Sonraki mesajı görmemişsin belli.
Değil pazartesi komple saldık biz hiç yok 2 koca haftadır.
Ne olacak bilmiyorum.
Bize yassahKızlar şimdi size çok özel bir soru soracağım.
Sevişmeleriniz ne alemde?
Doktor bize bir şey söylemedi ama öğrendiğimiz günden beri eşimle emmioğlu modundayız. Bu hoşuma gitmiyor pek.
İgnedendir o hisler. Dedim ya ben once kullanirken yalvariyordum doktora artik birakayim diye. Sürekli halsizlik, aglama nöbetleri, bunalima girmis gibi davranislar...hapi ikiden bire dusurdugumuzde bile duzelmisti ruh halimÇok korkuyorum. Bugun sabah kalkamadım yataktan. Başım dönuyor ve sanki yere yığılacagım. Acaba dün yapılan progestan iğnesının etkılerımıdır. Sadece bır tane vuruldum çunku. Sürekli aglıyorum bugun. Dün çok ıyıdım. Panıkataga gerimi dönüyorum yoksa. Ateşım var sanki. Çok tuhafım bugun. Sureklı yatmak ıstıyorum. Acaba dün yapılan iğnenin etkisimi
Sağol canım. İnşallah yarına düzelirim. Afedersın tuvalete bıle gıtmek ıstemıyorum bayılırım dıyeİgnedendir o hisler. Dedim ya ben once kullanirken yalvariyordum doktora artik birakayim diye. Sürekli halsizlik, aglama nöbetleri, bunalima girmis gibi davranislar...hapi ikiden bire dusurdugumuzde bile duzelmisti ruh halim
İlla kanama olması gerekmiyor canım tedbir amaçlı veriyolar doktorlar. Baş dönmesini filan da bu ilaç yapabiliyor korkma canım bu arada hafif panik atak bende de var bi de hormonlardan heralde 1.5 haftadır turşu gibi geziyorum biraz büyüsünler düzeliriz inşallah aklına kötü şeyler getirme senKızlar bu progestan 200 ilacını kanamamız olsun olmasın kullanmslımıyız. Yani düşük tehlıkesı olup kanaması olmayan bırısı yınede kullanmalımı. İnsan korkuyor bebeğe zararı olacsk diye. Bılgısı olan varmı
Bende ayni ilacı kullaniyom aşırı uyku hali yorgunluk bas dönmesi yapiyo doktor olabilir dedi bunlar. Bi is yapiyom uzerimden kamyon geçmiş gibi oluyo :)İlla kanama olması gerekmiyor canım tedbir amaçlı veriyolar doktorlar. Baş dönmesini filan da bu ilaç yapabiliyor korkma canım bu arada hafif panik atak bende de var bi de hormonlardan heralde 1.5 haftadır turşu gibi geziyorum biraz büyüsünler düzeliriz inşallah aklına kötü şeyler getirme sen
Ben sadece dün ipne vuruldum. Henuz ilacı kullanmadım. Dün yspılan iğne ertesı gun böyle yaparmıki. KorkuyorumBende ayni ilacı kullaniyom aşırı uyku hali yorgunluk bas dönmesi yapiyo doktor olabilir dedi bunlar. Bi is yapiyom uzerimden kamyon geçmiş gibi oluyo :)
İğne böyle yapıyosa fıtılı nasıl yapar benı acaba. Offf bugunu bır atlatsam. Yarına geçermikiİlla kanama olması gerekmiyor canım tedbir amaçlı veriyolar doktorlar. Baş dönmesini filan da bu ilaç yapabiliyor korkma canım bu arada hafif panik atak bende de var bi de hormonlardan heralde 1.5 haftadır turşu gibi geziyorum biraz büyüsünler düzeliriz inşallah aklına kötü şeyler getirme sen
Yapabilir benceBen sadece dün ipne vuruldum. Henuz ilacı kullanmadım. Dün yspılan iğne ertesı gun böyle yaparmıki. Korkuyorum
Telaş yapmaYapabilir bence
Kanamam yok ama Lekelenme var Dr verdi kullan dedi
Kan testi aydınlatır seni umarım pozitiftirKizlar ne yapacagima sasirdim. Dün sabah predictor early testi yapmistim ve silik cizgi cikmisti. Sonra isten eve geldigimde saat 5te felan predictor express testi yaptim ve acaip belirgin bir sekilde cift cizgiyi gördüm.
Bu sabahta normal predictor testini kullandim ama hic cizgi yok, silik bile degil ve bügün adetin geciktigi 3üncü gün.
Cok korkuyorum acaba bebegi kaybediyormuyum diyeGece boyunca cok su icmistim ve test yapmadan iki saat öncede tuvalete gitmistim. Kan testini ancak isten ciktigimda yapabilirim.
Böyle birsey yasayanlar varmi? Morelim cok bozuk kizlar
Dorti hapı kullan canım yan etkileri düşünmeBana dün doktor ya iğne ya hap verecegım dedı. Bende iğne olsun dedım. Hemen orada iğnem yapıldı. Doktor hapı ıptal ettırdı hemşireye gerek yok almana dedı. Sonra eve geldıgımde hafıf kırmızı sarı gıbı bır kac damla bişey gördum çamaşırımda. Sekreterı aradım hemen. Doktor demişki progestonu sabah akşam fıtıl olarak kullansın demiş. Ama bırdaha gelmedı o lekeler. Oyuzden kullanmak içimden gelmedı ilacı. Yatıyorum surekli zaten. Kafam şişti resmen. Kullansammı kullanmasammı delirecem kızlar.
hormonlardandır biraz sabretÇok korkuyorum. Bugun sabah kalkamadım yataktan. Başım dönuyor ve sanki yere yığılacagım. Acaba dün yapılan progestan iğnesının etkılerımıdır. Sadece bır tane vuruldum çunku. Sürekli aglıyorum bugun. Dün çok ıyıdım. Panıkataga gerimi dönüyorum yoksa. Ateşım var sanki. Çok tuhafım bugun. Sureklı yatmak ıstıyorum. Acaba dün yapılan iğnenin etkisimi
Kızlar şimdi size çok özel bir soru soracağım.
Sevişmeleriniz ne alemde?
Doktor bize bir şey söylemedi ama öğrendiğimiz günden beri eşimle emmioğlu modundayız. Bu hoşuma gitmiyor pek.
Kızlar ben şu an acildeyim doktoru bekliyorum 2 gün süren kasık ağrısından sonra bugün çok tuhaf uyandım hiç hamile gibi hissetmiyorum göğüs ağrılarım bulantı bitti sadece karın ağrısı var daha önce de kaybım var sanki yine aynı şey olacak çok korkuyorum
Ya bizde hiç aksama olmuyo
Cnm kesin kullan progestronu benim öncede 4 düşügüm oldu şimdi hem pırtılaşma ignesi hem corasprin hem progestron hemde haftalık ayrı bir igne kullanıyorum ve benim hiç kanamam olmamasına ragmen doktor bana dediki progestron rahim duvarını kalınlaştırarak çocuğun tutunması icin bir önlem sadece ki sende kanama olmuş lütfen doktorunu dinle ve zamanında ilaclarını kullan merak etme bebege bir zarar vermez....Bana dün doktor ya iğne ya hap verecegım dedı. Bende iğne olsun dedım. Hemen orada iğnem yapıldı. Doktor hapı ıptal ettırdı hemşireye gerek yok almana dedı. Sonra eve geldıgımde hafıf kırmızı sarı gıbı bır kac damla bişey gördum çamaşırımda. Sekreterı aradım hemen. Doktor demişki progestonu sabah akşam fıtıl olarak kullansın demiş. Ama bırdaha gelmedı o lekeler. Oyuzden kullanmak içimden gelmedı ilacı. Yatıyorum surekli zaten. Kafam şişti resmen. Kullansammı kullanmasammı delirecem kızlar.