2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kızlar sabah kontrolüm vardı.maşallah herşey çok güzel geçti.25.haftaya bugün girdim.bebiş 865 gram olmuş.boyu 30 cm.1 hafta ileriden gidiyor.suyu vs iyiydi.tansiyonum vardı son kontroller oda normal degerlere düşmüş cok sükür.kasıntı oluyor karnımda normal dedi.haftaya seker yüklemesi testi yaptırmamı istedi.sonraki kontrolümüz ocagın ilk haftasında.1 kilo almana izin veriyorum dedi.ins uyabilirim dedigine.

Gozun aydin canm bnde 64 le baslamistim su an bnde 72 kiloyum ama istahim cok acildi surekli bir seyler yemek istiyorum Allah yardimcimiz olsun :)

Gozun aydin canm bnde 64 le baslamistim su an bnde 72 kiloyum ama istahim cok acildi surekli bir seyler yemek istiyorum Allah yardimcimiz olsun :)
aynı kiloyla baslayıp aynı kiloyla devam ediyoruz dogumda aynı gün gözüküyor =)=)=)amin canım.insallah daha fazla almayız.normal dogum istiyorum ve doktorum ciddi sekilde kilo alınmasına karsı.ocak ilk haftaya kadar sadece 1 kilo alma hakkı verdi=(umarım yapabilirim.senin kontrol ne zamana.

Arabalı yatak demeddim :) bebek arabası ve yatak odası için dedim :))

Bence erken değil..
İlk iki üç ay , gece sizin odanızda yatsa bile kendi odası olması, gün içinde uykularını kendi odasında uyuması güzel bir şey bence..
Ayrıca arkadaşın söylediği gibi gardrobu sepetleri eşyaları düzenli olur..
Oda için erken değil bence :)
Bebek arabası için farklı görüşler okudum ama ben aldığıma memnunum.
Hem şahane bi indirimi kaçırmamış oldum hem de bebeği dışarı çıkarma konusunda aylarca beklemeyi düşünmüyorum.
Yurtdışında yalnız yaşıyoruz aile akraba yok yani.. Bu yüzden sık sık dışarı çıkmamız gerekecek. Soğuğu mevsimi rüzgarı yağmuru güneşi hep bilsin istiyorum..

Doğru canım bakalım alırız bu ay belki
bu arada stokkeler indirime girmis ebebekte 2400 civariydı isteyenlere duyurulur :))

Cnm benimki ilki zorunlu sezeryan olmuştu bunu normal istiyorum bakalım hayırlısı sezeryan zor hiç tavsiye etmem

Normal doğumla sancı vs uğraşmaya gerek yok, saçımı makyajımı yapar sezeryanla alırım temiz temiz çocuğumu kucağıma diyen bi arkadaşım vardı..
Keyfi sezeryan seçmişti.
Çok pişman olmuştu :)

Sezeryan sonrası annenin bakımı ağrılı oluyomuş. İnşallah bebeklerimizle ilgili herşey yolunda gider ve normal doğum imkanımız olur :)

Cnm dediğin gibi çeken bilir. Belli bir yere kadar direnmek lazım doktorlarda alışmış hmn kes at lakin bazen de ciddi problem çıkabilir o zmn da hayırlısı bu der oluruz sezeryen napalım

Hadi gözün aydın canm cok sevindm hersyn yolunda olmasina

Bende alıyım o Zaman tatlım bide kabı varmış ikisinden de almak mı lazım bildiğin bir marka varmı

Teşekkür tatlım alıyım bende önerebilceğin marka varmı kabı da pedi de ikisini de almak mı gerekir

Kaç kiloydun başlangıçta canım. Benim doktorum kiloyla alakalı birşey demiyordu ben sordum çok da afaki değil dedi. Yani çok ortalama bir cevap verdi bilemedim :))
Tatlım ilk hamiş kaldığım kilomu bilmiyorum ama zayıftım tam hamile kalıcağım Zaman bayağı bir kilo aldım almaya da devam ediyorum yani durdum durdum hamileliğe kilolu başladım sonra da zaten kilo vermeye çalışmadım bebiş için 60-63 lerde falanımdır o Zaman'lar sanırım

Kızlar bende 62 ile kaldım hamıle suan 67 yim hızla kılo almaya basladım cok iştahım acıldı napayım 75 le dogursam iyi dıyorum :) gorunurde zayıfım ama bebekte alıyo ıllaki :)

Gogus kalkani alicam ben de. Akan sut bosa gidiyor pedde. Ozellikle uyurken coksut bosaliyor uzuluyorsun gitti diye. Kalkan sutu topluyormus o yonden iyi.
Benim kalkan alcak kadar sütüm akmiyodu oglum cok istahlıydi gece sagiyodum sabaha kadarda emiyodu süt boldu ama akmadan sömürüyodu tabi bunda belli olmaz akarsa alirim kalkanida

Kizlar guzel bir hafta sonu olsun. Yarin kizima dogum gunu yapicam tmizlik var bugun. Kadin yapiyor ama ben de toz aldim guneslikleri utuledim yigildim resmen. Ay yarina bi suru is var borekti salataydi.. Hayirlisiyla atlatsam rahatliycam.
oturarak yapmaya Calis ayiklancaklari falan ayakta zor oluyo cok cesit düsünüyomusun benimde oglanin ocak sonu ne yapcam bilmiyorum evdemi disardami yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…