- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.201
Gozun aydin canm bnde 64 le baslamistim su an bnde 72 kiloyum ama istahim cok acildi surekli bir seyler yemek istiyorum Allah yardimcimiz olsun :)kızlar sabah kontrolüm vardı.maşallah herşey çok güzel geçti.25.haftaya bugün girdim.bebiş 865 gram olmuş.boyu 30 cm.1 hafta ileriden gidiyor.suyu vs iyiydi.tansiyonum vardı son kontroller oda normal degerlere düşmüş cok sükür.kasıntı oluyor karnımda normal dedi.haftaya seker yüklemesi testi yaptırmamı istedi.sonraki kontrolümüz ocagın ilk haftasında.1 kilo almana izin veriyorum dedi.ins uyabilirim dedigine.
aynı kiloyla baslayıp aynı kiloyla devam ediyoruz dogumda aynı gün gözüküyor =)=)=)amin canım.insallah daha fazla almayız.normal dogum istiyorum ve doktorum ciddi sekilde kilo alınmasına karsı.ocak ilk haftaya kadar sadece 1 kilo alma hakkı verdi=(umarım yapabilirim.senin kontrol ne zamana.Gozun aydin canm bnde 64 le baslamistim su an bnde 72 kiloyum ama istahim cok acildi surekli bir seyler yemek istiyorum Allah yardimcimiz olsun :)
Cnm benimki ilki zorunlu sezeryan olmuştu bunu normal istiyorum bakalım hayırlısı sezeryan zor hiç tavsiye etmemDoğum hakkında ne düşünüyorsunuz annelerr...normal mi sezeryanmı? ☺
Arabalı yatak demeddim :) bebek arabası ve yatak odası için dedim :))
bu arada stokkeler indirime girmis ebebekte 2400 civariydı isteyenlere duyurulur :))Bence erken değil..
İlk iki üç ay , gece sizin odanızda yatsa bile kendi odası olması, gün içinde uykularını kendi odasında uyuması güzel bir şey bence..
Ayrıca arkadaşın söylediği gibi gardrobu sepetleri eşyaları düzenli olur..
Oda için erken değil bence :)
Bebek arabası için farklı görüşler okudum ama ben aldığıma memnunum.
Hem şahane bi indirimi kaçırmamış oldum hem de bebeği dışarı çıkarma konusunda aylarca beklemeyi düşünmüyorum.
Yurtdışında yalnız yaşıyoruz aile akraba yok yani.. Bu yüzden sık sık dışarı çıkmamız gerekecek. Soğuğu mevsimi rüzgarı yağmuru güneşi hep bilsin istiyorum..
Cnm benimki ilki zorunlu sezeryan olmuştu bunu normal istiyorum bakalım hayırlısı sezeryan zor hiç tavsiye etmem
Cnm dediğin gibi çeken bilir. Belli bir yere kadar direnmek lazım doktorlarda alışmış hmn kes at lakin bazen de ciddi problem çıkabilir o zmn da hayırlısı bu der oluruz sezeryen napalımNormal doğumla sancı vs uğraşmaya gerek yok, saçımı makyajımı yapar sezeryanla alırım temiz temiz çocuğumu kucağıma diyen bi arkadaşım vardı..
Keyfi sezeryan seçmişti.
Çok pişman olmuştu :)
Sezeryan sonrası annenin bakımı ağrılı oluyomuş. İnşallah bebeklerimizle ilgili herşey yolunda gider ve normal doğum imkanımız olur :)
Hadi gözün aydın canm cok sevindm hersyn yolunda olmasinaKızlar cıktım kontrolden yılbasından once goruselm artık dedi cok mutluyum kanama alanım iyiymıs bebek yukarı cıkmıs problem yok dedi oynuyomusta stres yaptıysan oynamaz pek dedi simdi kan uyusmazlıgı testımı beklıyorum eger negatıfse iğne mi vurulcam degılse pazartesi gorusurz dediinsallah negatıf olurda sıkıntı yapmam kızlar
Ödem felan da vardr zaten canm hayirlisiyla minnoslarimizi kucagimiza alalm da kilo verilir nasilsa bir sekilde64 ile başladım canım zaten cok zayıf başlamamıstım.ilk 3 ay hiç kilo almadım sonradan bir 8 kilocuk aldım.cok hızlı aldım bu 8 kiloyu.
Bende alıyım o Zaman tatlım bide kabı varmış ikisinden de almak mı lazım bildiğin bir marka varmıGoğus pedi cok işe yarıyor canım almak lazım.sut bazen kendi kendine damla damla akıyo yada bebek bırakınca emmeyi sudyeni kapatınca ped içinde kalıyo akıntı sızıntı olursa çekiyo sora çöpe atıyosun yenisini kullanıyosun.kullanmayınca hem sarı leke hem koku oluyo
Teşekkür tatlım alıyım bende önerebilceğin marka varmı kabı da pedi de ikisini de almak mı gerekirCanim gögüs pedi kullanmistim ben ilk 3 ay ise yariyo bebek dogduktan sonra bazisi dahada uzun kullaniyo emzirme döneminde bebek emdikten sonra gögsüne koyuyosun ic camasirina yada kiyafetine süt akmiyo özellikle gece kullaniyodum pijamama kadar süt oluyodu o baya iyi bise yuvarlak pamuksu rahatsiz etmeyen ve bebegede zarari olmayan bi malzeme su anda kullanmana gerek yok ama al dogum cantasina koyarsin dogumdan sonra kullanirsin kismetse
İnşallah tatlım Arada naz yapıyorlar bizlere bende panik olup hemen uzanıyorum hissetmeye çalışıyorumSaBahtan beri bebegım cok az oynadı belli belirsiz doktora gecıcem ins bısey yoktur kızlar
Tatlım ilk hamiş kaldığım kilomu bilmiyorum ama zayıftım tam hamile kalıcağım Zaman bayağı bir kilo aldım almaya da devam ediyorumKaç kiloydun başlangıçta canım. Benim doktorum kiloyla alakalı birşey demiyordu ben sordum çok da afaki değil dedi. Yani çok ortalama bir cevap verdi bilemedim :))
Benim kalkan alcak kadar sütüm akmiyodu oglum cok istahlıydi gece sagiyodum sabaha kadarda emiyodu süt boldu ama akmadan sömürüyodu tabi bunda belli olmaz akarsa alirim kalkanidaGogus kalkani alicam ben de. Akan sut bosa gidiyor pedde. Ozellikle uyurken coksut bosaliyor uzuluyorsun gitti diye. Kalkan sutu topluyormus o yonden iyi.
oturarak yapmaya Calis ayiklancaklari falan ayakta zor oluyo cok cesit düsünüyomusun benimde oglanin ocak sonu ne yapcam bilmiyorum evdemi disardami yapsamKizlar guzel bir hafta sonu olsun. Yarin kizima dogum gunu yapicam tmizlik var bugun. Kadin yapiyor ama ben de toz aldim guneslikleri utuledim yigildim resmen. Ay yarina bi suru is var borekti salataydi.. Hayirlisiyla atlatsam rahatliycam.
Bende sadece ped vardi canim lanisoh tu galiba hatirlayamadim kullanan arkadaslar varsa 2 sini yazsinlar markasiniTeşekkür tatlım alıyım bende önerebilceğin marka varmı kabı da pedi de ikisini de almak mı gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?