- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.781
Canim yaaa Allah yardim etsin bi an once geçer insallah hepsi bir arada daha da zorValla aynenn.... bide şimdi bulantım başladıııı hiç olmazdııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yaaa Allah yardim etsin bi an once geçer insallah hepsi bir arada daha da zorValla aynenn.... bide şimdi bulantım başladıııı hiç olmazdııı
Valla ilk selami cakti bana boncuk :) olmustu canim fenaydi 5 inci aya kadar kasarli tost ve patates kizartmasiyla beslendim hersey kokuyordu hersey midemi bulandırıyordu oy ne zorduBebiş burdayım dio şeker:) bnde hiç olmadi bulantı şükür Allaha cinar da olmusmuydu senin
Akıntı benimde var crinone jel kullanıyorum gece ondan olduğunu düşünüyorum. Beyaz şeffaf gibi hatta bazen leke geldi gibi korkuyorum bi bakıyorum şeffaf rahatlıyorum. Ama bir de idrarda koku var gibi sizde de oldumu çok su içemiyorum 1,5 lt yi zorla yapabiliyorumMerhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. Allah hepimize sağlıklı hamilelik versin, sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi.
Sormak istediyim bişey var. Akıntısı olan var mı ve acaba ne durumda? Benimki sanki çok fazla gibi geliyor bana. Doktoruma müayenede sormayı unutmuşum, bu gün mesaj atdım ama cevap yok daha.
Görürsün büyük ihtimal kese görmek isteyenlere tavsiyem idrara sıkışık gidin tabi karından bakılacaksa daha rahat gözüküyorKızlar pazartesi 7+5 günlük olcam inşallah ve o gün doktor randevum var, bebeği görüp kalp atışlarını duyabilirim artık di mi inşallah
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz idrara sıkışık gitOy oy ne güzel maşallah darısı bizlere ben daha pazartesi kese görmeye gidicem keşke o gün kalp atışlarını da duysam da rahatlasam ama çok erken duyulmaz galiba hele önce bi keseyi görmek nasip olsun da inşallah duanızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım, geçmediğine göre bir tansiyonu da ölçmen mümkünmü acaba? Bana ondan yapmıştıGeceden beri geçmek bilmeyen baş ağrısı hiç böyle olmazdı şu içerdim geçerdi bugün içtim geçmedi sunizit var napsam geçer ya İlaç almak istemiyorum
Günaydın, Ay inşallahGunaydın Hanımlar,
Yarın ki kan testi sonucuma göre aranıza katılcam Allahın izniyle... şimdilik idrar sonucuyla yetiniyoruz
Allah razi olsun umarim gecer.Olcemem ki alet yok dışarı da çıkamıyorum sağlık ocağı hastane uzak zaten eşimde iş için başka şehre gittiGeçmiş olsun canım, geçmediğine göre bir tansiyonu da ölçmen mümkünmü acaba? Bana ondan yapmıştı
Amin canım beni cümlemizinOy maşallah minik fasulyeni rabbim saglikli bir sekilde kucaginada almayi nasip etsin kuzum
Anladım canım. Sen ayağının altını yüksek yap, iki yastık koy mesela, uzan. Varsa limonlu su iç, neden dersen düşük tansiyondan birşey olmaz da, yüksek olmasın. Sinuzit içinse sadece tuzlu su. Çok ağrın varsa parol içebilirsin sık sık olmamak şartıylaAllah razi olsun umarim gecer.Olcemem ki alet yok dışarı da çıkamıyorum sağlık ocağı hastane uzak zaten eşimde iş için başka şehre gitti
Çok geçmiş olsun:/Günaydın kızlar. Sabahı olmayan bademciklerin şişmesi ve griple uyandım , off yaa ((((
Akıntıyısa hiç.sormayın burun akıyor, aşağıdan akıyor, akıyor da akıyor
Kızlar ben sıvı çok içemiyorum ya, en fazla çay dahil bir litre içebiliyorum
Çok teşekkürlerAnladım canım. Sen ayağının altını yüksek yap, iki yastık koy mesela, uzan. Varsa limonlu su iç, neden dersen düşük tansiyondan birşey olmaz da, yüksek olmasın. Sinuzit içinse sadece tuzlu su. Çok ağrın varsa parol içebilirsin sık sık olmamak şartıyla
inş bu bebişte oyle olmaz canımValla ilk selami cakti bana boncuk :) olmustu canim fenaydi 5 inci aya kadar kasarli tost ve patates kizartmasiyla beslendim hersey kokuyordu hersey midemi bulandırıyordu oy ne zordu