• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
3 yaşına kadar çocuğun eline yiyecek bir şey vermemek blw ile alakalı değil bence. Klasik besleyen anneler de 1 yaşından sonra yavaştan meyve vs verirler kendi de yesin diye. İlginç bir yaklaşımmış doktorunki.
bence de blw yle alakali olamaz.ben simdi kizima iki yontem uyguluyorum hem klasik hem blw o da mutlu bende mutluyum

Cityfarm organik tam bugday unu kullaniyorum. 8. ay kontrolune gittik kilo almayan cocuk cok guzel kilo almis, sasirdik. Blw ile almaz diye endiseliydim :) artik hic tereddutum kalmadı
Brokoli 3 gün yedi bal kabagına elini sürmedi avokadoda agzına götürdü ama kakada cıkmadı sizde nasıldı ilk zamanlar

morordek morordek

Cityfarm organik tam bugday unu kullaniyorum. 8. ay kontrolune gittik kilo almayan cocuk cok guzel kilo almis, sasirdik. Blw ile almaz diye endiseliydim :) artik hic tereddutum kalmadı
Ne güzel sizin tam rayına oturmuş artık :) Bizde hala tam olamadı, zamana bıraktım ben. Kilo alıyorsa anne sütünden alıyor şu an orası kesin :)
Brokoli 3 gün yedi bal kabagına elini sürmedi avokadoda agzına götürdü ama kakada cıkmadı sizde nasıldı ilk zamanlar

morordek morordek
Bizde de her şey kakada çıkmıyordu. Bazı şeyleri ağzına götürüp yuttuğu halde kakada göremiyordum, belki de sindirmiştir diye düsünüyordum açıkçası :)

morordek morordek
Avokado kremsi oldugu icin sindiriyor olabilir. Havuc ve balkabagi bariz goruluyor kakada ama avokado pek belli olmuyor.
Ne güzel sizin tam rayına oturmuş artık :) Bizde hala tam olamadı, zamana bıraktım ben. Kilo alıyorsa anne sütünden alıyor şu an orası kesin :)

Bizde de her şey kakada çıkmıyordu. Bazı şeyleri ağzına götürüp yuttuğu halde kakada göremiyordum, belki de sindirmiştir diye düsünüyordum açıkçası :)
Kesinlikle rayina oturdu işe de başladım bir sure once. Icim cok rahat verileni yediginden emin olabiliyorum.

Merhaba ben 2017 Ağustos annesiyim sizler ilk diş deneyimini yasamissinizdir diye geldim grubunuza lütfen yardım
ailemden uzakta yaşıyorum bu yüzden önceden bilgi sahibi olmak istedim
diş için neler yaptınız ağrısı ağlaması için ateslenince ilaç verdiniz mi
aniden gece ağlıyor eli sürekli ağzında yakında diş gelecek gibi mi, bir aya ise de başlayacağım araştırarak vaktim kalmayacak. Beni bilgilendirmk isteyen olursa çok sevinirim hayırlı akşamlar

Merhaba ben 2017 Ağustos annesiyim sizler ilk diş deneyimini yasamissinizdir diye geldim grubunuza lütfen yardım
aniden gece ağlıyor eli sürekli ağzında yakında diş gelecek gibi mi, bir aya ise de başlayacağım araştırarak vaktim kalmayacak. Beni bilgilendirmk isteyen olursa çok sevinirim hayırlı akşamlar
Kehribar kolyesi var bide eti çok sisince zeytinyağına karanfil koydum onu dis etlerine sürdüm. 2 dişi var ilki çok kolay çıktı ama 2.cok zor çıkardı.

aniden gece agliyorsa dis geliyordur .benim kizim oyle.olmustu .ben meyve sert olanlardan verdim.eline .kasidi guzel guzel.sogutup dis kasiyici da verdim

Bebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.

Back