2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sonraki mesajı görmemişsin belli.
Değil pazartesi komple saldık biz hiç yok 2 koca haftadır.
Ne olacak bilmiyorum.

Saka maka bi yana bence esin ile konus. Kim bilir korkuyor adam ve beraber doktora gidip bu konuyu konusup, korkulari gereksiz oldugunu gösterebilirsin.

Sonradanda kirmizi donu giyebilirsin

İgnedendir o hisler. Dedim ya ben once kullanirken yalvariyordum doktora artik birakayim diye. Sürekli halsizlik, aglama nöbetleri, bunalima girmis gibi davranislar...hapi ikiden bire dusurdugumuzde bile duzelmisti ruh halim

İgnedendir o hisler. Dedim ya ben once kullanirken yalvariyordum doktora artik birakayim diye. Sürekli halsizlik, aglama nöbetleri, bunalima girmis gibi davranislar...hapi ikiden bire dusurdugumuzde bile duzelmisti ruh halim
Sağol canım. İnşallah yarına düzelirim. Afedersın tuvalete bıle gıtmek ıstemıyorum bayılırım dıye

İlla kanama olması gerekmiyor canım tedbir amaçlı veriyolar doktorlar. Baş dönmesini filan da bu ilaç yapabiliyor korkma canım bu arada hafif panik atak bende de var bi de hormonlardan heralde 1.5 haftadır turşu gibi geziyorum biraz büyüsünler düzeliriz inşallah aklına kötü şeyler getirme sen

Kizlar ben henüz kadin doğum uzmanina gitmiyorum ama baslicam.İstanbul anadolu yakasimda tavsiye edebileceği biz drlar varmiii?? Annislerrr

Ayy cok heycanlandim birden. Saat 5te kan verecem. Korkuyorum ya negatifse. Isime hic konsantre olamiyorum

Bende ayni ilacı kullaniyom aşırı uyku hali yorgunluk bas dönmesi yapiyo doktor olabilir dedi bunlar. Bi is yapiyom uzerimden kamyon geçmiş gibi oluyo :)

Bende ayni ilacı kullaniyom aşırı uyku hali yorgunluk bas dönmesi yapiyo doktor olabilir dedi bunlar. Bi is yapiyom uzerimden kamyon geçmiş gibi oluyo :)
Ben sadece dün ipne vuruldum. Henuz ilacı kullanmadım. Dün yspılan iğne ertesı gun böyle yaparmıki. Korkuyorum

İğne böyle yapıyosa fıtılı nasıl yapar benı acaba. Offf bugunu bır atlatsam. Yarına geçermiki

Kanamam yok ama Lekelenme var Dr verdi kullan dedi

Kan testi aydınlatır seni umarım pozitiftir
Dorti hapı kullan canım yan etkileri düşünme
hormonlardandır biraz sabret

Kızlar ben şu an acildeyim doktoru bekliyorum 2 gün süren kasık ağrısından sonra bugün çok tuhaf uyandım hiç hamile gibi hissetmiyorum göğüs ağrılarım bulantı bitti sadece karın ağrısı var daha önce de kaybım var sanki yine aynı şey olacak çok korkuyorum

Bence bir sorun olmayacak.
Bahsettiğim şeyler normal geldi bana.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Ya bizde hiç aksama olmuyo

Maşallah

Cnm kesin kullan progestronu benim öncede 4 düşügüm oldu şimdi hem pırtılaşma ignesi hem corasprin hem progestron hemde haftalık ayrı bir igne kullanıyorum ve benim hiç kanamam olmamasına ragmen doktor bana dediki progestron rahim duvarını kalınlaştırarak çocuğun tutunması icin bir önlem sadece ki sende kanama olmuş lütfen doktorunu dinle ve zamanında ilaclarını kullan merak etme bebege bir zarar vermez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…