2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gunaydin canim guzel haberlerle gel insallah.bende lierac kullaniyorum duzenli olmasada suanda bi sikinti yok.62 le hamile kaldim suan 71 oldum malesef bende

Günaydın dün şemsiye kapattım kapatamamışım hızlı bir şekilde karnıma değdi bir şey olur mı acaba bebek oynadı sonra ama sabah göbek deliğimin yanı sancımaya başladı

Canım bu anlattıgın gebelık alerjısı sanki bu aylarda cıkıyomus bı danıs doktoruna cunku egEr oyleyse tehlıkelı olabılıyomus netten bı arastır istersen
Hadi yaa olabilir aslında çünkü çok kaşınıyo alakasız yerler doktora daha 10gun var bi netten araştırayım sağol canım

Kacla baslamistn canm ? bu kilo konusunda en cok alan kisi benimdir sanrm aranizda.
Nerden baksan 12 13 kilo aldm tabi buna diyet sürecinde hamile kalmam sebep oldu o kadar diyetten sonra hemen eski düzenime dönmek bana hizla kilo aldirdi.
Bu arada kontrolünde iyi gecer inşallah

Kızlar kan uyuşmazlığı olan varmı 28. Haftada iğne yapıcaz dedi bu hafta yani aynı durumda olan varmı?
Ben de var canim daha birşey demedi ama benim aklimdaydi 15inde randevum var sorucam bakalim
Derin anemi ve ona bagli kalp buyumesi gibi şeyler okumuştum ben Allah korusun. İlk bebek ikinci bebek değişiyor ne zaman iğne yapacaklari anladigim kadariyla. Doktora danismak lazim onun için

Benim dizimin altinda cok fazla var, kucuk siveisinek isirigi gibi. Bebe yagindan da oluyor diyenler var, biraktim bebe yagini ben de. Bir de biodermanin kuruyan ciltler icin dus yagini aldim. Sular da iyice kurutuyormus ciltleri

Kasinti bayagi var haftaici cildiyeye goruneyim en dogru bilgiyi o verir sanirim

Bende 9. Kilomu almus bulunmaktayim. Doktor ayda 1 1.5 kiloyu gecme bana yeter dedi. Acikcasi almiyim diye bir niyetim yok ama hamurisi ve tatliyi keserek basarabilirim ancak

Benimde gogsum kasiniyo 2 3 gundur ucunun etrafi. Baktım kuruluk catlama falanda yok birsey surmedim
Normalde yağ sürmüyor musn göğsüne? Ucunun etrafı tavsiye edilmiyor tabi ama sanki sürsen iyi olur şimdiden çatlaklar için..benim uzun süredir kaşınıyor

Çok güzelmiş çantalar. Civilimdelinki verilen çantaya ben de bugün gidip bakmayı düşünüyorum E bebekte de var bu marka. Stylo marka internette daha ucuz, bunlar ona göre pahalıymış ama çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…