2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayıııırrr :) Ben dün doktorumu bile etkiledim :) Dedim kutum boşsa, kutumda bir şey hissetmiyorum. Dedi ki; o nerden çıktı? Gel bakalım :) Senin kutu doluuuu, benim kutu da dolu çıktı. Şimdi bebek isimleri arayışındayım, sen de böyle olacaksın ve dönüp bu yazıma cevap yazacaksın. Sevgilerimle :)

En güzelini yapıyorsunuz. Eşim bana dedi ki; kalp atışından sonra test sonuçları için de gir oraya ve ordan yine kendini kur. Hatta doğumdan sonra gir, diş çıkarmasına gir hep moral boz, tamam mı! Dedi. Ve örnek verdi. “kafasına yıldırım düşüp ölen kaç kişi var? Dedi. Bilmem dedim. İşte internete gir yaz, elbet birilerinin yorumları vardır, yoksa da tanıdıklarının hikayelerini hep sayfa sayfa yazarlar. E peki şimdi arabadayız ve yağmur yağıyor. E yıldırım düşer desem panik olmaz mısın? dedi Sürekli gerginsin, bense sadece heyecanlıyım. Sana tavsiyem, gerginliğini heyecana çevir ve hamileliğinin tadını çıkar, çıkar ki ben de senle birlikte rahat bir hamilelik geçiriyim dedi :))))

Kizlar sanirim hepimiz ayni kaygilari guduyoruz bende oyleyim sanirim benimki sizinkinden daha fazla 7 bucuk haftalik olduk cok sukur ama benim bu gun olsun kurmadigim teori kalmadi aman kese gorunecekmi ? gorundu dolu mu bos mu? hadi dolu kalp atisini duyacakmiyim zirt birt hastaneye gitme kalp atisini duyma istegi hatta doppler aleti satiliyormus onu bile alama yi dusunmuyor degilim...

Cok sukur hersey yolunda ama ben kendime dert ariyorm ya kalbi durursa diye kuruyorm cunku forumda bu tarz seyleri okuyup kafayi siyirdim yani belki 1bucuk yilin ozlemi diye bu kadar titriyorum kaygi duyuyorum ama normal olmadigima eminim gidisat iyi degil simdi de ruyalarima takmis durumdayim ikidir ayni ruyayi goruyorum anlamida dusuk tehlikesiymis kafaya fena taktim ya yavruma bisey olursa diye..
Biri beni bu durumdan kurtarsin suan etkisi yuzunden inanilmaz mutsuzum ya kaybedersem diye esimde o cocuga bisey olursa seni ve bu konusmalarini sorumlu tutarim diyor resmen cokusteyim aglamak istiyorum kurtulmak istiyorum

Benimde 4 sene olmadı ama kalkipta ne kadar olumsuz şey varsa okumuyorum yada başka insaların yaşadıklarını kendime örnek almıyorum ben bu duyguyu yaşamak için çok bekledim bu güzel günleri kendimede miniğimede zehir etmeye hakkım yok bence sende onları okuma faydalı şeyler oku neyin sağlıklı neyin olmadığını araştır illaki bisey okuyacaksan eger

Cok dogru canim, bu gunlerin tadini cikarmak gerekiyor hic kotu seyleri aklimiza getirmeyelim, zaten kotu birsey olucaksa olur.
Ben son yillarda kotu seyler yasadim, Ms teshisi konuldu, ama hic kotu birsey gibi dusunmedim bu hastaligi hic, interneten bu hastalik icin sadece iyi seyleri hep okudum sonundada vitaminlerle bir terapi buldum ve 1 bucuk yildirda hic belirtisiz yasiyorum. Ve simdi hamileyim ve allaha cok sukur doktorlarim hepsi cok sagliklisin diyorlar. Demek istedigim hep guzel dusunelim, guzel olsun, insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz miniklerimizi. Tadini cikarin bu 9 ayin Optum sizi.

Irade meselesi iste tebrik ediyorum sizi ben basaramadimm yapi geregi pinpirikli bir insanim zaten

Irade meselesi iste tebrik ediyorum sizi ben basaramadimm yapi geregi pinpirikli bir insanim zaten
Emin olki bende normal hayatta çok pimpirikli ve herşeyi irdelerdim en basit örnek benim kesem geç gösterdi kendini doktor herşey yolunda olmasına rağmen dış gebelik dedi ama ben onun sağlıklı olduğunu hissettim iki gün sonra kendi doktoruma gittim çok şükür kese gözüktü kendime stres yapsam eminim ki o kan pıhtısı hemen etkilenir ben tedbir aldım allaha emanet ettim sende öyle ol bol bol inşirah suresi oku içine ferahlık verir

Bugün eşim bile diyor yaşayamadın de mi haberin mutluluğunu. Korkuların endişelerin daha ağır basıyor. Evet aynen öyle ilk kan testtinden sonra ikincisi nasıl çıkacak diye başladı kaygı. Şimdi sırada kese görülecek mi korkusu var. Ve devamı gelecek. İnsanın elinde değil sakin kalmak istese de. Allah hepimizin içine ferahlık versin. Sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz

Cok sukur tesbihatlarim var onu cekiyorum her gun kenzul arş okuyorum bi tane inşirahida okurum kuzum...masallah sana rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun ❤

Cok sukur tesbihatlarim var onu cekiyorum her gun kenzul arş okuyorum bi tane inşirahida okurum kuzum...masallah sana rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun ❤
Amin canım inşallah rabbim olmayıpta isteyen herkese bu mutluluğu tattirsin bizlerede evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Kaç haftalık oldun canım sen

Niye şimdiden stres yapiyosun daha çok erken benimki 6 haftalıkken gözüktü gec döllenme olmuştu
Ne bileyim işte sağlıkla ilerliyor muyuz kese oluşacak mı gibi bir sürü deli soru kafamda Rahatlamak gerekiyor biliyorum. Tesbih cekiyorum, dua okuyorum biraz içim ferahlasın diye

Ne bileyim işte sağlıkla ilerliyor muyuz kese oluşacak mı gibi bir sürü deli soru kafamda Rahatlamak gerekiyor biliyorum. Tesbih cekiyorum, dua okuyorum biraz içim ferahlasın diye
Iyi yapiyosun ama biliyosun demi senin bu stresin keseyi gördükten sonrada devam edecek bu his ister istemez herkeste oluyor ama biraz detaylı düşününce sanki günler saatler geçmek bilmiyor ama sana iyi gelecek şeylerle meşgul ol emin olki sende rahatladığını anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…