerliyor muyuz kese oluşacak mı gibi bir sürü deli soru kafamdaNiye şimdiden stres yapiyosun daha çok erken benimki 6 haftalıkken gözüktü gec döllenme olmuştu
Iyi yapiyosun ama biliyosun demi senin bu stresin keseyi gördükten sonrada devam edecek bu his ister istemez herkeste oluyor ama biraz detaylı düşününce sanki günler saatler geçmek bilmiyor ama sana iyi gelecek şeylerle meşgul ol emin olki sende rahatladığını anlarsınNe bileyim işte sağlıkla ilerliyor muyuz kese oluşacak mı gibi bir sürü deli soru kafamdaRahatlamak gerekiyor biliyorum. Tesbih cekiyorum, dua okuyorum biraz içim ferahlasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?