2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben 76 ile hamile kaldim suan 80 im ilk oglumda 110 kiloydum :)) doguma giderken 65 gibi hamile kalmistim abarttim bayaaaaa bi bunda simdiye kadar tedbirliydim ama artik insan tutamiyo kendini bazen hic doymucak gibi oluyorum insallah cok olmaz bundada ama bazı arkadaslara 1 kg al demis dr zor biraz sanki esas son 3 ay kilo aliyo insan 1 kg icin bayaa dikkat etmek gerekir benimkide 2 kg al diyo sanki nası ayarlicaksak bakalim ben son ay dolabin önünde gecirdim resmen

ama bazı insan gerçekten doyamıyo elinde değil ben okadar dikkat ediyorum beslenmem daha dikkatli hatta hamilelik öncesinden ama yinede 1 ayda 3 kilo aldım bence o kilo alımı hamur işi filan abartmadığımız sürece bizim elimizde değil vücut alıyo sağlıklı azda yesen bebişlerimiz iyi olsun gerisi önemli değil

Yok arkadaslar bende doymuyorum ki hep cok iştahsız bırıyımdir canavara döndüm ve almaya basladım valla korkuyorm hatta hep cok zayıfsın nasıl hamılesin dediler nazarmı degdi :) dun aksam eve lahmacun soyledm ki ben hıc yemem kendımı tutamıyorum acıkınca midem agrıyo :)

Valla yapcak bise yok sarcan yicen :))

6 yaşında canım.koca dana oldu artık...napalım kıyamadım ona da...

Bnde 2 kilo aldm hemde öle asırı yemiorm normal yiorm yani korkuorm :) 62 kiloym 70 le dogum girsem yeter bana :)

Hayrlisi olsun insallah... ben sezeryandan yana gbiyim bilmiym.. dogumdan korkuyom.. hayrlisi insallah..
Canım benimde ilk olacak ama çevremden biliyorum. sezeryan de uzun süre toparlanamiyor insan.. bi yengem her soğuk aldığında dikiş yerleri ağrıyor.. mecburi bir durum olmadıktan sonra normal iste

Bende normal istiyorum insallah sağlıkla kucaklarimiza aliriz yavrularimizi. 37. Haftadan sonra çatı muayenesi yapılacak ve o zaman az çok belli olacak insallah.

Benim kalkan alcak kadar sütüm akmiyodu oglum cok istahlıydi gece sagiyodum sabaha kadarda emiyodu süt boldu ama akmadan sömürüyodu tabi bunda belli olmaz akarsa alirim kalkanida
Benim kiz da memeye agzini koyunca basliyordu uyumaya hic cekmiyordu. Habire durtuyordum. O yuzden kac kere mastit oldum memeler sisti akti hep. Erkek bebekler daha duskin olurmus memeye insallah bunda oyle sorunlar yasamam.

oturarak yapmaya Calis ayiklancaklari falan ayakta zor oluyo cok cesit düsünüyomusun benimde oglanin ocak sonu ne yapcam bilmiyorum evdemi disardami yapsam
Benim menu biraz sade kacacak gibi malum yoruluyorum. Pirasali borek kiymali borek kisir tavuklu gobekli salata pogaca bide annem sarma sardi. Kardesim gelecek yardima. Pastamiz var tatli olarak da. Klasik seyleri yapiyorum herkesin sevdigi.

Benim menu biraz sade kacacak gibi malum yoruluyorum. Pirasali borek kiymali borek kisir tavuklu gobekli salata pogaca bide annem sarma sardi. Kardesim gelecek yardima. Pastamiz var tatli olarak da. Klasik seyleri yapiyorum herkesin sevdigi.
Ne için yapıyosunuz canım merak ettim :)

32. Haftayi bekledin lansinohun kremini surmek icin kuruluk falan olmayinca hic ellemiyim dedim ama gerekiyor sanırım
Ben de surcem lansinoh ama tam olarak kacinci hafta suruluyor? Ben hindistan cevizi yagini avucuma alip gogsumun tamamina suruyorum masaj yapmadan. Ucuna da geliyir haliyle. Bence bu sekilde sorun olmaz. Bi de kizima hamileyken bu haftalarda bi gece gogsumden koyu kahverengi sut bosalmisti odum kopmustu bu ne diye meger sutmus dogunca anladim:) dogana kadar da damla damla hep akmisti cok ilginc..

Ben hic bilmiyodum ellememek gerektigini simdi tik oldu sanki banyoda bile dokunmaya korkuyorum. 32. Haftadan itibaren kullanimi oneriyolar. Doktora danisicam bidahaki kontrolde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…