2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size yetişemiyorum valla ya bi sorum olucak sizde de gaz problemi var mı?

Ağzınıza sağlık kesinlikle katılıyorum size.İnsan her kötü olayı kendine pay çıkarıyor,acaba ? yoksa? diye..
Daha orantılı ve doğru kullanabilmek lazım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Hislerime tercuman olmuşsun, bende aynen öyle yapıyorum çoğu zaman güzel şeyler yazmaya çalışırım arkadaşlarıma, çoğu zamanda bilgim olan bir konu hakkında yardımcı olmaya çalışırım ama çok fazla muhabbeti uzatmak ve çok yorumları okumak yada yorumda bulunmak insanın stresini almaktan ziyade, dahada beter yapıyor farkında olmadan.Bir insanın her halta bilgisi olamaz...Benim eşimde hep kızıyor bana, fazla okuma, fazla takılma herkesin bünyesi yaşadıkları bir olmaz diye çok doğru gerçekten.Hele varya mış, muş diye biten yorumlara çok ayar oluyorum.. Sağlık, sıhat, afiyet, mutluluk ve pozitif yorumları cımbızla seçiyorum artık.... Ağzına sağlık beybim

Benim ilk canim ondan baya heyacanliyim aslinda sekizinci haftaya kadar sakince beklemek en iyisi insurance var ama bi ultrasona 500 dolar fatura cikardilar bakalim sonki ziyaretim icin kac cikaracaklar?????

Doktoruna guven canim birsey olmaz bende biryildan fazladir kullaniyorum :)

Aynı korkular bende de var. Allahım inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Ne zor şeylermiş. İnsan kendinden çok düşünüyor. Seninle de aynıyız. Ne zaman gideceksin keseyi görmeye
Canım 25inde çağırdı doktor yani 15inde gitmiştim 10 gün sonra gel demişti... ama geciktirmeye çalışcam göremezsem üzülmeyim diye... dayanamazsam pts gitcem sen ne zaman gitmeyi planlıyorsun??

Sanırım seninde benimki gibi geç olmuş
Birinci yilin sonunda oldu iste canim gecen sene araliktan beri ugrastim ama son zamanlarda ya hic olmazsa diye cok korkuyordum sukur rabbim daha fazla bekletmeden nasip etti. Isteyen herkesede en kisa surede bu mutlulugu nasip eder bizlerde saglicakla kucagimiza aliriz insallah

Üçüz bebişi olan anne wintersun hayırlı olsunnn Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Hcg değerleriniz nasıldı ve normal yolla mı, tedavi ile mi hamile kaldınız bahseder misiniz çok merak ettim

Amin canım inşallah benim evliligimin 4.yılı bi düşük yaşadım ama herkes gibi hemen olmadı 2.5 sene geçti üzerinden çok şükür hiç beklemediğim bi dönemde oldu allah çok büyük neyi ne zaman dilerse o zaman nasip ediyor işte inşallah kucagimiza almak nasip olur :)

Canım 25inde çağırdı doktor yani 15inde gitmiştim 10 gün sonra gel demişti... ama geciktirmeye çalışcam göremezsem üzülmeyim diye... dayanamazsam pts gitcem sen ne zaman gitmeyi planlıyorsun??

Peki ayın 25'inde kaç haftalık ve günlük oluyorsun canım.Ben daha doktora adım dahi atmadım.Kese zamanımı gitsem, yoksa keseden öncemi gitsem hiç karar veremedim.

Peki ayın 25'inde kaç haftalık ve günlük oluyorsun canım.Ben daha doktora adım dahi atmadım.Kese zamanımı gitsem, yoksa keseden öncemi gitsem hiç karar veremedim.
15i normalde adet olmam gereken tarihti kan verdim 4079 çıktı 3 haftalık hemen hemen dedi doktor.. yani daha çok yeni dedi tam nokta atışı da yapamadı haliyle kesede yoktu ortada.. Birdahaki gidişimde öğrenicem bebeğimin tam ne kadarlık olduğunu... Tavsiyem bi iki kez kan ver b hcg sonuçlarına baktır kese için ayriyetten gidersin öncelikle sağlıklı gebelik için hcg değerlerin yükseliyor mu buna bakılsın..

İyi geceler herkese,
Çok karışık duygularla kendimi buraya yazarken buldum. Pazartesi ya da salı gibi adet olmam gerekiyodu ama önceki mesajında gördüğünüz gibi rahim ağzından parça alınması için gün almıştım. Belki kırmızıları görürüm diye bugüne kadar bekledim Az önce idrar testi yaptım çift çizgi anında çıktı. Sevinsem mi endişelensem mi bilemedim. Herşey yolunda olsun istiyorum çok korkuyorum. Lütfen dualarınızda bana da yer verir misiniz

Merhaba canım 10. Tüp bebek denemesi ile hamiş olduk biz
Sat 8 kasım 7 aralık kan değeri718 dr çok güzel tekraralama dedi bizde söz dinledik
Bu hafta 5+6 da lekelenme yaşayınca dr umuza koştuk 2 bebişin kalp atışını da duyduk 3. Saklanmış biraz bu salı görücez işallah teyzesi

Amin canim :)

Hayirli olsun canim sevin tabiki kizina kardes geliyo ne guzel icini ferah tut:).. hic beklemeden doktoruna git bence o seni en iyi sekilde yonlendirecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…