2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım tam kesin olarak boşanmaya karar vermiştim temmuzda ve ailelere de söylemiştim ki hamile olduğumu öğrendim.
Önceki hamileliğimde inanılmaz anlayışlıydı. Çünkü bir şey olmasından korkuyordu sanırım.
Ne yapacağımı bilemiyorum resmen, boşanmak istiyorum deyince yalvarıyor asla öyle bir şey olamaz seni çok seviyorum diyor ama aynı hareketlere tam gaz devam ediyor.
İnan çok yoruldum, ben onun gibi olamıyorum ki yapımda yok, her zaman yapıcıyımdır, onu hiç eleştirmem asla eksiğini söylemem, huzursuzluktan hoşlanmam hiç, hep yardımcı olurum ona.
Doktorlar eşimden kaynaklı çocuğunuz olmaz dediğinde ve onca düşüğe rağmen hiç üZmedim onu. Kendi içim kan ağladı ama yanlış anlar diye yanında üzülemedim bile.
Oyda düşünmeden sürekli bende bir eksik arama peşinde, onu memnun etmek mümkün değil.

Canım banada anestol yazdı ama o kortizol içeriyo agrın olunca sur dedi daha baslamadım fıtılede

Acaba bu kadar iyi oldugun ve ona muhtac olmadıgın içinmi egosunu tatmın ediyo tam tersi daha degerlı olmalısın ben eşime o da bana cok acır ne bılıyım boyle olmalı gunah sana bu halde seni uzmeye ne hakkı varki benım esım hıcbıse demez 7 aydır bırlıkte olmadık sabırla beklıyo ama aramızda en ufak sogukluk bıle yok herseyden onemlisi ıkı dost olabılmek bunu becermek neden degısmıs olabılır acaba aranızda buyuk olaylar gectıyse sogukluk ta gırebılır neden boyle yaparki insan ne bılıyım cok tuhaf benım babamda anneme acımamıs sonunda annem kazandı ama noldu genclıgı gıttı sımdi annemden ayrılamaz annem hamılelıkte kusarken zorla yumurta kırdırıp onada ye derms aglarmıs resmen psıkopatlık yapmıs ama sımdi tamamen degıstı son 15 yılda allah hıdayet versın canım cok zor cıdden dua etmek lazım duzelmesi merhamet etmesi için

Selam kızlar. Bugün İkea dan bebişe dolap ve şifonyer aldık :) Renklerde oynama yaparak sarı-lacivert kombin yaptık minik kanaryama :) Şu meşhur bulut yastıklardan ve peluş oyuncak aldım. Yatak konuusnda karar veremediğim için almadık. Sallanabilen bir şey istiyorum, ikeadakileri çok beğendik ama sallanmıyordu. Sallanabilen birşey bulup beğenemezsek gidip ikea daki beşiği alacağız.

Çok saol canım ya Bilmiyorum ki bi anlık sızıntı gibi oldu bacağımın kenarından aktı çok foss diye bisi deildi.s peki noldu azalıp bitince canım . s

Cnm bnce doktora erken git cunku dedigin su bebegin suyu olabilir en azindan doktora gidip tam olarak ogrenebilirsin genelde bebegin suyuda oyle gelir diolar
Böle sızıntı gibiydi foss diye gelmedi bacağımın kenarından aktı . s idrar gibi degildi ama korktum gitmeyede okadar çok üşeniyorumki hiç kalkmıyorum. ay ben eşimin izin gününde gidim bari . s.s

Canim ablam da olmustu. Bayagi bir gelmisti suyu bosaldi zannettik. Doktor bakti hemen fazlalik su gelmisti korkulacak birsey yoktu. Ama bu surec dogumuna cok yakin gelismisti. Bence doktorun olmasa bile yakininizdaki bir hastaneye gitmelisiniz, bebek icin su cok onemli.

Hayirli olsun cnm güle güle kullanmayı nasip etsin allah inş. . bizde dolap bakiyoz öle büyük değilde iki kapaklı gibi bi ara portatif bez dolap düşündüm ama kararsızım koçtaş dada pahalıydı . ikeadaki fiyatlar nasıl

Cok zor ya Allah yardimcimiz olsun zeytinyagini denicem sagol canm

Hadi ya saol cnm bilgiler için bende öle foss diye gelmedi ama böle sızıntı gibi bacağımın kenarından aktı anlamadım akıntimi sumu .s.s aynen ihmal etmeden gidim ben

Canim cok uzuldum, tabiki de en dogru karari sen vereceksin. Bircok sey soylenebilir ama esin sonucta dilim varmiyor. Allah cocuklarinla birlikte sana uzun omurler varsin. Umarim konusulup halledebilir.

Çok saol canım ya Bilmiyorum ki bi anlık sızıntı gibi oldu bacağımın kenarından aktı çok foss diye bisi deildi.s peki noldu azalıp bitince canım . s

Bende surekli geliyor su gibi bisey tabi seninkinin miktarini bilemem ama ic camasirim islaniyo avuc ici kadar rahat vardir. Doktora sordum suyun olsaydi zaten suyunda problem gorurduk azalma olurdu muhtemelen akintin birikiyo birikiyo bi anda cikiyor vajinanda acilma olmadigi icin dedi. Duyduguma gore pedler oluyomus su ise renk değiştiriyormus onlardan almayi dusunmustum ama suyu iyi diyor doktor

Hadi ya saol cnm bilgiler için bende öle foss diye gelmedi ama böle sızıntı gibi bacağımın kenarından aktı anlamadım akıntimi sumu .s.s aynen ihmal etmeden gidim ben
Canim az da olsa git lutfen. Simdi olumsuz seyler anlatip annisleri korkutmak istemiyorum ama benim kardesim sirf bu nedenle oksijensiz kaldi ki doktoru annemi eve gondermisti azar azar gelebilir suyun deyip. Oyle diye diye suyu azalmis annemin 1 hafta boyunca. Can sizin caniniz bazen tek bir doktora bile guvenemiyorum bu nedenle.
Eminim az birsey oldugu icin hicbir sorun yoktur sende de ama icin rahat eder canim.

Ben de Progestan kullanıyorum gece yatarken sabaha karşı ya da sabah kalktığımda aynı şekilde su gibi birşey geliyor beyaz Progestanla karışık dediğin gibi bir avuç oluyor. Bir ara progestanıbırakmıştım olmuyordu. Birikme gibi olabilir o zaman bende de. 10 gün sonra randevum ben de sorayım

Amin canım yaşlandıkça dırdır dozunu arttırmasından korkuyorum.
İnan aramızda hiç bir olay geçmedi, hiç büyük bir tartışma yaşamadık ama bu sürekli eleştirmesi, aşağılaması beni yavaş yavaş yiyip bitirdi.
Onun kafasında bir şablon var her şey ona uygun olsun istiyo, ev işleri ve yemek annesininki gibi olsun istiyo ve bu konuda o kadar çok kafa ütülüyor ki.
O zaman annen gibi birisiyle evlenseydin beni olduğum gibi kabul etmeyeceksen diyorum. Benim her konuda süper olmamı bekliyor. Çok tükendim artık.
Gecelerce uykusuz kalıp onun sunumlarına yardımcı oluyorum, ingilizce metinleri hazırlıyorum. Teşekkür ediyor, iki dakika sonra bana tuvalette niye tuvalet kağıdı bitti diye bağırıp çağırıyor. Annesi gibi bir kadın ona işinde yardımcı olabilir miydi diye düşünmüyor. Yani o hiç bir şekilde memnun olmaz ben bunu anladım. Ben onun hiç bir eksiğini yüzüne vurmadım, hiç dır dır etmedim, erkek gibi herşeyle ilgilendim hep yükünü azalttım, elbette hatalarım da çok vardır. Ama hakarete maruz kalmamak için mükemmel mi olmak lazım? Ben ondan hiç mükemmellik beklemedim ama o beni olduğum şekilde kabul etmiyor.
Allah sonumu hayretsin, benim ve yavrularım için en hayırlısı olsun inşallah.

@Elifrid canım benim de bacaktan sızma şeklindeydi ben o zaman 41. Haftanın sonundaydım 42 ye girecektim, su bitince acil sezaryene alındım. Cuma doktora gitmiştim cumartesi pazar böyle azar azar 6-7 kere su geld. Pazartesi kontrole gidince doktor su bitmiş dedi apar topar doğuma girdim. Sen de ihmal etme, bir kerede çok birşey gelmemiştir ama yine de bir doktora görün.

Ay ben bu bebişlerin bir gün çok hareketli, bir gün oldukça sakin olmasına alışamadım bir türlü. Günlük 10'u tamamlıyor hareketle tamam da, ben kıpır kıpır olsun diye bekliyorum hep

Ya aynen çok gelmedi sanki avuçtan az aktı normalde ıslaklığım olmuyor o beyaz akıntım var okadsr oda hamilelikte olur dediler .ben yine bi gidim çok geç olmadan bir iki güne eşimle gidim .s

Bencede acaba bu kadar verici olmasa miydin canim tabiki ne yasadigini en iyi sen bilirsin ama kendini seninle kiyaslayarak icinde ise yaramaz oldugunu hissedip asagilik kompleksi yasiyor olabilir. Bebekle beraber temiz bi sayfa acip herseyi duzeltirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…