- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #26.301
Canım tam kesin olarak boşanmaya karar vermiştim temmuzda ve ailelere de söylemiştim ki hamile olduğumu öğrendim.Canım keske hamıle kalmasaydın bu kadar anlayıssızmıs ..baska bısey ler soyleyıp seni doldurmak istemem cunku sinir bozucu cıdden allah yardımcın olsun o sana acımıyosa sende acıma dırdır yapsın madem yapma istedıklerini
Önceki hamileliğimde inanılmaz anlayışlıydı. Çünkü bir şey olmasından korkuyordu sanırım.
Ne yapacağımı bilemiyorum resmen, boşanmak istiyorum deyince yalvarıyor asla öyle bir şey olamaz seni çok seviyorum diyor ama aynı hareketlere tam gaz devam ediyor.
İnan çok yoruldum, ben onun gibi olamıyorum ki yapımda yok, her zaman yapıcıyımdır, onu hiç eleştirmem asla eksiğini söylemem, huzursuzluktan hoşlanmam hiç, hep yardımcı olurum ona.
Doktorlar eşimden kaynaklı çocuğunuz olmaz dediğinde ve onca düşüğe rağmen hiç üZmedim onu. Kendi içim kan ağladı ama yanlış anlar diye yanında üzülemedim bile.
Oyda düşünmeden sürekli bende bir eksik arama peşinde, onu memnun etmek mümkün değil.