- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.261
Benim de oyleydi cnm. Karnima surdugum hindistan cevizi yagini gogsume dr surmeye basladigimdan beri duzeldi. Oyle cok masaj yapmadan surebilirsin. Hem gogsum de catlamaz kasinmaz.Kizlar dogum yaklastigi icin mi bilmiyorum sag gogus ucum catlamamis resmen yarilmis, lansinoh krem dokundurdum uclarina ama parcalar var sari sari kopuveriyor ve inanilmaz sizliyor. Simdiden boyleyse emzirirken sorun cikarabilir diye dusunuyorum. Benzer durumda olanlar var mi? ya da ilk gebeliginde yasayanlar ?
Cok sagol canim bugun biraz daha iyi toparlamis gibi lansinoh, sanirim biraz daha duzenli kullanmaliyimAçıkçası acını bilmiyorum şuandaki ama ben hiç kalkan kullanmadım ihtiyacım olmadı ama senin canın yanıyosa kullan belki iyi gelir.ama doğum yapar yapmaz ilk emzirmemde çok acımıştı goguslerim su degse bile acıyodu ne uyuyabiliyodum ne banyo yapabiliyodum resmen süt içinde kaynıyodu.şimdiki aklım olsa ozaman kullanırdım
Ucuna nemlendirici surmuyordum ben uyarilmasin diye. O nedenle lansinohu daha sık surecegim sanirim uclaraGünaydın güzel anneleer :)
baharinbahcesi benim kaç haftadır yarık şeklinde iki meme ucu da aynı şekilde doktorum bepanthol pomad sür demişti ama daha sürmeye başlamadım.. ben dokununca bi acı yok ama bazen kavlamış gibi oluyo kopacak gibi böyle o zaman çok canım yanıyo işte
Canim ben tuzlayip limon dilimleri yiyorum bir de nohutla kraker. Gecmeyince gecmiyor ne yazik kiKizlar mide bulantisi icin fikriniz var mi napsam gecer ya artik kacc ay olduu
Canım benimki dönmüş ama idrarını tutarsan geri döner dikkat et dedi. Bence seninki de dönebilir daha erken sonuçtaMerhaba kızlar bende normal istiyorum bir sıkıntı olmadıktan sonra. Doktor bebek ters dedi bu aylarda ters olması normal değil mi sizlerde durum nasıl. Birde normal doğuma yardıöcı olması için platese gidiyorum son ay yoga yapmayıda düşünüyorum.
Sağol canım ben çok tutuyorum idrarımı sabahları özellikle dikkat edeyim bundan sonraCanım benimki dönmüş ama idrarını tutarsan geri döner dikkat et dedi. Bence seninki de dönebilir daha erken sonuçta
ruzigarr canim senin basur sorunun vardi dimi ben kendimi bildim bileli kabizim zaten su 2 3 gundur o kadar aciyo ve yaniyo ki resmen meme cikmis kocaman ne yapacağımi sasirdim senin kullandigin bisey var mi. Magnezyumla kabızlıgi hallediyorum ama bu kendi kendine duzelir mi ya
Tabiki canım yarın tahlil yaptırıcam muhtemelen bi gün sonra çıkar seninlede paylaşırımyok başka bir ülkedeyim, doktorların İngilizcesi pek anlaşılır değil..onların dilini öğrenmeye başladım ama bakalım..ben de ilaç kullanmaktan küçüklüğümden beri nefret ediyorum..spor yapıyorum ama günün genelinde çok hareketsizim..burdaki doktorlara da pek güvenmiyorum açıkçası..başka bir doktorda şansımı deniycem, araştırıyorum..olması gereken min değeri falan da sorabilir misin lütfen
Ahh ahhh bebekler için nekdr gerekli bi ürün.ben otribebenşn kullandım şeffaf borusu var ucunda da sunger bebek burnundaki sümükleri hınkıramadıgı için aspiratorle cekiyosun çıkan sumuğe de inanamıyosun. Sakın ıy bıyy demeyinAy o göğüs ucu çatlaması bnde de var ya kabuk kabukhindistancevizi yağı sürerken ovalamasan uçlardan sürüyorum şimdilik...
kızlar ya burun aspiratörü ne almak lazım deneyimli anneler bilir :)
Aynı otribebe gibi bebedor var ondan mı alsam dedim bende :) bide göğüs pedi ne tavsiye edersin cnm deneyimli bir anne olarak ?Ahh ahhh bebekler için nekdr gerekli bi ürün.ben otribebenşn kullandım şeffaf borusu var ucunda da sunger bebek burnundaki sümükleri hınkıramadıgı için aspiratorle cekiyosun çıkan sumuğe de inanamıyosun. Sakın ıy bıyy demeyinağzınzla çekiyosunuz boruya birikiyo cok gerekli ama bebek çok rahatlıyo
Yaa oyle mi :) evet dedigin gibi kremleri dokundurup birakirken parcalar kopabiliyor. Mustelanin yagi sprey seklinde onu sikayim bari. Cekindim ben de sute gecer diye lansinoh disinda birsey suremiyordum.baharinbahcesi canım o göğüs ucundaki parçaları koparma, onlar kabuk değil kolostrum denilen ilk süt. Göğüs ucuna spreyli bir nemlendirici sıkabilirsin, böylece dokunarak uyarmamış olursun. Henüz emzirmeye başlamadığımız için herhangi bir nemlendirici olabilir.
Kızlar bir de emzirirken göğüs ucuna en iyi gelen şey bence kurutma makinesi tutmak arada bir, aklınızda olsun. Ne kadar kuru kalırsa o kadar çabuk toparlanıyor, benim ilk zamanlar yaza denk geldiği için üstsüz geziyordum
bu sefer hava soğuk olabilir bakalım nasıl olacak, ben de kalkan almıştım ama hiç kullanmadım. Göğüs pedi kullandım hep. Nedense kalkanda biriken süt bana hijyenik gelmedi o yüzden kullanmak istemedim.
B bir umut iste hayat canım mide bulantısı için az az ve sık sık ağzına bir şeyler at, asla tıka basa yeme, tuzlu peynir, ekşi mayalı ekmek falan iyi gelir. Bir de ayran ve maden suyu karışımı ya da limon ve made suyu biraz da tuz.
Bunların dışında hani eti form mısır pirinç patlağı falan var ya büyük yuvarlak, onlar bulantıya çok iyi geliyor.
Nasıl başardınız o kadar az kilo almayı ne güzelBenimde hedefim 69 nolurr 70 olmasın o tartıda 7ile başlayan bi rakam görmek istemiyorum ama zor sanki 60la başladım 63um şuanda
ruzigarr canim senin basur sorunun vardi dimi ben kendimi bildim bileli kabizim zaten su 2 3 gundur o kadar aciyo ve yaniyo ki resmen meme cikmis kocaman ne yapacağımi sasirdim senin kullandigin bisey var mi. Magnezyumla kabızlıgi hallediyorum ama bu kendi kendine duzelir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?