- 23 Eylül 2015
- 335
- 285
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
- #3.301
Aslında kızdığınız şey sizinle hayal kurmaması, sizi bu konuda önemsemiyor gibi olması, aslında neden böyle olmasını istediğini size mantıklı şekilde anlatamadan inatlaşması sanırım. Erkekler bazen bizim kadar teferruatlı düşünemiyor maalesef, gönül yapmayı açıklama yapmayı bizim gibi beceremiyorlar...Hormonların da tavan yaptığı bu dönemde bizim için sinir bozucu bir durum gerçekten. Anlayış ve hoşgörü bekliyoruz fazlasıyla şu dönemde sonuçta. Ama bu şekilde inatlaşmak da şu dönemin tadını çıkarmanızı engeller hem de bebişe zarar verir. Bir an önce sonuca ulaştırmak daha iyi olur sanki. Bence onun neden bu ismi koymak istediğini sorun, dinleyin bu isteğini anladığınızı ama sizin de neden koymak istemediğinizi anlatın. Tabii ki bu konuşmayı sakin bir ortamda tartışmak için değil de gerçekten birbirinizi anlamaya hazır olduğunuz ve duygusal bir anda yapım. Diğer türlü gerçekten zor benceYa doğru diyosunuz bi ara onu bende düşündüm gönlü olsun dedim ama o kadar diretiyo ve inat ediyo ki beni resmen isimden soğuttu yani isteyeceğim varsa da kalmadı yani bu kaçıncı tartışmamız oldu bilmiyrm artık tiksindirdi yani beni . Ya onun babasıyla ilişkisi iyi olabilir benimde babam benim için özel bizim evliliğimizde de onun babasının hiç bi etkisi olmadı benim babamın üzerimizde emeği daha çok vefaya bakacaksan benim babamın ismini koymamız gerekir . Ben ona kimsenin babası olmasın diyorum beraber oturalım konuşalım hayal kuralım beraber isim araştıralım seçelim ne bilim benim gönlümde yatan bu yani nie ortak bi hayal kurup gerçekleştirmeyelim ki . Artık işi bu safhaya getirdikten sonra da ben geri adım atmam hakkımızda hayrlsı bilmiyrm ne olacak çok merak ediyrm