- 2 Kasım 2016
- 1.028
- 938
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.321
Evet tek doktora güvenmemek lazım öle şeyler duyuyoruzki düşmanımızin başına vermesin haklısın canım éşimede söylemedim benden pimpirikli hemen telaslanmasin sabahci olduğunda Gidicem.s.sCanim az da olsa git lutfen. Simdi olumsuz seyler anlatip annisleri korkutmak istemiyorum ama benim kardesim sirf bu nedenle oksijensiz kaldi ki doktoru annemi eve gondermisti azar azar gelebilir suyun deyip. Oyle diye diye suyu azalmis annemin 1 hafta boyunca. Can sizin caniniz bazen tek bir doktora bile guvenemiyorum bu nedenle.
Eminim az birsey oldugu icin hicbir sorun yoktur sende de ama icin rahat eder canim.
Canım sorduktan sonra banada haber verirmisinBen de Progestan kullanıyorum gece yatarken sabaha karşı ya da sabah kalktığımda aynı şekilde su gibi birşey geliyor beyaz Progestanla karışık dediğin gibi bir avuç oluyor. Bir ara progestanıbırakmıştım olmuyordu. Birikme gibi olabilir o zaman bende de. 10 gün sonra randevum ben de sorayım
Ben de Progestan kullanıyorum gece yatarken sabaha karşı ya da sabah kalktığımda aynı şekilde su gibi birşey geliyor beyaz Progestanla karışık dediğin gibi bir avuç oluyor. Bir ara progestanıbırakmıştım olmuyordu. Birikme gibi olabilir o zaman bende de. 10 gün sonra randevum ben de sorayım
Ya aynen çok gelmedi sanki avuçtan az aktı normalde ıslaklığım olmuyor o beyaz akıntım var okadsr oda hamilelikte olur dediler .ben yine bi gidim çok geç olmadan bir iki güne eşimle gidim .s
Selam kızlar. Bugün İkea dan bebişe dolap ve şifonyer aldık :) Renklerde oynama yaparak sarı-lacivert kombin yaptık minik kanaryama :) Şu meşhur bulut yastıklardan ve peluş oyuncak aldım. Yatak konuusnda karar veremediğim için almadık. Sallanabilen bir şey istiyorum, ikeadakileri çok beğendik ama sallanmıyordu. Sallanabilen birşey bulup beğenemezsek gidip ikea daki beşiği alacağız.
Çok saol canım ya Bilmiyorum ki bi anlık sızıntı gibi oldu bacağımın kenarından aktı çok foss diye bisi deildi.s peki noldu azalıp bitince canım . s
Bizde odamizi aldik bugunn 40 gün sonraya teslimat verdiler anca ocak ortasi gibi gelecek havalanmasi yerlesmesi derken kil payi yetiscek sanki
Ben de Progestan kullanıyorum gece yatarken sabaha karşı ya da sabah kalktığımda aynı şekilde su gibi birşey geliyor beyaz Progestanla karışık dediğin gibi bir avuç oluyor. Bir ara progestanıbırakmıştım olmuyordu. Birikme gibi olabilir o zaman bende de. 10 gün sonra randevum ben de sorayım
Bizde odamizi aldik bugunn 40 gün sonraya teslimat verdiler anca ocak ortasi gibi gelecek havalanmasi yerlesmesi derken kil payi yetiscek sanki
ay ben hamileligimin 3 ayından beri havuç yiyorum hergün .d.d sanki canım çekiyor icimdeki o hareti azaltıyor soğuk soğuk iyi geliyor diye yiyorum bazen gün içerisinde 3 bile buluyor .d sekerimde çıkmadı . yediğim halde hergün .Progestanin oyle bir etkisi var canim vajinadan alininca geri kalan kismi cikiyor disari yinede danismakta fayda var
Aynen canim gidene kadar sekerin yoksa eger havuc suyu icebilirsin suyu artıriyormus
Hayirli olsun cnm güle güle kullanmayı nasip etsin allah inş. . bizde dolap bakiyoz öle büyük değilde iki kapaklı gibi bi ara portatif bez dolap düşündüm ama kararsızım koçtaş dada pahalıydı . ikeadaki fiyatlar nasıl
Hmm hayırlı olsun cnm tekrardan inşallah sağlıklı günlerde kullanin ben birazdaha araştırimCanim bizde simdilik yatak odasına koyacagimiz icin kucuk 2 kapili aldık. bana gore uygundu fiyatlar. 600 tl dolap 500 tl sifonyer toplam 1080 tl. yatağı da oradan alirsam eger 300 tl mobilyası 300 tlyede organik nefes alabilen yatagin fiyati.
Cok zor canim, okurken bile uzuluyor insan. Kimsenin sana bunu yapmaya hakki yok. Sen degerlisincountry baharinbahcesi desteğiniz için çok sağolun kızlar.
Derler ya eşeğe semer vuran çok olur diye, benimki de o hesap oldu biraz. İşte elimde de değil ki, hep çocukluk travmaları değersizlik hissi beni bu hale getirdi sanırım, duygusal şiddete açık biri haline geldim. Bana verilen en az değere bile razı geldim. Ben böyle oldukça eşim de yüklendikçe yüklendi. İnşallah yavrularımla hakkımda en hayırlısı olur. Panik atak rahatsızlığım var geçirdiğim bir kaç trafik kazası ve bir kaç olaydan kaynaklı ondan bile çekinip hamile haliyle ya atak geçirirse demiyor. Gerçi ben atak geçirirken bana sinirimi bozma başka odada boğul diyebilen bir insan bu, ne bekliyorum ki.
Ay hayırlı olsun, güzel günlerde kullansın bebeğin inşaallah:)) biz yaptırmayı düşünüyoruz hep, şifonyerini lacivert istiyorum ben de, aksesuarlarla sarı lacivert olcak bizim de inşaallah:)
Canım bana doktorum her gittiğimde akıntın fazlalaşırsa haberim olsun diyor ki senin akıntıdan bir tık ötede olmuş. Git muhakkak bir doktora görün, içini rahatlat, durumu öğren en azından derim ben.
Ay ben geç mi kalıyorum ki ya. Ocak gibi baksak dedik, şubatta gelir. Havalanır ya soğukta yani inşaallah
İçim rahatladı canım sağol. Ben de bıraktığım zaman böyle bir su yoktu ona bağlıyordum ama burda su konusu açılınca yine aklıma takılmıştı.Progestan kullanırken benim de öyleydi, hatta korkuyordum baya ama normal demişti doktor. Gece yatarken vajinadan alıyordum ben, tuvalete kalktıktan sonra hep su geliyordu sanki ama normalmiş. Zaten bırakınca bitti.
Ben mavi beyaz bakıyordum, benim esimin futbol ile alakasi yoktur. ben fanatigim. 16 yildir kombineliyim :) esim sordu musteri temsilcisine sarı yokmu diye ,onun aklina geldi coook mutluyum suan :))) zaten nevresimi uykusetini feneriumdan almistim. tam takim oldu :)
@tota
Bunlarin sari lacivertini aldik canım .
Ohh maşaallah. Ben de çok fanatiktim ama eşim pek ilgili değil, ondan evlenince biraz köreldim sanki ama biz de asıl etken benim babam :)) dedemizin ilk torunu, en büyük hayali hastane çıkışını Feneriumdan almaktı, o tamam zaten :)) Bir de yakışıyor da yani şimdi ne yalan söyleyeyim, lacivert aşığıyımdır zaten, erkek de olunca sarı ile beraber doğuştan işlicez inşaallah :))
Ben bunlara bakmıştım ikeada çok güzel modeli, cicili bicili şeyleri sevmiyorum ben pek bu takım çok hoşuma gitmişti ondan:) tekrar hayırlı olsun canım :))
Çok hatırlamıyorum ama o aylarda çok tıkalı değilse vermiyo olabilirler denizsuyu..ooo bende öyle diyodm ama iş başa düşünce öyle bi yapıyosun hele kabızolduysa yapınca nekdr seviniyosun annelik iştePeki denız suyu falan sıkmamıza gerek varmı yoksa aynı o sekıldemi kullanıyoruz ben yapamamda eşime yaptırırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?