- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Insallahhhhh..Sagolun hepimizin sonucalari hayirli olsun insallah
Kilo deilde gaz var cokKızlar kilo almaya başladınız mı nasıl durumlar?
Ben adet olacak gibi su tutuyorum felaket odem var ne zaman gecer bilmiyorum
MasallahhhhBen günde 1 paket sigara, 5-6 kupa kahve, yarım litre kola içiodum şak diye kestim hepsini:))) günde 3 litreye yakın su içiyorum tuvaletten Çıkmıyorum. Göğüslerim büyüyor ama kiloda değişiklik yok. Su içtikçe vücut suya kokay ulaştığı için su tutmuyor. Bir de tuzu azaltmak lazım.
Hayirli olsuun :) masallah baya artarak gitmis. Saglikla kucagina al bebegini insallah :)Kizlar merhaba. Tup bebek ile hamile kaldim bugunki degerim biraz bekledigimden dusuk geldi. İlk kan testi degerim 82, ertsi gun 175 ve iki gun sonra yani bugun 555 cikti. Sizce normal mi?
Ya ben de gunde 1 bardak su icerdim o kadar kotu su tuketimim, bogazimdan gecmiyordu. ama cok sukur simdi ogrendigimden beri gunde 2,5 litreyi gecebiliyorum ve dedigin gibi tuvaletten cikamiyor insanBen günde 1 paket sigara, 5-6 kupa kahve, yarım litre kola içiodum şak diye kestim hepsini:))) günde 3 litreye yakın su içiyorum tuvaletten Çıkmıyorum. Göğüslerim büyüyor ama kiloda değişiklik yok. Su içtikçe vücut suya kokay ulaştığı için su tutmuyor. Bir de tuzu azaltmak lazım.
Senin de bebegin hayirli olsun :) hic olumsuz dusunme bence, ne guzel artmis degerin.Insallahhhhh..
Bnde 22haziranda adet olmam lazmdi ogun idrar testide pozitf gordm ertesi gun kan yaptrdn 179.91 cikti.. sonra gectigimz carsamba yne yaptilar yani dger testten 6gun sonra 2032.98 cikti .. cuma gel demsti dun gdemedm.. sizce nasil dgerler.. 19aydr bekliyrdm bi dusugum olmstu ilk evlendigm ay.. insallah sagliklidr.. dis gebelik kimyasal bilmem ne vesvese var icimde
Kızlar kilo almaya başladınız mı nasıl durumlar?
Insallah insallahhHayirli olsuun :) masallah baya artarak gitmis. Saglikla kucagina al bebegini insallah :)
Masallh hersey guzl olsndaaaBen o kadar çok su içip tuvalete çıkıyorum ki 1 kg verdim son 1 haftada :)
6. Hafta gibi basliyormus, bende henuz bisey olmadi senin basladi miMasallh hersey guzl olsndaaa
Kizlarr mide bulanmasi yasayan varmii
Hayr cnm cok sukir bsey yok sadce gogus buyumesi hassasiyeti var.. kasiklarmda arada batma var adet gunlernde daha fazlaydi suan yok yani masallah bsey yok6. Hafta gibi basliyormus, bende henuz bisey olmadi senin basladi mi
O da guzelmisHayr cnm cok sukir bsey yok sadce gogus buyumesi hassasiyeti var.. kasiklarmda arada batma var adet gunlernde daha fazlaydi suan yok yani masallah bsey yokhamile olmadgm aylarda daha cok sey oluyodu
Aaa ben de yogurt surdum ertesi gun bi rahatladim demek ondanmis ama bi daha surmedim ve tekrar basladi keske devam etseydim. Eve donunce hemen devam edicem kendim mayaliyorum zaten.Kızlar geçen sene havuza girdim ve klordan mantar oluştu vajinamda. Fitilleri kullandıktan sonra tekrar ediyordu, geçiremedim. Agızdan da ilaç aldım. Sonra bir doktor yoğurt sür dedi. Bir iki güne geçti ve bir daha tekrar etmedi. Fitiller bagınlılık yaratıyor vücutta. Tam geçti derken tekrar ediyor. Yoğurdu günde iki kez bir çay kaşığı elinize alıp içine doğru ve kenarlara sürün yanma ve kaşıntı geçer bir daha da tekrarlamaz. O ilaçların fitillerin içinde süt bakterileri var. Ben evde mayaladığım yogurdu kullanıyordum. Bakteri oranı yüksek diye.
Normal canim cok guzell masallahKizlar merhaba. Tup bebek ile hamile kaldim bugunki degerim biraz bekledigimden dusuk geldi. İlk kan testi degerim 82, ertsi gun 175 ve iki gun sonra yani bugun 555 cikti. Sizce normal mi?
Masaallah cnm allah bagislasn ins. Kan degern kac ?bende bugün haberi aldım :) regle 2 gün kala içimdeki hisle önce evde idrar testi sonra kan testi ile pozitif sonuç aldım bayram ertesinde nasipse doktora gidicem :) netten aldığım tahminlere göre mart ayında anne olucam sanırım :) tahmini tarih 13 12 mart falan herşey yolunda giderse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?