- 26 Temmuz 2014
- 655
- 525
- 303
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.141
Gunaydin canim guzel haberlerle gel insallah.bende lierac kullaniyorum duzenli olmasada suanda bi sikinti yok.62 le hamile kaldim suan 71 oldum malesef bendeGünaydın kızlar saat 10.00da kontrolümüz var.inş güzel gecer.seker yüklemesi henüz yaptırmadım doktora onu soracam.az önce tartıldım 72 kilo olmusum.sanırım kızacak bu sefer doktor.asırı aldım son zamanlarda.sizin kilo durumunuz nasıl.bu hızlı alımı durdurmak için neler yapıyorsunuz.son olarak catlamam yok lierac kullanıyorum.ama birhaftadan fazladır karnımın sag tarafı asırı kasınıyor.bebişin kafası oralarda.sac lı birbebek olabilirmi ve bu kadıntı yapabilirmi.
Ben buna bugün bakayım cnm canlı canlı güzel geldi gözüme :)
Benim de kaşınıyo üzerinde kabarcıklar oluştu bebeyağı surdum nemlensin diye.acaba süte bulaşırmı şimdiden deri emiyo sonuçta..bilemedimBenimde gogsum kasiniyo 2 3 gundur ucunun etrafi. Baktım kuruluk catlama falanda yok birsey surmedim
Hadi yaa olabilir aslında çünkü çok kaşınıyo alakasız yerler doktora daha 10gun var bi netten araştırayım sağol canımCanım bu anlattıgın gebelık alerjısı sanki bu aylarda cıkıyomus bı danıs doktoruna cunku egEr oyleyse tehlıkelı olabılıyomus netten bı arastır istersen
Kacla baslamistn canm ? bu kilo konusunda en cok alan kisi benimdir sanrm aranizda.Günaydın kızlar saat 10.00da kontrolümüz var.inş güzel gecer.seker yüklemesi henüz yaptırmadım doktora onu soracam.az önce tartıldım 72 kilo olmusum.sanırım kızacak bu sefer doktor.asırı aldım son zamanlarda.sizin kilo durumunuz nasıl.bu hızlı alımı durdurmak için neler yapıyorsunuz.son olarak catlamam yok lierac kullanıyorum.ama birhaftadan fazladır karnımın sag tarafı asırı kasınıyor.bebişin kafası oralarda.sac lı birbebek olabilirmi ve bu kadıntı yapabilirmi.
Aaa canlı olarak bakarsan banada izlenimlerini anlatrsan sevnrm canm malum internette güzel görünen seyler bazen hayal kırıklığı olabiliyor canli olark bakıldığındaBen buna bugün bakayım cnm canlı canlı güzel geldi gözüme :)
Ben de var canim daha birşey demedi ama benim aklimdaydi 15inde randevum var sorucam bakalimKızlar kan uyuşmazlığı olan varmı 28. Haftada iğne yapıcaz dedi bu hafta yani aynı durumda olan varmı?
Derin anemi ve ona bagli kalp buyumesi gibi şeyler okumuştum ben Allah korusun. İlk bebek ikinci bebek değişiyor ne zaman iğne yapacaklari anladigim kadariyla. Doktora danismak lazim onun içinEvet canım ya benım bebek etkılenmısmıdiye bı kan testı yapmıstı 4. Ayda negatıftı simdi tekrar o testı tekrarlıcam negatıfse sorcam suan gerek varmı diye bırde eger bebek suan etkılenıyosa ne oluyo onu anlayamadım napsam bılemedim hıc
Hadii ya tühh
Benim dizimin altinda cok fazla var, kucuk siveisinek isirigi gibi. Bebe yagindan da oluyor diyenler var, biraktim bebe yagini ben de. Bir de biodermanin kuruyan ciltler icin dus yagini aldim. Sular da iyice kurutuyormus ciltleriCanım aynısı bende var bacaklarım acayip kaşınıyo ve kollarım..ozellikle dirseğim ve dizkapagım..catlıcak desem oralar yeri değil.şuanda kollarım yara bere içinde kaşımaktan.bebeyağı sürünce hafifliyo. Neden olduğunu anlamadım.ha bide goguslerimde çok kasınıyo
Kasinti bayagi var haftaici cildiyeye goruneyim en dogru bilgiyi o verir sanirimZeytin yağı kullansana canım ben çok memnunum bende lazer yapmıştım bitmişti hamileliktede tek tük çıktı tüyler.. Kaç gündür böyle 10-15 günü geçmişse görün bakalım dermatoloğa ayakta mı çok kalıyosun
Canim instagram linkini atar misinEki Görüntüle 1920388
Eki Görüntüle 1920389
Birde bu iki canta var kizlar begendigim.instagrmda gördüm ikiside normalde aliexpressde de var instagrda bi sayfada getrmis üstteki 150 alttaki 130 tl sanrm alttakiAuralee nin begendigi çanta
Çok işlevsel gözüküyor çanta
Günaydın kızlar saat 10.00da kontrolümüz var.inş güzel gecer.seker yüklemesi henüz yaptırmadım doktora onu soracam.az önce tartıldım 72 kilo olmusum.sanırım kızacak bu sefer doktor.asırı aldım son zamanlarda.sizin kilo durumunuz nasıl.bu hızlı alımı durdurmak için neler yapıyorsunuz.son olarak catlamam yok lierac kullanıyorum.ama birhaftadan fazladır karnımın sag tarafı asırı kasınıyor.bebişin kafası oralarda.sac lı birbebek olabilirmi ve bu kadıntı yapabilirmi.
Normalde yağ sürmüyor musn göğsüne? Ucunun etrafı tavsiye edilmiyor tabi ama sanki sürsen iyi olur şimdiden çatlaklar için..benim uzun süredir kaşınıyorBenimde gogsum kasiniyo 2 3 gundur ucunun etrafi. Baktım kuruluk catlama falanda yok birsey surmedim
Çok güzelmiş çantalar. Civilimdelinki verilen çantaya ben de bugün gidip bakmayı düşünüyorum E bebekte de var bu marka. Stylo marka internette daha ucuz, bunlar ona göre pahalıymış ama çok beğendimEki Görüntüle 1920388
Eki Görüntüle 1920389
Birde bu iki canta var kizlar begendigim.instagrmda gördüm ikiside normalde aliexpressde de var instagrda bi sayfada getrmis üstteki 150 alttaki 130 tl sanrm alttakiAuralee nin begendigi çanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?