• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim dün akşam itibari ile mide bulantısı başladı şimdide bulanıyor ve yeni coraspin ve folik iyot içtim.Ya ben napicam hep içtiğim ilaçları cikartirsam:KK43:
Canım kraker falan ye açıktınmı aç kalınca daha çöl bulanıyor kraker falan ye en azından çıkarma

Canım kraker falan ye açıktınmı aç kalınca daha çöl bulanıyor kraker falan ye en azından çıkarma
Yok canım daha yeni yaptım kahvaltımı limonlu su içtim ama hâlâ bulanıyor ayaklarımı kaldırıp yatıyorum şimdi çıkarmamak için :KK43: coraspin i cikarmamam gerek:KK42:bnde kan pıhtılaşmasi var

Yok canım daha yeni yaptım kahvaltımı limonlu su içtim ama hâlâ bulanıyor ayaklarımı kaldırıp yatıyorum şimdi çıkarmamak için :KK43: coraspin i cikarmamam gerek:KK42:bnde kan pıhtılaşmasi var
Anladım canım bende oyuzden çıkarma diye kraker falan ye dedim uzan bakalım biraz bulantı oluyor ama çoğu zaman çıkarmaya kadar gelmiyor inşllah seninde öyle olur dinlen biraz geçer umarım

Anladım canım bende oyuzden çıkarma diye kraker falan ye dedim uzan bakalım biraz bulantı oluyor ama çoğu zaman çıkarmaya kadar gelmiyor inşllah seninde öyle olur dinlen biraz geçer umarım
Canım çok şükür geçti Saol ilgilendiğin için allah razı olsun cikarcam sandım ama çıkarmadan geçti şükür

Kızlar bu hamilelik akıntıları ne kadar sürüyor? Su gibi resmen hafif sarıya dönük.Dün keseyi görmek için kontrolüm vardı çok şükür gördük de.Doktor şimdilik ilaç vermek istemiyorum akıntın için devam ederse söyle dedi.Sanırım çoğu gebelikte oluyormuş ama insna takıyor işte kafaya.Sizde de var mı?
aynı dertten bende de var sarının her tonlarını görüyorum ayrıca akıntı olunca çok bariz hissediyorum ve kanama diye korkup kontrol ediyorum her seferinde

Kızlarr yardım :KK43:
Bu saatte uyutmayan 20lik diş ağrım varr sol alt diş ve boğazım falan çok kötü... nette bebeğe de iltihabın zararı olabilir diyor sizce ne yapmalıyım antibiyotik kullanabilir miyim bunun için gebelik doktoruma mı dişçiye mi danışayım çok canım acıyor :hasta::KK61:
çok geçmiş olsun keşke öncesinde halledebilseydin dişi :( ben iki dişimide ameliyatla aldırdım doktor korun dedi gebeliğe izin vermedi ağzımı bile açamıyordum..sarımsak iltihaba iyi geliyor ikiye bölüp yerine koyabilirsin..çok çok geçmiş olsun

Ayy hadi inşallah sağlıklı doğsun miniklerimiz. Bizimde ilk ultrason resmimiz gelince yorum yaparsın artık teyzesi :) Bu arada resme göre mi sağda yoksa vücudumuza göre mi sağda?
Amin inşallah canım,
Resime göre kese içinde bebeğin aldığı konuma göre yorumlanıyor canım, sen minnakımızın şöyle yakışıklı-güzel bir vesikalığını getir de yaparım inşallah:KK200::halay:

Back