- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.281
teşekkür ettim gögüs pedi almaya karar verdim bende :)Ben lansinoh almıştım önceden normal günlük ped kutusu gibi kutuda zaten ayrıca gerek yok kap almaya ama tercih edersen alırsın tabi.çok marka var bide istediğini alabilirsin bazıları yuvarlak üzeri gozenekli bazıları ortadan hafif bukumlu tercihine bağlı
Bende de acayip vardi son 2 haftadir. Gunde 3 kere sicak suya oturuyorum bikac gundur, neredeyse tamamen gecti. tum doktorlarin ortak onerileri suya oturmak (sitz banyosu diye de gecer), surekli ayni seyi yapmamak (uzun sure ayakta durma, uzun sure ayni pozisyonda oturma vs) yani arada bir farkli hareket etmek, yediklerine dikkat etmek lif agirlikli sebze agirlikli beslenmek. Ama en etkilisi suya oturmak, hemen etkisini goreceksin
oğlumun poposu çatlamıştı.kabız değildi ama kalın ve sert yaptığından baya bi kan akmıştı tuvalete.hematem ve anestolu karıştırıp sürdük.bunu gebeliğin başında ben de sürmüştüm.bi de hergün batikon damlattığım ılık suya oturttum.çok şükür geçti.
Peki denız suyu falan sıkmamıza gerek varmı yoksa aynı o sekıldemi kullanıyoruz ben yapamamda eşime yaptırırım :)Ahh ahhh bebekler için nekdr gerekli bi ürün.ben otribebenşn kullandım şeffaf borusu var ucunda da sunger bebek burnundaki sümükleri hınkıramadıgı için aspiratorle cekiyosun çıkan sumuğe de inanamıyosun. Sakın ıy bıyy demeyinağzınzla çekiyosunuz boruya birikiyo cok gerekli ama bebek çok rahatlıyo
Butun urunlerı sebamed aldım ekstra mustela 123 barrier pısık kremide aldm baya etkılıymıs canmkızlar pişik kremi ve bebeyağı aldınızmı ?
Ortibebe kesinlikle yedek uc ta al bi paket evde dursun en cok kullandigim seydi ilk dogdugundada cichico nun arkadan pompali aspiratörü gözüken kalintilar icin banyodan sonra kurtcuklar meydana cikiyorAy o göğüs ucu çatlaması bnde de var ya kabuk kabukhindistancevizi yağı sürerken ovalamasan uçlardan sürüyorum şimdilik...
kızlar ya burun aspiratörü ne almak lazım deneyimli anneler bilir :)
Sudocrem ve bepantol karisimi sürüyorum oglumada cok iyi hic pismedi diyebilirim düzenli her bezine sürmek gerekiyoki pismesin sırf pistiginde sürmeyin hakkindan gelemezsiniz bir bilgi olsun istedim nacizane karisim derken komple karistirmadim minicik sudocrem minicik bepantol aliyodum her bezine sürüyodum ben memnun kaldim bebek yagı kullanmadim dustan sonra sebamed bebek losyonu var cok güzel oda komple vücuduna sürüyodum ayni markalari gene kullancam kismetsekızlar pişik kremi ve bebeyağı aldınızmı ?
Kızlar bebişlerin dönmesi için erken daha son ana kadar dönebilir doktorların OyununA gelmeyelim hemen normal doğumda ısrarcı olalım lütfen
Canim ben kendimi bildim bileli basurum var 4 yil once ameliyat oldum. Simdi tekrar catlak olusmus agri cekiyorum. Basuru duzeltmenin yolu var tabiki bol lifli beslen kabiz hic olmaman lazim canim. Bir de evde saf zeytinyagi bulundur. Pamuga dok ve tam sisin ustune koy kalsin her gun yap bunu.pamuk cok buyuk olmasin rahatsiz eder. Zeytinyagi hem tedavi eder hem de agrisi fln varsa aninda aliyor. Ama dedigim gibi en buyuk tedavisi yumusak kivamli tuvalete cikmak. Bunun disinda hemoroid kremleri var. Bana gecen hafta dr krem yazdi hem basur hem catlak icinmis kortizonsuz bi krem hamilelere uygun. Ama etkisini bilemiyorum. Insallah gecer kisa zamanda.ruzigarr canim senin basur sorunun vardi dimi ben kendimi bildim bileli kabizim zaten su 2 3 gundur o kadar aciyo ve yaniyo ki resmen meme cikmis kocaman ne yapacağımi sasirdim senin kullandigin bisey var mi. Magnezyumla kabızlıgi hallediyorum ama bu kendi kendine duzelir mi ya
Canım ben kızıma pişik kremi mustela 123 barrier almıştım memnunum ondan, bebe yağı da mustela aldım ama çok kullanmadım, onun yerine mustela losyon kullandım, yaz olduğu için yağ ağır geliyordu.kızlar pişik kremi ve bebeyağı aldınızmı ?
Canım keske hamıle kalmasaydın bu kadar anlayıssızmıs ..baska bısey ler soyleyıp seni doldurmak istemem cunku sinir bozucu cıdden allah yardımcın olsun o sana acımıyosa sende acıma dırdır yapsın madem yapma istedıkleriniCanım ben kızıma pişik kremi mustela 123 barrier almıştım memnunum ondan, bebe yağı da mustela aldım ama çok kullanmadım, onun yerine mustela losyon kullandım, yaz olduğu için yağ ağır geliyordu.
Otribebe kesinlikle hayat kurtarıcı hiç başka markalara bakmayın bence. Kaç paket yedek uç bitirdim allah bilir
Kızlar bunun dışında sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum, lütfen akıl verin bana. Kocam çok ama çok aşırı dırdırcı. Yani hastayım hamileyim dinlemez dır dır dır kafamda konuşur. Yok niye yemek hazırlamadın, hazırlasam salçası niye böyle tuzu niye şöyle, ağrıdan ölsem yatmaktan başka birşey yapmıyosun der. 5 dakika uzanmam bile ona batıyor çok yoruldum, ne yapacağımı bilmiyoruk artık
Kendi ofisim var, kızım doğduğundan beri işe gitmiyorum ama evden de olsa çalışıyorum ve ofiste de çalışanlarım olduğu içim para kazanmaya devam ediyorum, yani ona muhtaç değilim, kızlarımın bir çok ihtyacını vs hep ben alırım, doktor hastane masraflarını falan hep ben öderim yani sorunu benim çalışmamamla değil. Sadece ona batıyorum resmen, zaten çok yoğun bir tempo içindeyim, küçük bebeğim var hamileyim, bir yandan işlerim var telefonum susmuyor. İnanın 2 yıldır uyku uyumadım. Evin de bir şeyi eksik değil ama eşim bana eziyetten hoşlanıyor.
Mesela bir yere gittim 2 saat bekledim desem oh iyi olmuş alışma rahata der.
Anlamadım bu adam benden ne istiyor, insan sevse böyle yapmaz diyorum.
Boşanmaktan başka çarem yok sanırım, bir tek pazar günü beraberiz ve beni sabahtan beri ağlatıyor hamile halimle
Canım bence hiç ihmal etme hemen doktora git, bir kerede çok su azalmaz çok panik olma ama benim suyum öyle öyle 6-7 kerede bitmişti. Yani herkesin suyu bir anda boşalmıyor, azar azar oluyor bazen. Tabi belki farketmeden idrar da kaçırmış olabilirsin, korkma ama doktora görün muhakkakYa benim iki gün önce bacağım dan su aktı sızıntı gibi tutamazsınız akar ya öle ama bebeğimin hareketlerin de sknti yok iki gündür netten araştırdım erken su gelmesi yada bebeğin suyu azalmasi falan yazio du kontrolum 21 aralıkta doktorun numarasıda yok endişeliyim sizede bikereye mahsus oldumu.
Cnm bnce doktora erken git cunku dedigin su bebegin suyu olabilir en azindan doktora gidip tam olarak ogrenebilirsin genelde bebegin suyuda oyle gelir diolarYa benim iki gün önce bacağım dan su aktı sızıntı gibi tutamazsınız akar ya öle ama bebeğimin hareketlerin de sknti yok iki gündür netten araştırdım erken su gelmesi yada bebeğin suyu azalmasi falan yazio du kontrolum 21 aralıkta doktorun numarasıda yok endişeliyim sizede bikereye mahsus oldumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?