- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Bunu ben de merak ediyorum. Ilk hamileligimde dr benden tam kan tahlili istedi bu zamanda. Simdi bakalim isteyecek mi. Bide canim sey diycem senin akintin ne renk benim sari. Acaba enfeksiyonum gecmedi mi kitekrar fitil kullanmak hic istemiyorummm.
Evet kiloduma bakinca ilk geldiginde seffaf sonra aksam bakiyom sari. Ya benim yanmam cok vardi on gun once fitil kullandim simdi yok gibi yanmam ama acaba gecti mi gecmedi mi bilemiyorum. Zaten benim bunye hep yapiyor bu bakteriyi ve uzunca bir sure de gecmiyor. Ben tsh falan gecen ay baktirmistim genel kontrol acaba yine baktirmaya gerek var midirBenim seffafla beyaz arasi canim ana ic camasirinda kuruyunca tabi sarimsi oluyor biraz. Doktoruna gidince danis istersen. Eger koku yoksa ve kasinmiyorsan sorun yok demektir bence.. bende merak ediyorum tsh falan onemli gebelikte isteyecek mi acaba yoldayim gidince soracagim
Aa sen belki keseyi gorursunn:) kac cikti beta en sonBenim seffafla beyaz arasi canim ana ic camasirinda kuruyunca tabi sarimsi oluyor biraz. Doktoruna gidince danis istersen. Eger koku yoksa ve kasinmiyorsan sorun yok demektir bence.. bende merak ediyorum tsh falan onemli gebelikte isteyecek mi acaba yoldayim gidince soracagim
Aa sen belki keseyi gorursunn:) kac cikti beta en son
Cok sevindim gozun aydiin :)Kizlar 65 cikan sonucum sukur ki 3 gun sonra 317 cikti bayramdan sonra keseyi gorecegiz inşallah baktik rahim kalin ama kese yok cok normal dedi dr ve rutin kan tahlilleri icin tekrar kan ve idrar verdim Allah yuzumuzu boyle guldursun
Belki tekrar baktiririm canimGoremem canim sanmıyorum 3 gun once 65 cikti. Simdi heyecanla sonucu bekliyorum.... tsh ozellikle gebelikte yukseliyor ama senin normal ciktiysa sorun yoktur heralde
Hadi gozun aydin canim:)Kizlar 65 cikan sonucum sukur ki 3 gun sonra 317 cikti bayramdan sonra keseyi gorecegiz inşallah baktik rahim kalin ama kese yok cok normal dedi dr ve rutin kan tahlilleri icin tekrar kan ve idrar verdim Allah yuzumuzu boyle guldursun
Evet kiloduma bakinca ilk geldiginde seffaf sonra aksam bakiyom sari. Ya benim yanmam cok vardi on gun once fitil kullandim simdi yok gibi yanmam ama acaba gecti mi gecmedi mi bilemiyorum. Zaten benim bunye hep yapiyor bu bakteriyi ve uzunca bir sure de gecmiyor. Ben tsh falan gecen ay baktirmistim genel kontrol acaba yine baktirmaya gerek var midir
Bence süper hayırlı olsun bebisKizlar merhaba. Tup bebek ile hamile kaldim bugunki degerim biraz bekledigimden dusuk geldi. İlk kan testi degerim 82, ertsi gun 175 ve iki gun sonra yani bugun 555 cikti. Sizce normal mi?
Cok tesekkur ederim canim diken ustundeyim valla birazdan sonucu yorumlamak icin arayacaklar insallah hersey yolundadir.Bence süper hayırlı olsun bebis
ayy sat ne zmandi cnm hayrli olsunMerhaba.
Ben de bu konuyu bekliyordum :)
Hayrli ugurlu olsunCok tesekkur ederim canim diken ustundeyim valla birazdan sonucu yorumlamak icin arayacaklar insallah hersey yolundadir.
Sagolun hepimizin sonucalari hayirli olsun insallahHayrli ugurlu olsun
Ben adet olacak gibi su tutuyorum felaket odem var ne zaman gecer bilmiyorumKızlar kilo almaya başladınız mı nasıl durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?