- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.801
merhabalar ben de nisan annesiyim insallah 3 aylik evliyim ve 2 gün önce hamile oldugumu test sonucu ögrendim carsamba günü doktorumdan da onayi alacagiz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm hoşbulduk :) zaten burdaydım ilk gönderilerim epey geride kalmış :))Hoşgeldin , hayırlı olsun bebeğin.
Hoşgeldin benim de sat 2 temmuz ben de ilk randevuma yarın gitcem :))hayırlı olsun inşallah görürüz bence keseyi görebiliriz ama kalp içim sonra yine gitmemiz gerekebilirnisan 2017 anneleri :))) benim son adet tarihim 2 temmuz. hesaplarıma göre bugün 5+5 iz yarın doktordan randevu aldım kese için inşaAllah nokta bile olsa körünür kesesi. çok heyecanlıyım :))))
hayırlı olsun cnm :)merhabalar ben de nisan annesiyim insallah 3 aylik evliyim ve 2 gün önce hamile oldugumu test sonucu ögrendim carsamba günü doktorumdan da onayi alacagiz insallah
tesekkür ederim canim seninki de hayirli olsun allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinhayırlı olsun cnm :)
sağol cnm hoşbulduk :)) zaten burdaydım ilk gönderilerim epey geride kalmış :))
kalp için de bir sonraki hafta giderim diyorum hem kontrol süremiz de geçmemiş olur :) :)Hoşgeldin benim de sat 2 temmuz ben de ilk randevuma yarın gitcem :))hayırlı olsun inşallah görürüz bence keseyi görebiliriz ama kalp içim sonra yine gitmemiz gerekebilir
Gözün aydın Can'ım. Darısı kalp atışın. Karından mı vajinal mi?kızlar bugün keseyi gördük çok şükür darısı kalp atışına bugün 4+6 da gördük keseyi
Hiç telaş etme canım bende de oldu bebis yerlesirken yerlesme kanamasi oluyor hemen geçer o gecmezsede az gelirse korkma adet akıntısı gibi olursa doktora gitMerhaba arkadaşlar.bende bugün hamile olduğumu öğrendim .beta 5 binin üzerindeydi. Ama biraz önce çok hafif kahverengi akıntı gelmiş çok telaş yaptım moralim bozuldu. Sizde de böyle oldu mu acaba ((( bir yıldır bekliyordum
karından baktı Can'ımGözün aydın Can'ım. Darısı kalp atışın. Karından mı vajinal mi?
Süpermiş ben de pazartesi görürüm inşaallah. 5+3 olmuş olacağız inşaallahkarından baktı Can'ım
Yarın kadın doğuma gidecem inşallah devamı gelmezzzzBende ilk gördüğümde adet sandım ağladım .sonra devamı gelmeyince test yaptım çıktı .yani o hafif pembe yada kahve olan kan yerlesme kanamasıymis
Fazla kafaya takma canım stres yapınca insanın korktuğu başına gelir Allah korusun .Yarın kadın doğuma gidecem inşallah devamı gelmezzzz