2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar yaaa göğsünüze bişey sürmüyor musunuz? Az önce süte karışma olayından bahsetmiş bir arkadaş ama benim göğsüm kaç aydır deli gibi kaşınıyor,aşırı büyüdü. Bişey sürmesem uyuz gibi orda burda kaşınırım
Bir de bacak krampları yaşıyor musunuz? Benim bugün zirve yaptı gece magnezyum eksikliğinden olur daha çok yazıyor ama kısa süreli hareketsizlik bile bacaklarımı çok fena yapmaya yetiyor

Günaydın dün şemsiye kapattım kapatamamışım hızlı bir şekilde karnıma değdi bir şey olur mı acaba bebek oynadı sonra ama sabah göbek deliğimin yanı sancımaya başladı

dün yanımda yatan koca oğlum uyku sırasında karnıma sıkı bir tekme attı.şu an bebeğim kıpırdıyor ama çok korktum valla.ya kafasına falan geldiyse diye...inşallah yoktur bir şeyi...

bi de iki göğsümden de sıvı geldi dokununca.uyarmamak lazım biliyorum.dokunduğum anda aktı su gibi...

bende 73-74 geziyorum tatlım güzel haberlerini bekliyoruz :) bende lierac kullanıyorum güreşçi gibi yağlanıyorum her akşam doktorum en son bana karbonhidrat uzak dur dedi ama son kilo mu daha görmedi

Kalbini ferah tutmaya bak canm bende bu konuda sıkıntıdaym bu ara.persembeye randevu aldm bakalm bu gidecegm doktor ne diyecek kilosuna felan merak ediyorum Allahm hepimz bir sag salim kucağımıza alsaydk insallah :/

Ay sorma ya, gerçekten. Bir gün rahat olsak ertesi gün başka bişey canımızı sıkıyor. Şöyle kucağıma alcağım günü öyle dört gözle bekliyorum ki. İnsanlarda stres yapma hayatının en güzel dönemi diyor ama mümkün değil ki

İnşaallah sen güzel haberlerle dönersin canım, ben biraz daha beklicem artık

Ben haftada 1 kere yağlanıyorum, hemde yağlı güreş yapacakmışım gibi yağlanıyorum canım komple. Göğüsümün her tarafı ucu da dahil.

Mrb annelerrr..nasilsiniz nasil gidiyo.. biz bugun 26 haftalik olduk haftaya kontrole gtcez ve oglumu gorcem insallah.. çok özluyorum onu yaaa☺ şeker yuklemesi yapilcak gttigimde..
Bu arada bende 1.68 boyum
69 ile hamile kaldim şuan 78 kiloyum.. doktor kilon iyi suan dedi bakalim.. çok harektli oglusum hatrlatiyo kendni hep.. hazrliklarada basladik gbi odasi puseti kiyaftler flan derken.. girdik isin icine.. Allah herkese tattrsn insallah..çok gzel telaslar ve harika bi duygu

Benim dizimin altinda cok fazla var, kucuk siveisinek isirigi gibi. Bebe yagindan da oluyor diyenler var, biraktim bebe yagini ben de. Bir de biodermanin kuruyan ciltler icin dus yagini aldim. Sular da iyice kurutuyormus ciltleri
Benim cildim kuruyunca oluyor sanki.nemlendirince geçiyo

Kızlar gögüs pedi veya kalkanı alan var mı ne işe yarıyor kullanmak gerekiyormu
Goğus pedi cok işe yarıyor canım almak lazım.sut bazen kendi kendine damla damla akıyo yada bebek bırakınca emmeyi sudyeni kapatınca ped içinde kalıyo akıntı sızıntı olursa çekiyo sora çöpe atıyosun yenisini kullanıyosun.kullanmayınca hem sarı leke hem koku oluyo

Çok güzelmiş çantalar. Civilimdelinki verilen çantaya ben de bugün gidip bakmayı düşünüyorum E bebekte de var bu marka. Stylo marka internette daha ucuz, bunlar ona göre pahalıymış ama çok beğendim
Canm bakarsan haber verirmisin banada.bize yakin civil yok malesef o yüzden gidip bakamiyorm

Ben çok sürmüyorum ama Bi rahatsızlığım yok diye. Bazı markaların sırf göğüs için nemlendiricileri çatlak önleyici kremleri var onlardan al istersen. Süte karışacağını düşünmüyorum ben
Kramp iki gece yaşadım çok kötü magnezyuma başladım muz da yiyorum. Sen kullanıyor musun

bende 73-74 geziyorum tatlım güzel haberlerini bekliyoruz :) bende lierac kullanıyorum güreşçi gibi yağlanıyorum her akşam doktorum en son bana karbonhidrat uzak dur dedi ama son kilo mu daha görmedi
Kaç kiloydun başlangıçta canım. Benim doktorum kiloyla alakalı birşey demiyordu ben sordum çok da afaki değil dedi. Yani çok ortalama bir cevap verdi bilemedim :))

Sanırım iki konuda benle alakalı :) ben çok kaşınıyorum hatta goğsumun kahverengi bölgesinde kabartılar oluştu yine de suruyorum bebeyağı bi o iyi geliyo şuanda.ayrıca kramp bende de çok var.dün sağlık ocağında sedyede kaldım ztn kalkamadm bikaç dk kramptan.dr a soyledigimde soda iç demişti.dun de hemşire ilaç kullanman gerekebilir dedi pztsi sabah kan aldırıp magnezyum degerine bakıcak.ona göre ilaç vericek.erken doğuma ve aşırı sinirliliğe uykusuzluğa neden oluyomuş

Kızlar cıktım kontrolden yılbasından once goruselm artık dedi cok mutluyum kanama alanım iyiymıs bebek yukarı cıkmıs problem yok dedi oynuyomusta stres yaptıysan oynamaz pek dedi simdi kan uyusmazlıgı testımı beklıyorum eger negatıfse iğne mi vurulcam degılse pazartesi gorusurz dediinsallah negatıf olurda sıkıntı yapmam kızlar

Ben hap kullanmıyorum hiç kullanmadım da. İştahım,midem de hiç iyi değil. Muz yemeye başladım ama. Magnezyum en çok kabak çekirdeğinde bulunurmuş,burda bulamadım(çiğ olanından).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…