- 16 Aralık 2015
- 196
- 148
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.501
Geçmiş olsun canım Allah bebeğini de seni de korusun inşallah bi aksilik çıkmaz merak etmeMerhaba kızlar, kaç günfen beri takip etsem de sizi de endişeye sokmayım diye yazmıyordum. Kahverengi akıntım oluyor, 3 gün önce özele gittim birşey yok dedi, bugün acile gittim vajinal baktı aktif kanaman yok dediler, progestanı günde 3e çıkardılar, istirahat edicem, 1 sınıfa giden kızım var bir de hastalandı nasıl istirahat edeceksem artık... Allah hepimize yardımçı olsun kızlar
Sağol canım , benim ilkinde de kanamalı geçmişti , o bir farklıydı bu bir farklı. Allah hepimize yardımcı olsunGeçmiş olsun canım Allah bebeğini de seni de korusun inşallah bi aksilik çıkmaz merak etme
Canim oyle oldugunda 1 cay bardagi soguk sut ic cok rahatlatirKızlar benim aşırı derecede midemde ve yemek borumda yanma var. Gece uykumu bile kaçırıyor. Ne yesem yanıyorum hiç bişey yemek istemiyorum. Sizde de böyle mş arkadaşlar?
Allah yardimciniz olsuunMerhaba kızlar, kaç günfen beri takip etsem de sizi de endişeye sokmayım diye yazmıyordum. Kahverengi akıntım oluyor, 3 gün önce özele gittim birşey yok dedi, bugün acile gittim vajinal baktı aktif kanaman yok dediler, progestanı günde 3e çıkardılar, istirahat edicem, 1 sınıfa giden kızım var bir de hastalandı nasıl istirahat edeceksem artık... Allah hepimize yardımçı olsun kızlar
Aaa. Deniyorum hemen çok teşekkür ederimCanim oyle oldugunda 1 cay bardagi soguk sut ic cok rahatlatir
Sifa olsun insallah canimmAaa. Deniyorum hemen çok teşekkür ederim
Her seferinde aynı şeyi yapıyorum. 2015 temmuz ve 2016 eylül annesiyim aynı zamanda:) bu inşallah 3. bebeğim. Dua edin kızı bulayım bu sefer:)))
Allah yardımcın olsun canım evlatlarını sana bağışlasınMerhaba kızlar, kaç günfen beri takip etsem de sizi de endişeye sokmayım diye yazmıyordum. Kahverengi akıntım oluyor, 3 gün önce özele gittim birşey yok dedi, bugün acile gittim vajinal baktı aktif kanaman yok dediler, progestanı günde 3e çıkardılar, istirahat edicem, 1 sınıfa giden kızım var bir de hastalandı nasıl istirahat edeceksem artık... Allah hepimize yardımçı olsun kızlar
Canim dun 250 den civari olmasi gerekirdi tam 2 kati olursa. ama daha az da olabilir %60 artmis olmasi yeterli stres yapma insallah guzel yukselmistir canimBide ben salı günü öğrendim gebeligimi hcg 61.14 tu doktor pazar günü kan ver pazartesi yanıma gel bakalım artış nasıl sağlıklı mi gebelik dedi.Şimdi sağlıklı olması için ve iki kat artmış olması için kan degerinin kaç olması gerekiyor 250 yada 400 mu
Maşallah canım günün kaç gün geçtikten sonraki sonuç bu?Perşembe günü aldım sonucu 2395 çıkmıştı
Salı: 61Bide ben salı günü öğrendim gebeligimi hcg 61.14 tu doktor pazar günü kan ver pazartesi yanıma gel bakalım artış nasıl sağlıklı mi gebelik dedi.Şimdi sağlıklı olması için ve iki kat artmış olması için kan degerinin kaç olması gerekiyor 250 yada 400 mu
Bilirim o heyecanı canım dualarımız seninleKızlar kan verdim nolur dua edin lütfen bebeğimin değeri iki kat artmış olsunduanıza ihtiyacım var 3 saat sonra cikicak sonuç
İnşallah canım inşallahCanim dun 250 den civari olmasi gerekirdi tam 2 kati olursa. ama daha az da olabilir %60 artmis olmasi yeterli stres yapma insallah guzel yukselmistir canim
İnşallah yaa canım kötü düşünmek istemiyorum ama stres yapıyorum yaa elimde değil rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallahSalı: 61
Perşembe: 120
Cumartesi: 240
Pazar: 360 gibi bişey olması lazım sanırım. Ama tabi bu en iyisi canım. 2 kat artış düşündüm %60 artış olsa yeterliymiş
Allah razı olsun hepiniz den sizlerde benim duamdasiniz her gün uyumadan önce hem sizlere hem kendime hemde evlat sahibi olmak isteyen herkeze dua edip öyle uyuyorumBilirim o heyecanı canım dualarımız seninle
Cnm 11 aralık saat 23 30 beta hcg 20Kaç çıkmıştı canım senin degerlerin
İnşallah canım yaa inşallah sağlıklıdır bebislerimiz bize sımsıkı tutunurlar sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah bize rabbim.Bende sonuç bekliyorum benimde 250 =300 olursa rahatlayacagmCnm 11 aralık saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık saat 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat 17.26 kan verdim bekliyorum cnm. Dua et bana. Cuma’yı salladım keşke cuma verseydim bari net anlardım. Bugün 200 civarı çıkarsa kafam rahat edecek. Çok stres oldum ya.
Cnm 11 aralık saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık saat 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat 17.26 kan verdim bekliyorum cnm. Dua et bana. Cuma’yı salladım keşke cuma verseydim bari net anlardım. Bugün 200 civarı çıkarsa kafam rahat edecek. Çok stres oldum ya.