• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
bende başaldıı :KK43: iki ay oldu hatta göğsümün alt ksımları uçlara doğru zeten çok büyük değildi göğsüm büyüyünce oldu bide baldırımın üstü çatladı mor mor hemde :KK43: en başındn beri kullanmadığım yağ olmadı düzenliolmasına rağmen ama olunca oluyor benim ablamda aynı şekilde heryeri çatlamış biraz da genetik :KK43:
Biraz degil tamammen genetik canim. Doktorun bana ilk sordugu sey annende catlak var miydi sorusu oldu. Varsa sen de catlarsin kremlerle sadec3 hafifletirsin dedi. Oyle de oldu.

Herkese iyi pazarlar hareketleri nasil bebislerin..bizjmki gecen haftalara gore duruldu buda endiselendiriyor..normalde kahvaltidan sonra gece yatarken gun icknde cok net hissedersim simdi daha az daha gucsuz hissediyorum sizde nasiluyku modunda bizimki galiba ☺☺☺

Belki kasilmasi falan var diye doktor onlem almak istemistir. Tedbirli olmak adina.
Belki de canın
Yok kızlar benım plasentanın yanında kanama alanları var ve bastan beri kasılmam ve agrılarım var o yuzden ..arkadasıma tek hap kullandırtmadan dogurttu
doğru senin kasılmaya bağlı kanama alanın var inşAllah geçer en kısa zamanda ama başka bi doktora da görün derim.

Herkese iyi pazarlar hareketleri nasil bebislerin..bizjmki gecen haftalara gore duruldu buda endiselendiriyor..normalde kahvaltidan sonra gece yatarken gun icknde cok net hissedersim simdi daha az daha gucsuz hissediyorum sizde nasiluyku modunda bizimki galiba ☺☺☺
zaman zaman değişiyor bizim paşanında. Geceleri benimle birlikte uyuyor bayadır ama uyanık olduğunda da tembellik yaptığı oluyor aheste aheste oynuyor. Bazende karnımın içi rahatsız oluyor tekmelerden:KK48:

B
Hayır canm haftaya gitmeyi düsünüyorum yaptır derse yaptırıcam randewu aldm dewletten ama yaptırma derse gitmem :))
peki sen bilirsin dahiliyeden randevu alsam bu testi yaptırabilirmiyim (devlette tanıdık dahiliyeci var)

Benimde tam tersi artık tekmeleri çok güçlü oldu normalde akşam 10 dan sonra hareketliydi şimdi gündüzede kaydı bu durum

Yaa ne güzel.. 5. 10. Hafta derken baya ilerledin artık geri sayım başladı dimi..sezeryan mı düşünüyorsun normal i mi
Canim normal cok isterim aslinda korkumu yenmeye yonelik kitaplar da okuyorum. Tek tedirginligim kilolu dogma ihtimali ben 4bucuk kilo dogmusum, 4kilo uzerine sezeryani oneriyorlarmis. Son aylara dogru belli olacak, bakalim :)

Kızlar herkese iyi akşamlar.

Benim 22.haftada balayım bitti sanırım:) bugün tuvalete girdikten sonra, peçetede damla damla kan gördüm, beynümden aşağı kaynar su döküldü tabi. Hemen doktorumu aradım, hastaneye yönlendirdi, ebe baksın, nst'ye gir bir bakalım dedi. Hemen gittim, servikse ve açılmaya baktı, hiç bir sorun yok dedi. Daha sonra nstye bağladı, ağrı ve kasılmada yok, kalp atışları da normal dedi çok şükür Allahıma. Neden olduğu belli değil ama oldu işte:) iğne oldum, birde makattan fitil koydular. Öyle geldik. Bakalım ilk üç ayda da kanama yaşamıştım, ondan sonra bu ilk oldu inşaallah da bir daha olmaz. Allahım korusun meleğimi ve tüm melekleri :)
Nedenin bulunamamazi iyi der benim doktorum hep :) Iyiyiz hic degilse, seni cok iyi anliyorum, hicbir sorun gormemelerine cok sevindim. Igne rahatlatir eminim ;) Cok gecmis olsun. Bir de istirahat etmeye calis :)

Gece hareket ediyordur belki de sen uyurken :) Bizimkinin son bir haftadir masallahi var su anda bile kipir kipir. Yataga uzaninca uyaniveriyor hemen, gece tuvalete kalktigimda da hep uyanik buluyorum :) Bu sabah yatakta uzanirken komsulardan gurultu geldi anlik ve sicradi resmen :) Seslere de tepki veriyorlar artik :)

Kizlar merhaba bu kasinti herkeste var galiba surekli nemlendirmeye calisiyorum bende hem bebek yagi hemde lierac catlak kremi kullaniyorum bi catlak olmadi ins da olmaz ama bu kasinti beni benden aliyo kendimi durduramiyorum :)))bide bende is yogunlugundan mi bilemiyorum gunduzleri hic hissetmiyorum aksamlari da oyle cok degil ama kasiklarimda hissediyorum doktora cok hissetmedigimi soyledim normal oldugunu stres yapmamami soyledi..

Ayrica ben ankaradayim burda hem guzel bi universite hastanesi hem ozel hastaneye devam ediyorum bu hafta iki hastaneninde israrla oneriyoruz demesiyle seker yuklemesini yaptirdim arkadaslar..
Bide Petunyasemen Petunyasemen son guncellemeye eklersen sevinirim boy 155 baslangic kilom 50 suanki kilom 57

Kızlar lohusa tacı ve terliği almak istiyorum bildiğiniz bi site varmı hem ucuz hem güzel şeyler satan ben birtane buldum eğer başka bir yer bulmassam sipariş vericem.
Screenshot_2016-11-24-10-22-08.webp
daha güzelleri var ama 50 TL den fazla vermeyi düşünmüyorum

Nedenin bulunamamazi iyi der benim doktorum hep :) Iyiyiz hic degilse, seni cok iyi anliyorum, hicbir sorun gormemelerine cok sevindim. Igne rahatlatir eminim :KK66: Cok gecmis olsun. Bir de istirahat etmeye calis :)

Çok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi çok şükür iyiyiz ya varsın bunları da yaşayalım :) kanamayı da görünce inan aklıma sen geldin, burda hep okuyup dua ediyordum, farkında olmadan burda birbirimize güç olmuşuz demek ki. Dünden beri ediyorum, uzanıyorum, oğlumu uyandırıyorum içerde :)) hareketini duymak iyi geliyor çünkü. Bir daha hiç birimiz yaşamayız inşaallah böyle anlar:)

Back
X