2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım Allah bebeğini de seni de korusun inşallah bi aksilik çıkmaz merak etme

Allah yardimciniz olsuun

Bide ben salı günü öğrendim gebeligimi hcg 61.14 tu doktor pazar günü kan ver pazartesi yanıma gel bakalım artış nasıl sağlıklı mi gebelik dedi.Şimdi sağlıklı olması için ve iki kat artmış olması için kan degerinin kaç olması gerekiyor 250 yada 400 mu

Harika benim ilk ohooo senin alışmış olman lazım canım. Allah evlatlarını sana bağışlasın

Her seferinde aynı şeyi yapıyorum. 2015 temmuz ve 2016 eylül annesiyim aynı zamanda:) bu inşallah 3. bebeğim. Dua edin kızı bulayım bu sefer:)))

Allah yardımcın olsun canım evlatlarını sana bağışlasın

Canim dun 250 den civari olmasi gerekirdi tam 2 kati olursa. ama daha az da olabilir %60 artmis olmasi yeterli stres yapma insallah guzel yukselmistir canim

Salı: 61
Perşembe: 120
Cumartesi: 240
Pazar: 360 gibi bişey olması lazım sanırım. Ama tabi bu en iyisi canım. 2 kat artış düşündüm %60 artış olsa yeterliymiş

Reactions: D-E
Salı: 61
Perşembe: 120
Cumartesi: 240
Pazar: 360 gibi bişey olması lazım sanırım. Ama tabi bu en iyisi canım. 2 kat artış düşündüm %60 artış olsa yeterliymiş
İnşallah yaa canım kötü düşünmek istemiyorum ama stres yapıyorum yaa elimde değil rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Kaç çıkmıştı canım senin degerlerin
Cnm 11 aralık saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık saat 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat 17.26 kan verdim bekliyorum cnm. Dua et bana. Cuma’yı salladım keşke cuma verseydim bari net anlardım. Bugün 200 civarı çıkarsa kafam rahat edecek. Çok stres oldum ya.

İnşallah canım yaa inşallah sağlıklıdır bebislerimiz bize sımsıkı tutunurlar sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah bize rabbim.Bende sonuç bekliyorum benimde 250 =300 olursa rahatlayacagm

Niye bu kadsr sık baktiriyirsunuz
Beta hcg takibi diye bi durum yok
Iki kez baktirirsin iki kat artiryorsa kese icin beklersin
Kendinize stres yaratiyorsunuz
Ben bir ekz baktirdim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…