- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.221
Cok guzelmis canimKızlar lohusa tacı ve terliği almak istiyorum bildiğiniz bi site varmı hem ucuz hem güzel şeyler satan ben birtane buldum eğer başka bir yer bulmassam sipariş vericem. Eki Görüntüle 1917671 daha güzelleri var ama 50 TL den fazla vermeyi düşünmüyorum
Amin canim, iyi olun da az kaldi. Bizim de dualarimiz sizinleÇok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi çok şükür iyiyiz ya varsın bunları da yaşayalım :) kanamayı da görünce inan aklıma sen geldin, burda hep okuyup dua ediyordum, farkında olmadan burda birbirimize güç olmuşuz demek ki. Dünden beri ediyorum, uzanıyorum, oğlumu uyandırıyorum içerde :)) hareketini duymak iyi geliyor çünkü. Bir daha hiç birimiz yaşamayız inşaallah böyle anlar:)
Senin için hangisi hayırlı olacaksa o olsun canım..sağlıkla gelsin yavrunCanim normal cok isterim aslinda korkumu yenmeye yonelik kitaplar da okuyorum. Tek tedirginligim kilolu dogma ihtimali ben 4bucuk kilo dogmusum, 4kilo uzerine sezeryani oneriyorlarmis. Son aylara dogru belli olacak, bakalim :)
Amin canim, hepimizinki...Senin için hangisi hayırlı olacaksa o olsun canım..sağlıkla gelsin yavrun
Tatlim biz nasipse ve son dakika fikrimiz degismezse ismini duru koymaya karar verdik
Tatlm bnm doktorum da dedi catlamayan butun hastalarima soruyorum ne kullandin diye herkes zeytinyagi dedi demisti ama ben onu da kullanmadim cunku bu catlak birazda genetikms anne catladiysa genelde kizlari da catliyormsCanım bana da arkadaş pregnacare die bi krem verdi. Bende arada sürüyorum çok kremlerin ise yarayacağını düşünmüyorum.. bol su tüketmek lazım.. bide masaj yapıp elastikiyet kazandirmali
Canım bende zeytinyağı aldım ama elimdeki kremi bitirince ona gecicemTatlm bnm doktorum da dedi catlamayan butun hastalarima soruyorum ne kullandin diye herkes zeytinyagi dedi demisti ama ben onu da kullanmadim cunku bu catlak birazda genetikms anne catladiysa genelde kizlari da catliyorms
Ay hayırlı olsun tatlım tek kullanımlık kulot nasıl oluyo bızım içinmiBiz bugun alisveris yaptık yinee : )))) baby plus in anakucagini aldik avent natural 1m plastik biberon depend in tek kullanimlik hastane icin kulotlarindan islak mendil falan aldik.... anakucagini kurduk bile Allahim icindede görecek miyim yavrumuu cok heyecanliiiii
Anakucagini nasil aldin resim atar misin? Ilk dogdugunda da yani 1 aylikken fln yatabilir mi? Bide kaca?Biz bugun alisveris yaptık yinee : )))) baby plus in anakucagini aldik avent natural 1m plastik biberon depend in tek kullanimlik hastane icin kulotlarindan islak mendil falan aldik.... anakucagini kurduk bile Allahim icindede görecek miyim 22ndyavrumuu cok heyecanliiiii
Ohhh ne guzel sağlıkla kullansın miniğin hepsini.. Ay aklıma gelmişken göğüs pedi unutmayalım kızlar oda çok lazım oluyo..yoksa koku oluyo birazBiz bugun alisveris yaptık yinee : )))) baby plus in anakucagini aldik avent natural 1m plastik biberon depend in tek kullanimlik hastane icin kulotlarindan islak mendil falan aldik.... anakucagini kurduk bile Allahim icindede görecek miyim yavrumuu cok heyecanliiiii
Evet ben de almistim tamamen pamuktan yapilma. Bol rahat yine alicam. Dikislerini fln acitmiyor. Hastanede giysek yetiyor zatenAy hayırlı olsun tatlım tek kullanımlık kulot nasıl oluyo bızım içinmi
Cok gecmis olsun canim. Ilk 3 ayda 1 ay kesintisiz kanama yasayan biri olarak o kadar korkuyorum ki anlatamam. Her tuvalette her peceteyi hala kontrol ederim yani o kadar. Birseyin olmadigina sevindim. Iceride kilcal damar catladi demek ufak bisi oldu gecti. Rahatla ve bebegini dusunmeye calis canim o sana guc verecektir:)Çok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi çok şükür iyiyiz ya varsın bunları da yaşayalım :) kanamayı da görünce inan aklıma sen geldin, burda hep okuyup dua ediyordum, farkında olmadan burda birbirimize güç olmuşuz demek ki. Dünden beri ediyorum, uzanıyorum, oğlumu uyandırıyorum içerde :)) hareketini duymak iyi geliyor çünkü. Bir daha hiç birimiz yaşamayız inşaallah böyle anlar:)
Kizlar sarimsi akintiniz var mi?
Benim sariya donuyo bazen beyaz bazen seffaf. Ama yanma kasinti yok. Normal midir acaba?
Bu akıntı konusu bende de bi takıntı oldu ama bi anormallik var mı diye sorduğunda kaşıntı yanma veya her zamankinden farklı bi durum var mı diyor, kendimi bildim bileli bu şekilde gelir akıntım. Az su içince kremimsi hafif sarıya kaçar gibi olabiliyor ama hiç şeffaf olmadı. Yani hamilelik öncesi şeffaf olabiliyordu da hamilelik sonrası hiç şeffaf görmedim. Senin doktor da bana şeffaf olmalı demedi hiçDr.a soyledim de seffaf olmasi gerek dedi. Ama yanmam kasintim yok dedim. Sirkeli suyla iturma banyosu yap gecmezse ilac baslariz dedi. Ama fitil kullanasuim yok hic. Ondan sordum size de.
Mamas papas armadillo mu? Ben de onu düşünüyorum :) İndirim için pusudayım.Güle güle kullan tatlım bende mamas papas begendim belki onu alırım ama hala krarsızm
Erkek olsaydı ben Demir yada Kaan düşünmüştüm :)Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?