- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.181
OffffSanırım iki konuda benle alakalı :) ben çok kaşınıyorum hatta goğsumun kahverengi bölgesinde kabartılar oluştu yine de suruyorum bebeyağı bi o iyi geliyo şuanda.ayrıca kramp bende de çok var.dün sağlık ocağında sedyede kaldım ztn kalkamadm bikaç dk kramptan.dr a soyledigimde soda iç demişti.dun de hemşire ilaç kullanman gerekebilir dedi pztsi sabah kan aldırıp magnezyum degerine bakıcak.ona göre ilaç vericek.erken doğuma ve aşırı sinirliliğe uykusuzluğa neden oluyomuş
Canım sen bi rahat ol artık zatenKızlar cıktım kontrolden yılbasından once goruselm artık dedi cok mutluyum kanama alanım iyiymıs bebek yukarı cıkmıs problem yok dedi oynuyomusta stres yaptıysan oynamaz pek dedi simdi kan uyusmazlıgı testımı beklıyorum eger negatıfse iğne mi vurulcam degılse pazartesi gorusurz dediinsallah negatıf olurda sıkıntı yapmam kızlar
Diger hamileligimde olmustu negatifim ben bundada olcak galiba test yapiliyomus ama ben yaptirmamistim sanirim korkcak bise yok ama panik yapmaKızlar kan uyuşmazlığı olan varmı 28. Haftada iğne yapıcaz dedi bu hafta yani aynı durumda olan varmı?
Canim gögüs pedi kullanmistim ben ilk 3 ay ise yariyo bebek dogduktan sonra bazisi dahada uzun kullaniyo emzirme döneminde bebek emdikten sonra gögsüne koyuyosun ic camasirina yada kiyafetine süt akmiyo özellikle gece kullaniyodum pijamama kadar süt oluyodu o baya iyi bise yuvarlak pamuksu rahatsiz etmeyen ve bebegede zarari olmayan bi malzeme su anda kullanmana gerek yok ama al dogum cantasina koyarsin dogumdan sonra kullanirsin kismetseKızlar gögüs pedi veya kalkanı alan var mı ne işe yarıyor kullanmak gerekiyormu
Kac yasi da o glun benimde 2, 5 yasinda o glum var cok zor geciyo yaa hem onla ugrasiyorum hem kucak istiyo daha oda kücük ağırda kaldiramiyorum valla bazen aliyorum kucagima malesef düstügünde yada cok istediginde top oynuyoz karnima kackere darbe oldu valla ian evvel zaman gecsin diye dua ediyorum cocukla hamilelik ayrı bi zordün yanımda yatan koca oğlum uyku sırasında karnıma sıkı bir tekme attı.şu an bebeğim kıpırdıyor ama çok korktum valla.ya kafasına falan geldiyse diye...inşallah yoktur bir şeyi...
bi de iki göğsümden de sıvı geldi dokununca.uyarmamak lazım biliyorum.dokunduğum anda aktı su gibi...
Tam tersi kuaforum hamilelik icin dogal lazer diyor. Agdayla alinan killarin bir kismi cikmiyor. Ben bariz bunu yasadim. Ama herkesin bunyesi farklidir tabi.Hormonlardan dolayı azalma olmaz boşuna giderim diye umursamadim zaten az benim tuylenmem ,sarışınım ondan birazda
Benimki de boyle karnimi gerdirerek surtuyor bi yerini:) huylandiriyo:)Kızlar birşey sorucam hani bebeğin hareketlerini artij düzenli hissetmemiz gerekiyor ya bu illa tekmemi olmalı yoksa içerde hareket etmesi de yeterli mi ? Benim bebeğim iki uç gündü doğru düzgün tekme atmiyor dağa doğrusu hep assagida hisswdiyoeum tekmeleri normal karnımı flan cok tekmeliyordu
2. Test yuksek sanki. Bilfigim kadariyla 140 sinir. Ama en dogrusu dr.un dedigi tabiki.Kızlar şeker sonuçlarım 76 - 172 - 132 sanırım biraz yüksek 75 gr dan 2 saatlik yaptırdım birazdan Dr a yazcam
Bi de sizde de ara ara karın ağrısı oluyor mu acaba hala?
Hadi gozun aydin canim:)Kızlar ben geldım iğnemi oldum bebegım zaten etkılenmemıs kan uyusmazlıgından içim rahat ettı dogum haneyi hasta odalarını gordüm cok heyecanlandm kız bebek doluydu heryer kapı susleri suslemeler cok cok guzeldi heyecan bastı beni :)
Dogrudur tabi ama ilk cocuk olunca ayri bi heycan var.. onun odasi olmasi daha guzel bence esyalri kiyaftleri nerde blirim ortami olur en azndan.. zaten cock odasi buyuyen besik gardrop flan ..ama cok zevkli rengarenk oldu odasi..Koreanmom canım bence şimdiden öyle bir oda için erken.. çocuk anladığı zaman odası eskimiş olacak. Hem sürekli yeni seyler çıkıyor.
Gogus kalkani alicam ben de. Akan sut bosa gidiyor pedde. Ozellikle uyurken coksut bosaliyor uzuluyorsun gitti diye. Kalkan sutu topluyormus o yonden iyi.Canim gögüs pedi kullanmistim ben ilk 3 ay ise yariyo bebek dogduktan sonra bazisi dahada uzun kullaniyo emzirme döneminde bebek emdikten sonra gögsüne koyuyosun ic camasirina yada kiyafetine süt akmiyo özellikle gece kullaniyodum pijamama kadar süt oluyodu o baya iyi bise yuvarlak pamuksu rahatsiz etmeyen ve bebegede zarari olmayan bi malzeme su anda kullanmana gerek yok ama al dogum cantasina koyarsin dogumdan sonra kullanirsin kismetse
64 ile başladım canım zaten cok zayıf başlamamıstım.ilk 3 ay hiç kilo almadım sonradan bir 8 kilocuk aldım.cok hızlı aldım bu 8 kiloyu.Kacla baslamistn canm ? bu kilo konusunda en cok alan kisi benimdir sanrm aranizda.
Nerden baksan 12 13 kilo aldm tabi buna diyet sürecinde hamile kalmam sebep oldu o kadar diyetten sonra hemen eski düzenime dönmek bana hizla kilo aldirdi.
Bu arada kontrolünde iyi gecer inşallah
yeni geldim doktordan bende canım bir dahaki kontrol 7 ocakta.ve sadece 1 kilo almama izin verdi.nasıl olacak bilmiyorum=/Bende 9. Kilomu almus bulunmaktayim. Doktor ayda 1 1.5 kiloyu gecme bana yeter dedi. Acikcasi almiyim diye bir niyetim yok ama hamurisi ve tatliyi keserek basarabilirim ancak
Arabalı yatak dediği için diyorum canım..Dogrudur tabi ama ilk cocuk olunca ayri bi heycan var.. onun odasi olmasi daha guzel bence esyalri kiyaftleri nerde blirim ortami olur en azndan.. zaten cock odasi buyuyen besik gardrop flan ..ama cok zevkli rengarenk oldu odasi..
Hepimize hayrli olsun insallah cnm tsklerr.. yataktan ziyade buyuyen besik aldm suan o isimi daha cok gorurArabalı yatak dediği için diyorum canım..
Sen yaptın galiba hayırlı olsun inşaallah
Arabalı yatak dediği için diyorum canım..
Sen yaptın galiba hayırlı olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?