- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #57.981
Kizlar sunnet yaptran ya da yakn zamanda yaptirack olan var mi onerilerinz nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIyamam ona belki daha tadına alısamamıstır üzme kendiniBebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.
2. Ay da yaptırdık ??Kizlar sunnet yaptran ya da yakn zamanda yaptirack olan var mi onerilerinz nedir
Tek yediği lor tarhana bide meyve geri kalan hiçbişeyi yemiyor valla ek gida bende büyük sıkıntı zaten yoğurdu da tutturamiyorum 3 kere yaptım bi kere tuttu. Ek gida kabusum olduKIyamam ona belki daha tadına alısamamıstır üzme kendini
3 kere çektirdim, çorbasına koyuyorum bir ceviz büyüklüğünde. Blender yapınca pek pütürü kalmıyor. Normalde pütürlü veriyorum ama eti muhakkak blender yapıyorum şu an sindirsin diyeBebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.
Benimki de loru diliyle itiyor, bence sevmediklerindenTek yediği lor tarhana bide meyve geri kalan hiçbişeyi yemiyor valla ek gida bende büyük sıkıntı zaten yoğurdu da tutturamiyorum 3 kere yaptım bi kere tuttu. Ek gida kabusum oldu
Ben kofte yapip veriyorum öyle yiyor belki tadini sevmemistir.Bebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.
kıymalı yumurta yapıorum tavada löpür löpür götürüo. sevdiği tadların yanında vermeyi dene. bir de sadece kuzu kıyması kullanıorum daha yumuşak oldgu için kolay çiğnioBebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.
Bende yaptirmak istiyorum ama sünnetcide yaptirmak istiyorum cünkü hstanede yanina birakmiyolar. Ve hastanede genel anestezi yapiyolarKizlar sunnet yaptran ya da yakn zamanda yaptirack olan var mi onerilerinz nedir
ben normal soğanla hafif kavurup öyle veriyorum ama yiyo, sen yemiyosa belki püre gibi yapmayı deneyebilirsin en azından yemiş olurBebeğinize kıymayı nasıl veriyorsunuz? Çorbayi içiyor kıymayı dilinin üstünde tutuyor atıyor sonra. 2 kere çekilmiş kıyma bide ama en ufak parça halinde olsada yemiyor.
Bide böyle deniyim biraz askıya aldım kıyma olayını çok zorlamak istemiyorum ondan sonra inat gibi oluyor hiç yemiyorben normal soğanla hafif kavurup öyle veriyorum ama yiyo, sen yemiyosa belki püre gibi yapmayı deneyebilirsin en azından yemiş olur
Haftada 3 kutu ben şimdi günde üc defe 200 ml süt verıyorum ek qıdayla bırlıkde ama yıne cok zayıf benım kızımArkadaşlar merhaba. bebeğini emzirmeyip sadece devam sütü veren anneler haftada kaç grlık kaç kutu formül süt bitiriyorsunuz?
peki bitirdiğiniz bir kutu kaç gramlık ?Haftada 3 kutu ben şimdi günde üc defe 200 ml süt verıyorum ek qıdayla bırlıkde ama yıne cok zayıf benım kızım
Ben de oyle ya daha da buyusn istemiyorm bezdeyken ve daha tam anlamioken yapaym diyorm ama cesaret edemiyorm senn yapmayi dusundgn bi yer var mi. Hastane bende dusunmuyorm. Eli hafif iyilesme sureci kisa suren biri var mi bildgnBende yaptirmak istiyorum ama sünnetcide yaptirmak istiyorum cünkü hstanede yanina birakmiyolar. Ve hastanede genel anestezi yapiyolar