- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.241
Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)
Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)
Gözün aydıın :) Maşallah minik kıza. Boyu için FL yazan değer 7 ile çarpılıyorSonunda ben de gordum bebikiiii!!!
En son 3 ay once gormustum, nasil iyi geldi. Tekmeleri falan hissediyosun ama yuzunu gormek icinde minyatur insan oldugunu daha da hissettiriyo insana :)
Kizimiz olcakmisBunca zamandir esim hep kiz istedi ama oglum diye seviyodu, icine oyle doguyodu, nasi aliscak bakalim dili kizim demeye:))
737 gram bir tosunumuz var. 23+3 bugun aslinda ama 24+6 gorundu ultrasonda. Boyunu bilmiyorum soylemediler. Elimde rapor var ama hangisi boy bilemedim.
Adi da Defne bizim mercimegin. 2. bir isim daha dusunuyoruz ama henuz bulamadik, onerilere acigim
Erkek olsa Uras dusunuyoduk biz. Sansli kisi demek, e o da az lazim diil yani
Artik benim de rengim belli!!!
Sonunda ben de gordum bebikiiii!!!
En son 3 ay once gormustum, nasil iyi geldi. Tekmeleri falan hissediyosun ama yuzunu gormek icinde minyatur insan oldugunu daha da hissettiriyo insana :)
Kizimiz olcakmisBunca zamandir esim hep kiz istedi ama oglum diye seviyodu, icine oyle doguyodu, nasi aliscak bakalim dili kizim demeye:))
737 gram bir tosunumuz var. 23+3 bugun aslinda ama 24+6 gorundu ultrasonda. Boyunu bilmiyorum soylemediler. Elimde rapor var ama hangisi boy bilemedim.
Adi da Defne bizim mercimegin. 2. bir isim daha dusunuyoruz ama henuz bulamadik, onerilere acigim
hayırlı olsun meleğin ismiyle yaşasın inş bende çok özledim meleğimi seninle aynı haftalardayız hareketlerini hissediyosun ama canlı görmek bi baskaSonunda ben de gordum bebikiiii!!!
Maşallah çok iyi beslemişsin özellikle yaptığın bişey varmıSonunda ben de gordum bebikiiii!!!
Günaydın tatlı anneler
Herkese iyi haftalar
Karınlar büyüdükçe alışverişler hızlanıyor, ben de doğumda e bebekte satılan baby&me marka tek kullanımlık lohusa külotlarından kullanmıştım, bir pakette 5 tane var. Ben eve gelince de aldırmıştım bir paket daha çok rahat olmuştu.
Hastanede giyilecek terlik konusunda da bir tavsiye, bence pahallıya aldığınız süslü terlikleri giymeyin çünkü eve götürülmüyor orda bırakırsınız, içinize sinmez götürmek. Ben kızımda madame cocodan 5 tl ye güzel çiçekli bir terlik almıştım yine aynısını yaptım, hastanede giyer bırakırım yine.
Tek kullanımlık kilotdan bende alıcam çok kolaylık oluyormuş.Biz bugun alisveris yaptık yinee : )))) baby plus in anakucagini aldik avent natural 1m plastik biberon depend in tek kullanimlik hastane icin kulotlarindan islak mendil falan aldik.... anakucagini kurduk bile Allahim icindede görecek miyim yavrumuu cok heyecanliiiii
Benim gögüsümün %80 ini çatladı, sağlık ocağındaki hemsire catlamaya müsaitse kremler yağlar durduramaz demisti gerckten de durduramadiBugün yağ sürerken bir de ne göreyimmm göğsümün altı çatlamışkırmızı kılcal damarlar var. Daha önce görmedim herhalde alt kısım olduğundan.ee nolcak şimdi hergün yağ karışımı sürüyodum bide. Siz de çatlak başladı mı kızlar??
Ya doktor bana kasık ağrın olursa haber ver dedi, ama ne derecede olması gerek bilemedim. Arada oluyor hafif, adet olacak gibi. Ama dönem dönem yani hep değil. O yüzden takılmıyorum. Karnın en son o kadardı şu an ne haldedir bilemedimGünaydın kızlaar, özledim valla burda sizinle yazışmayı ama günler nasıl geçiyor anlamıyorum.. ilk olarak birsey danışcam sizinde arada kasık ağrılarınız oluyormu? Bnm karnımı hatırlarsanız zamanında içinizde en şişkiniydi şimdi hayal edinacaba rahim büyüdükçemi vuruyor kssıklarıma?
Bir sorum daha var, hastane çantanızı nezmn hazırlayacaksınız?
Bnmde göğsümün al kısmında ve dün farkettim üstünde 3-4 kırmızı çizgi çıkmış.. sabah skşam kremlenip yağlanıyorum ama olacağı varsada oluyor.. karnımda bacaklarımda bir belirti yok henüz ama heran hersey olabilir.. kışın daha zor ama hep nemli tutmaya çalışalım biz yinede..Benim gögüsümün %80 ini çatladı, sağlık ocağındaki hemsire catlamaya müsaitse kremler yağlar durduramaz demisti gerckten de durduramadikarnım tertemiz ama gögüslerim cok fena oldu..
Çok soğuk ya, krem yağ dokunasım gelmiyo :/Bnmde göğsümün al kısmında ve dün farkettim üstünde 3-4 kırmızı çizgi çıkmış.. sabah skşam kremlenip yağlanıyorum ama olacağı varsada oluyor.. karnımda bacaklarımda bir belirti yok henüz ama heran hersey olabilir.. kışın daha zor ama hep nemli tutmaya çalışalım biz yinede..
Bildiğin önden kocaman top yemiş gibiyim buaralar:)))Ya doktor bana kasık ağrın olursa haber ver dedi, ama ne derecede olması gerek bilemedim. Arada oluyor hafif, adet olacak gibi. Ama dönem dönem yani hep değil. O yüzden takılmıyorum. Karnın en son o kadardı şu an ne haldedir bilemedimBir de benim bebek aşağıda takılıyor, biraz baskı yapıyor o yüzden, bazen çok garip bi his geliyor orada hareketlendiğinde. Kasılma diye anlattığınıza benziyor ama eminim ben o kasılma değil hareketi bebeğin, çünkü geçtiği yeri bariz görüyorum. Ay ne anlattım Hastane çantamı heralde 34 haftadan hazır tutarım ben, yoksa uyku uyuyamam
İnan banada çok zor geli hele sabah sıcak yataktan çıkınca.. ama gün içinde birde gece yatarken kesin bi nemlendiricim var rossmann dan almıştım ondan sürüyorum. Aklınızda olsun rossmann da hamileler için hem yağı hem nemlendiricisi var ve çok uygun.. ayrıca duşta yağlanıp birde hindistanceviziyağı sürüyorum..Çok soğuk ya, krem yağ dokunasım gelmiyo :/
Günaydın kızlaar, özledim valla burda sizinle yazışmayı ama günler nasıl geçiyor anlamıyorum.. ilk olarak birsey danışcam sizinde arada kasık ağrılarınız oluyormu? Bnm karnımı hatırlarsanız zamanında içinizde en şişkiniydi şimdi hayal edinacaba rahim büyüdükçemi vuruyor kssıklarıma?
Bir sorum daha var, hastane çantanızı nezmn hazırlayacaksınız?[/QUOTE
Evet canım bendede az oluyodu ıdrarda enfeksıykn cıktı bı baktır hemde pek sıkayetım yoktu bısuru ılac verdi kullanıyorum..32. Haftadan sonra hazırlamayı dusunuyorum nasıpse az bısey kaldı hastane suslerinide belirledim sadece sıparıs vericem ıkı haftaya
Evet evet, regl tarihlerinde çıkıyor dediğin gibi. O dönemler akıntıda da çoğalma oluyor. Karnım maşallah aldı başını gitti :) Ayaklarımı göremiyorum bakınca, eğilmem lazım baya. Ve giyinmek çok zorlaştı, kız aşağıda olduğu için çorap giyerken bacağımı kaldıramıyorum ağrı oluyor. Montum iliklenmiyor, ablam bi tane büyük beden getirdi bakalım o ne zamana kadar kapanacakBildiğin önden kocaman top yemiş gibiyim buaralar:)))
Kasık ağrım eski regl tarihlerimde beliriyor çok ciddi deil ondan sormadım hiç doktora ama perş kontrokümüz var ozmn sorarım.. senin karnın nasıl büyüdümü?
Oyy sen baya bakıyormuşsun, ben akşamları anca sürüyorum, bazı günler onu da atlıyorum. Duşta nemlendirici kullanmıyorum.İnan banada çok zor geli hele sabah sıcak yataktan çıkınca.. ama gün içinde birde gece yatarken kesin bi nemlendiricim var rossmann dan almıştım ondan sürüyorum. Aklınızda olsun rossmann da hamileler için hem yağı hem nemlendiricisi var ve çok uygun.. ayrıca duşta yağlanıp birde hindistanceviziyağı sürüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?