• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. Allah hepimize sağlıklı hamilelik versin, sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi.
Sormak istediyim bişey var. Akıntısı olan var mı ve acaba ne durumda? Benimki sanki çok fazla gibi geliyor bana. Doktoruma müayenede sormayı unutmuşum, bu gün mesaj atdım ama cevap yok daha.
Akıntı benimde var crinone jel kullanıyorum gece ondan olduğunu düşünüyorum. Beyaz şeffaf gibi hatta bazen leke geldi gibi korkuyorum bi bakıyorum şeffaf rahatlıyorum. Ama bir de idrarda koku var gibi sizde de oldumu çok su içemiyorum 1,5 lt yi zorla yapabiliyorum

Kızlar pazartesi 7+5 günlük olcam inşallah ve o gün doktor randevum var, bebeği görüp kalp atışlarını duyabilirim artık di mi inşallah
Görürsün büyük ihtimal kese görmek isteyenlere tavsiyem idrara sıkışık gidin tabi karından bakılacaksa daha rahat gözüküyor

Oy oy ne güzel maşallah darısı bizlere ben daha pazartesi kese görmeye gidicem keşke o gün kalp atışlarını da duysam da rahatlasam :halay:ama çok erken duyulmaz galiba hele önce bi keseyi görmek nasip olsun da inşallah :dua: duanızı bekliyorum :KK200:
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz idrara sıkışık git

Günaydın kızlar. Sabahı olmayan bademciklerin şişmesi ve griple uyandım , off yaa ((((
Akıntıyısa hiç.sormayın burun akıyor, aşağıdan akıyor, akıyor da akıyor :temizlik:
Kızlar ben sıvı çok içemiyorum ya, en fazla çay dahil bir litre içebiliyorum

Geceden beri geçmek bilmeyen baş ağrısı :KK43: hiç böyle olmazdı şu içerdim geçerdi bugün içtim geçmedi sunizit var napsam geçer ya:işsiz: İlaç almak istemiyorum :KK42:

Geçmiş olsun canım, geçmediğine göre bir tansiyonu da ölçmen mümkünmü acaba? Bana ondan yapmıştı
Allah razi olsun umarim gecer.Olcemem ki alet yok dışarı da çıkamıyorum sağlık ocağı hastane uzak zaten eşimde iş için başka şehre gitti

Son düzenleme:
Allah razi olsun umarim gecer.Olcemem ki alet yok dışarı da çıkamıyorum sağlık ocağı hastane uzak zaten eşimde iş için başka şehre gitti
Anladım canım. Sen ayağının altını yüksek yap, iki yastık koy mesela, uzan. Varsa limonlu su iç, neden dersen düşük tansiyondan birşey olmaz da, yüksek olmasın. Sinuzit içinse sadece tuzlu su. Çok ağrın varsa parol içebilirsin sık sık olmamak şartıyla

Günaydın kızlar. Sabahı olmayan bademciklerin şişmesi ve griple uyandım , off yaa ((((
Akıntıyısa hiç.sormayın burun akıyor, aşağıdan akıyor, akıyor da akıyor :temizlik:
Kızlar ben sıvı çok içemiyorum ya, en fazla çay dahil bir litre içebiliyorum
Çok geçmiş olsun:/
Vajinal akıntın mı var? Bende ona takmış vaziyetteyim dr um şimdilik ilaç vermek istemedi ama su gibi akıyor ya:bicak:Çookk şükür ki lekelenmem falan yok, sanırım doğuma kadar sürüyormuş ama ben hamilelik öncesinde de hep enfeksiyonlu olduğum için korkuyorun:KK17:

Anladım canım. Sen ayağının altını yüksek yap, iki yastık koy mesela, uzan. Varsa limonlu su iç, neden dersen düşük tansiyondan birşey olmaz da, yüksek olmasın. Sinuzit içinse sadece tuzlu su. Çok ağrın varsa parol içebilirsin sık sık olmamak şartıyla
Çok teşekkürler

Kızlar benim dün akşam itibari ile mide bulantısı başladı şimdide bulanıyor ve yeni coraspin ve folik iyot içtim.Ya ben napicam hep içtiğim ilaçları cikartirsam:KK43:

ilk çocugumda kanama bulantı herseyı yaşamştm. şimdi daha kan testinde cıktı yarın doktora gıdecegız ınsallah
ama agrım sızım sıskınlıgım bulantım hersey sımdıden var
aylarca hamıle oldugunu anlamayan kadınlar varmıs bır kez daha özendım
suan hamıleysem ınsallah 5 haftalık ve dun pantolonumun dugmesını acarak oturdum
ılk cocugumda 12.13. haftadan sonra hamıle kıyafetletıne gecmıstım sımdı hersey cok erken oluyo gbi
hayırlısı olsun saglıklısı olsun tabıkı

Back