2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
teşekkür ettim gögüs pedi almaya karar verdim bende :)

Sagolun kizlar deniyim bari insallah gecer

Ya kizlae sanki bnm doktorum da basi asagida ddi iyi dedi ben mi yanlis anladm sali tahlilim var sorcm tekrar

Peki denız suyu falan sıkmamıza gerek varmı yoksa aynı o sekıldemi kullanıyoruz ben yapamamda eşime yaptırırım :)

Ya benim iki gün önce bacağım dan su aktı sızıntı gibi tutamazsınız akar ya öle ama bebeğimin hareketlerin de sknti yok iki gündür netten araştırdım erken su gelmesi yada bebeğin suyu azalmasi falan yazio du kontrolum 21 aralıkta doktorun numarasıda yok endişeliyim sizede bikereye mahsus oldumu.

Ay o göğüs ucu çatlaması bnde de var ya kabuk kabuk hindistancevizi yağı sürerken ovalamasan uçlardan sürüyorum şimdilik...
kızlar ya burun aspiratörü ne almak lazım deneyimli anneler bilir :)
Ortibebe kesinlikle yedek uc ta al bi paket evde dursun en cok kullandigim seydi ilk dogdugundada cichico nun arkadan pompali aspiratörü gözüken kalintilar icin banyodan sonra kurtcuklar meydana cikiyor

kızlar pişik kremi ve bebeyağı aldınızmı ?
Sudocrem ve bepantol karisimi sürüyorum oglumada cok iyi hic pismedi diyebilirim düzenli her bezine sürmek gerekiyoki pismesin sırf pistiginde sürmeyin hakkindan gelemezsiniz bir bilgi olsun istedim nacizane karisim derken komple karistirmadim minicik sudocrem minicik bepantol aliyodum her bezine sürüyodum ben memnun kaldim bebek yagı kullanmadim dustan sonra sebamed bebek losyonu var cok güzel oda komple vücuduna sürüyodum ayni markalari gene kullancam kismetse

Serumlar var kücük kücük paket seklinde satiliyo orti bebe kullanmadan önce burnuna sıkıyosunuz 2 deliginede 3er damla kadar hemen aparatla cekiyosunuz orti bebe alirken 1 pakette onlardan temin edin

Kızlar bebişlerin dönmesi için erken daha son ana kadar dönebilir doktorların OyununA gelmeyelim hemen normal doğumda ısrarcı olalım lütfen

Kızlar bebişlerin dönmesi için erken daha son ana kadar dönebilir doktorların OyununA gelmeyelim hemen normal doğumda ısrarcı olalım lütfen

Ben de şaşırdım okurken..
Daha iki aydan çok zaman var önümüzde..
Bebeğin dönmesi için standart bi hafta aralığı yok sanıyorum..
Normal doğum için , bebek sağlığını tehlikeye atmadan, son ana kadar beklemek daha mantıklı geliyor.

Kızlar az once okudugum bıseylecanım sıkıldı.. Facede bıri paylasmız ılk dogumunda rahım kasılmadıgından asırı kanaması olmus ve neredeyseölüyomus altına bısuru kısı sezeryanda dahıl yazmıslar bu sorunu bariz korktum suan

Canim ben kendimi bildim bileli basurum var 4 yil once ameliyat oldum. Simdi tekrar catlak olusmus agri cekiyorum. Basuru duzeltmenin yolu var tabiki bol lifli beslen kabiz hic olmaman lazim canim. Bir de evde saf zeytinyagi bulundur. Pamuga dok ve tam sisin ustune koy kalsin her gun yap bunu.pamuk cok buyuk olmasin rahatsiz eder. Zeytinyagi hem tedavi eder hem de agrisi fln varsa aninda aliyor. Ama dedigim gibi en buyuk tedavisi yumusak kivamli tuvalete cikmak. Bunun disinda hemoroid kremleri var. Bana gecen hafta dr krem yazdi hem basur hem catlak icinmis kortizonsuz bi krem hamilelere uygun. Ama etkisini bilemiyorum. Insallah gecer kisa zamanda.

kızlar pişik kremi ve bebeyağı aldınızmı ?
Canım ben kızıma pişik kremi mustela 123 barrier almıştım memnunum ondan, bebe yağı da mustela aldım ama çok kullanmadım, onun yerine mustela losyon kullandım, yaz olduğu için yağ ağır geliyordu.

Otribebe kesinlikle hayat kurtarıcı hiç başka markalara bakmayın bence. Kaç paket yedek uç bitirdim allah bilir

Kızlar bunun dışında sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum, lütfen akıl verin bana. Kocam çok ama çok aşırı dırdırcı. Yani hastayım hamileyim dinlemez dır dır dır kafamda konuşur. Yok niye yemek hazırlamadın, hazırlasam salçası niye böyle tuzu niye şöyle, ağrıdan ölsem yatmaktan başka birşey yapmıyosun der. 5 dakika uzanmam bile ona batıyor çok yoruldum, ne yapacağımı bilmiyoruk artık
Kendi ofisim var, kızım doğduğundan beri işe gitmiyorum ama evden de olsa çalışıyorum ve ofiste de çalışanlarım olduğu içim para kazanmaya devam ediyorum, yani ona muhtaç değilim, kızlarımın bir çok ihtyacını vs hep ben alırım, doktor hastane masraflarını falan hep ben öderim yani sorunu benim çalışmamamla değil. Sadece ona batıyorum resmen, zaten çok yoğun bir tempo içindeyim, küçük bebeğim var hamileyim, bir yandan işlerim var telefonum susmuyor. İnanın 2 yıldır uyku uyumadım. Evin de bir şeyi eksik değil ama eşim bana eziyetten hoşlanıyor.
Mesela bir yere gittim 2 saat bekledim desem oh iyi olmuş alışma rahata der.
Anlamadım bu adam benden ne istiyor, insan sevse böyle yapmaz diyorum.
Boşanmaktan başka çarem yok sanırım, bir tek pazar günü beraberiz ve beni sabahtan beri ağlatıyor hamile halimle

Canım keske hamıle kalmasaydın bu kadar anlayıssızmıs ..baska bısey ler soyleyıp seni doldurmak istemem cunku sinir bozucu cıdden allah yardımcın olsun o sana acımıyosa sende acıma dırdır yapsın madem yapma istedıklerini

Canım bence hiç ihmal etme hemen doktora git, bir kerede çok su azalmaz çok panik olma ama benim suyum öyle öyle 6-7 kerede bitmişti. Yani herkesin suyu bir anda boşalmıyor, azar azar oluyor bazen. Tabi belki farketmeden idrar da kaçırmış olabilirsin, korkma ama doktora görün muhakkak

Cnm bnce doktora erken git cunku dedigin su bebegin suyu olabilir en azindan doktora gidip tam olarak ogrenebilirsin genelde bebegin suyuda oyle gelir diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…