2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güneşi gördüm der gibi

Al benden de o kadar:) Bende de irade sıfır ama ilk bebeğim o kadar küçüktü ki yemek yiyecek zamanım yoktu, ondan yiyemedim :))) Düşünsene karnım burnumdaydı bebeğim yürümüyordu bile daha. Kucakta taşı, salla salla uyumaz.... Ay ne günlerdi.

Bendekokudan muzdaribim. Allahtan bu ara gribim burnum tikali. Zor geciyor iki cocukla bugun annem gelecekbir ay kalirsa biraz toparlanirim

hadi hayirli sonuclarin gelsin insallah:) bekliyoruz heycanla :) yumurtayi bende ilk defa duydum tibben gormesi mumkun degil yumurtlamissin demek istemistir belki :) yumurtalıklar bos oldugu icin :)

Kimyasal sanırım canım; 165 çıkmış değerim. Çok az az artıyor değerim maalesef. 4 gün önce 98,5tu. Morali bozuldu ama napalım kısmet.

Bn testleri tekrarlamadım 12. Gün 718 çıktı daha da bişey yapmadım banada 2 transfer edildi hayırlısı bakalım
Benim 11 gün 784 du 12 1396 herseyin hayırlısı olsun cnm dün keseleri gördük çok şükür ikiz dedi dr inşallah sağlıcakla devam eder kalp atışlarınida duyarim

Valla öyle bir değişiyor bir günün bir güne tutmaz ben bugün çok iyiyim diyim yarına berbat oluyorum .
Ne kadar oldu bebis canim? Kasık ağrısı ilk 4 ay bende olmustu epeu.suanda hagiften oluyor..siddetli mi agrin çok fazla
Canım sen maşallah hamileliği yarılamışsın ya ilk 4 ay demişsin ya 5 ay kalmış şunun şurasında
Hakikatten :))) Biz de göreydik şu güneşi :))
Allahın izniyle görürsün inşallah canım

Bendekokudan muzdaribim. Allahtan bu ara gribim burnum tikali. Zor geciyor iki cocukla bugun annem gelecekbir ay kalirsa biraz toparlanirim
Ohh anne gibisi var mı,toparlanırsın inşallah.

Kimyasal sanırım canım; 165 çıkmış değerim. Çok az az artıyor değerim maalesef. 4 gün önce 98,5tu. Morali bozuldu ama napalım kısmet.
Canım bozma moralini hemen Birdaha bakılsın iki gün sonra inşallah kimyasal değildir. Allah yardımcın olsun

Kesinlikle... Hangi doktora gidiyorsun Keşan da?
Kesandakiler kasap gibiler kizimda bana yasatmadiklari korku kalmadı devlette kerim bey iyi ama randevu bulmak zor tabi devlette dogum yapilirmi tartisilir bilhassa kesanda. Ozel kesanda Özkan bey cok iyiymis ama bir ona gitmedim diğer hepsine gittim memnun kalmadim. Zuhal ayakta uyuyor hastalarindan bir haber huseyin bey fena degil normal dogum destekliyor ama bana saglam sorunsuz keseme bu bebek duser kesen bozuk dedi aglaya aglaya edirne yolunu tuttum. Cok tavsiye uzerine ozel trakyada Ünal beye gittim elli kez hamile kalsam ellisinide onunla devam ederim imkanin varsa tavsiye ederim kesinlikle.

Kızlar du kese gördük fakat hiç kahverengi akintim olmamıştı buzamana kadar alttan muayeneden sonra kahverengi akintim oldu hemen dr aradım durumu anlattım korkulucak bişey olmadığını söyledi bol su iç istirahat et dedi böyle bişeyi olan varmı çok endiselendim

Benim 11 gün 784 du 12 1396 herseyin hayırlısı olsun cnm dün keseleri gördük çok şükür ikiz dedi dr inşallah sağlıcakla devam eder kalp atışlarınida duyarim
Maşallah yaa ne güzel allah esirgesin minişleri sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah:) darısı başıma kesemizi görmek için

canım allah bağışlasın kızını sütten kestin mi

Benim bir sorum var şeker anneler :)
Mide yanması şikayeti için gaviscon ya da muadili ilaç kullanan var mı ? Hamilelikte kullanımının sakıncalı olmadığı prospektuste yazıyor, zaten doktor önerdi bu ilacı ama baş ağrısında bile ağrı kesici içmeyi reddeden ben bu ilacı kullanamıyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…