2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar sunnet yaptran ya da yakn zamanda yaptirack olan var mi onerilerinz nedir

Bebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.
3 kere çektirdim, çorbasına koyuyorum bir ceviz büyüklüğünde. Blender yapınca pek pütürü kalmıyor. Normalde pütürlü veriyorum ama eti muhakkak blender yapıyorum şu an sindirsin diye

Bebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.
kıymalı yumurta yapıorum tavada löpür löpür götürüo. sevdiği tadların yanında vermeyi dene. bir de sadece kuzu kıyması kullanıorum daha yumuşak oldgu için kolay çiğnio

Kizlar 31 mayis annesi olarak bizimde ilk disimiz gorundu sonunda, son bir haftadir cok hircin ve duzenimiz bayagi bozulmustu demekki nedeni buymus umarim normal duzenimize cok cabuk doneriz insallah

Oglum yatagin icinde yukariya tirmanmaya calisiyor. Korkuyorum düser diye kendi yatagima sifirlatcam yatagini. Acaba park yataga mi gecsem onunda ama etrafi hep acik :/ sizin bebislerde böyle bise yapiyor mu

ben normal soğanla hafif kavurup öyle veriyorum ama yiyo, sen yemiyosa belki püre gibi yapmayı deneyebilirsin en azından yemiş olur

Merhaba kızlar bende bir mayıs annesıyım yeni üye oldum kım 8 ayını doldurucak ama uyku düzenimiz hic yox ve bu yuzden cok huysus

Arkadaşlar merhaba. bebeğini emzirmeyip sadece devam sütü veren anneler haftada kaç grlık kaç kutu formül süt bitiriyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba. bebeğini emzirmeyip sadece devam sütü veren anneler haftada kaç grlık kaç kutu formül süt bitiriyorsunuz?
Haftada 3 kutu ben şimdi günde üc defe 200 ml süt verıyorum ek qıdayla bırlıkde ama yıne cok zayıf benım kızım

Bende yaptirmak istiyorum ama sünnetcide yaptirmak istiyorum cünkü hstanede yanina birakmiyolar. Ve hastanede genel anestezi yapiyolar
Ben de oyle ya daha da buyusn istemiyorm bezdeyken ve daha tam anlamioken yapaym diyorm ama cesaret edemiyorm senn yapmayi dusundgn bi yer var mi. Hastane bende dusunmuyorm. Eli hafif iyilesme sureci kisa suren biri var mi bildgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…