- 15 Şubat 2017
- 373
- 288
- 30
- Konu Sahibi Citolesgen
- #46.881
Gogsunuzden tiksindirici seyler yapin. Eski kadinlar bu konuda cok uzman onlara bir danismak lazim etraftan duyduklarim
Sunlar salca aci biber surmek ya da sac dolamak, limon tuzu suyu surmek vs.
Aci biber bana cok acimasiz geliyor. Ama surenler de soyle diyor
Yemiyor agzina surer surmez aci deyip birakti bir daha almadi diyorlar.sutten degil de memeden kesmek daha mantikli zamanla o sutu de inek sutuyle yer degistirir daha kolay alistirabilirsiniz.
evet akşam zor bi sürecten gectikakşam 9 da yemegini yedi ve yattı. 12 de emmek için uyandi bende o uyanmadan sütümü sagdım. uyandiginda biboronu istemedi bnde meme vermedim hemn aklıma sirke geldi o ara eim işten geldi tabi oglum aglıyo eşim saolsun bu konularda hiç destekcim degil ver gitsin diyo tabi hayat ona güzel gece bi kere demez ben bakim sen dinlen. neyse eşim yeşil fasulye pilav yerken o da istedi onada yemek verdim karnını doyurdu ama işte aclıktan degil alışkanlıktan emmek istedi agladı saat 3 kadar 1 2 dk uyuyo tekrar aglıyo. çok zordu. çok içim acıdı ama vermemek için çok direndim ama vermedim saat 3 de uyudu şükür sabah 6.20 de uyandı yanıma geldi mama mama diye mama meme demek bizde. hemen mama pis eg olmuş dedim. biraz telefondan ninniler actım agladı ama sakinleşti o arada hemen kalktım yumurta kırdım 1 tane yarısından fazlasını yedi su içti aglamadan yanında yatarak oyalandı ve tekrar uyudu. 9 da uyandıgında şükür kendi eg ddi ve istemedi. kahvaltısını yaptı onun yanında sütümü sagdım ve bardakla içti kahvaltısını yaptı. şimdi iyi gidiyo. inşşalah gecede iyi olur