• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
evet en gec sekizbucukta uyumis oluyo sabah 7.30-8 gibi uyaniyo babasi da 2 saat sevebiliyo aksamlari yapicak bisey yok :/
bnm kiz surekli halde model degistiriyor.hafta sonunda misafirler vardi tum duzeni degisti gerci hasta da :(
sizin duzeniniz iyimis ama bir yandan da cok kotu babasiyla vakit geciremiyor olmasi

bnm kiz surekli halde model degistiriyor.hafta sonunda misafirler vardi tum duzeni degisti gerci hasta da :KK43:
sizin duzeniniz iyimis ama bir yandan da cok kotu babasiyla vakit geciremiyor olmasi
cok gecmis olsun. siz kaçta yatırıyosunuz? çok kötü derken malum babalar zaten çalıştığı için anca doya doya haftasonu sevebiliyolar babasıyla zaman geçirsin diye 11 de yatıracak halim yok ya sabah 7.30da kalkan bir bebeğin akşam en geç 8de uyuması sağlıklı olan zaten. büyüme hormonu içinde ayrıca.

cok gecmis olsun. siz kaçta yatırıyosunuz? çok kötü derken malum babalar zaten çalıştığı için anca doya doya haftasonu sevebiliyolar babasıyla zaman geçirsin diye 11 de yatıracak halim yok ya sabah 7.30da kalkan bir bebeğin akşam en geç 8de uyuması sağlıklı olan zaten. büyüme hormonu içinde ayrıca.
gunduz uykusu hic mi yok.tabi erken kalkinca erken uyuyacak haliyle.kizim normalde 11,12 gibi uyur . ama su siralar gece 3 e kadar uyumuyor :( cok kotu derken kendi aile duzenimiz icin kast ettim yanlis anlasildiysam ozur dilerim.kizim babasiyla o kadar cok vakit geciriyorki belki o nedenle erken de uyumuyor olabilir :) babasi erken uyusa gidip tepesine cikiyor :KK28:

Balkabagi gaz yaptı 2 gecedir resmen sancıdan kıvrandi bi gün pirinç ünlü muhallebi içine koydum. Patatesin içine koydum rezene suyuyla açtım kimyon attım ama sonuç yine gaz. Bide brokoli gaz yaptı diye okumuştum önceki sayfalarda gaz yaptığını yazanlar daha sonra vermeyi denedi mi?

Balkabagi gaz yaptı 2 gecedir resmen sancıdan kıvrandi bi gün pirinç ünlü muhallebi içine koydum. Patatesin içine koydum rezene suyuyla açtım kimyon attım ama sonuç yine gaz. Bide brokoli gaz yaptı diye okumuştum önceki sayfalarda gaz yaptığını yazanlar daha sonra vermeyi denedi mi?
Brokoli de balkabağı da veriyorum gaz yapmadı hiç bizde.

Cok mu yedi acaba?

kızlar kızıma yayla çorbası yaptım aynı kendimize yapar gibi tuzsuz tabi bayılarak yedi

Evet zaten blw önermiyor yapıp başarılı olan yok dedi o zaman sorduğumda
3 yaşına kadar çocuğun eline yiyecek bir şey vermemek blw ile alakalı değil bence. Klasik besleyen anneler de 1 yaşından sonra yavaştan meyve vs verirler kendi de yesin diye. İlginç bir yaklaşımmış doktorunki.

Back