2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oglum yatagin icinde yukariya tirmanmaya calisiyor. Korkuyorum düser diye kendi yatagima sifirlatcam yatagini. Acaba park yataga mi gecsem onunda ama etrafi hep acik :/ sizin bebislerde böyle bise yapiyor mu
Biz parkyataktan memnunuz bi sknti olmadi simdilik

Merhaba arkadaslar. Biz de 8 aylık olduk. %85 anne sütü şeklinde devam ediyoruz. Sabah kahvaltısında 1.5 tatlı kaşığı labne ve 3/4 yumurta sarısını karıştırıyorum. İçine de 2 çay kaşığı erimiş tereyağı koyuyorum. Oğlum çok seviyor. Bi de gün içinde kendi sağdığım sütüme muz karıştırıp yediriyorum. Normalde muz 9 aylık başlanıyor ama bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Yarım muz yiyor parça parça. onun dışında sadece emiyoruz. Bir yaşına kadar kademeli arttırmayı düşünüyorum ek gıdayı. Önceliğimiz süt. Anne sütü olmasaydı devam sütü. Çok şişman değil ama zayıf da değil oğlum. Malesef 2 kere ateşli ishal oldu. Bizi bayağı geriletti.

Kizlar 8.ayin icindeyiz, sacma bir soru gelebilir ama bu ay benim kiz 8.ayinin ilk haftasi itibari ile pek kilo almadi, yani zaten kilosu falan yerinde ama benimki biliyorsunuz ek gida ile arasi pek yok, simdi kilo alimi da azalinca acaba sut yetmiyor mu diye dusunmeye basladim

Ben de oyle ya daha da buyusn istemiyorm bezdeyken ve daha tam anlamioken yapaym diyorm ama cesaret edemiyorm senn yapmayi dusundgn bi yer var mi. Hastane bende dusunmuyorm. Eli hafif iyilesme sureci kisa suren biri var mi bildgn
Bizde yaptırmadik daha ne zaman yaptırmak lazım emin değilim bezdeykende korkuyorum sonuçta kaka cis olayı var temizlemek nasıl olucak sıkıntı olur diye korkuyorum bezden çıksın diye bekliycem sanırım.

kızlar benim kızım 8 ayını doldurdu ama emeklemiyo biliyorum her bebek farklı ama nebiliyim tutunup kalkmıyoda sadece yuvarlanarak gidiyo heryere

kızlar benim kızım 8 ayını doldurdu ama emeklemiyo biliyorum her bebek farklı ama nebiliyim tutunup kalkmıyoda sadece yuvarlanarak gidiyo heryere
Benım kızımda 8 ayını yarın doldurucak ama emeklemek yok kalkmak yox sadıce yuvarlanmak var

cnm endiselenme hic.bence yuvarlanmak daha eglenceli ve rahat geliyor olabilir :) birde kac kg kizin.bazen kilo kaynaklida olabiliyor.bnm kizimdan 15 gun kucuk bebegi olan akrabamiz var kilosu fazla biraz o daha az harektli.hele benim yegenim emeklemeden yurudu :))) her cocugun gelisimi farkli yani

tesekkur ederim cevabin icin:) dogru soyluyosun ama iste annelik demek endiselenmek demek galiba :))

Ben de oyle ya daha da buyusn istemiyorm bezdeyken ve daha tam anlamioken yapaym diyorm ama cesaret edemiyorm senn yapmayi dusundgn bi yer var mi. Hastane bende dusunmuyorm. Eli hafif iyilesme sureci kisa suren biri var mi bildgn
Dagkapida bi sünnetci varmisda benim herif arastirana kadar benim oglum 2 yasi bulur. Malesef pek girisken deildir kendisi

Milk way süt sklama poseti kullanan var mı? Ben hep lansinoh kullandım daha uygun fiyatlı süt saklama poseti arıyorum sizler neler kullanıyorsunuz?
Zimalin krem ile ilgili bilgisi olan var mı?
Haftaya 7 aylık olcaz günde kac saat oturmalı sanki bazen cok oturtuyorum gibi geliyor sizde durumlar nasıl?

Ben milkway kullanıyorum memnunum, fiyatı uygun. Boyutları da cok büyük değil bana kullanışlı geldi. Az süt çıksa da koca poşet heba olmuyor gibi geliyor.

Oturtma konusunda ise kendi istediği kadar oturuyor. Bence kendisi rahatsız değilse bir sıkıntısı da yoktur :)

Ben baby&me poset kullaniyorum. 4 al 3 ode gibi kampanyasi oluyor arada.

Anneler size iki şey soracağım, bir; yatan araba koltuğu tavsiyesi verir misiniz? İki; bizim oğlanın saçları çok uzadı gözüne giriyor kestirmek istemiyorum, tokayı ağzına atar diye toka takmak istemiyorum, bandanayı çekip alır onu da takmaz. Ne önerirsiniz?

İnce lastikler var ya örgüde vs kullanılan ben onu takıyorum yani bağlıyorum fıskıye şeklinde :) onu çıkarması mümkün değil tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…