2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar günaydın, perşembe günü iş yerinde çok gerildim, canımı sıktılar. Onun stresini baya yaşadım sanırım bebeğim çok hareketsizleşmişti. 2 gün böyle olunca ctesi doktora sordum, arada durağanlaşabilirler, pozisyonuyla da alakalı olabilir dedi. Pazar günü de eşimle sinemaya gittik, inanılmaz tepki verdi seslere şok oldum. Hayatımda bu kadar şiddetli hissetmedim ben bu kızı, karnımı deşti vallahi Ona gülmekten filmi kaçıracaktım :))

Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)

Günaydın canım, Benim oğlumun adı Toprak garanti 2. İsim olarak Aras veya Arel olacak.
Ayrıca aklımdaki diğer isimler şöyleydi,
Doruk , Kayra, Ediz , Demir, Tunç , Tuna , Mete, Rüzgar ve Uraz :)

Sonunda ben de gordum bebikiiii!!!
En son 3 ay once gormustum, nasil iyi geldi. Tekmeleri falan hissediyosun ama yuzunu gormek icinde minyatur insan oldugunu daha da hissettiriyo insana :)
Kizimiz olcakmis Bunca zamandir esim hep kiz istedi ama oglum diye seviyodu, icine oyle doguyodu, nasi aliscak bakalim dili kizim demeye:))
737 gram bir tosunumuz var. 23+3 bugun aslinda ama 24+6 gorundu ultrasonda. Boyunu bilmiyorum soylemediler. Elimde rapor var ama hangisi boy bilemedim.
Adi da Defne bizim mercimegin. 2. bir isim daha dusunuyoruz ama henuz bulamadik, onerilere acigim

Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)

Erkek olsa Uras dusunuyoduk biz. Sansli kisi demek, e o da az lazim diil yani

Gözün aydıın :) Maşallah minik kıza. Boyu için FL yazan değer 7 ile çarpılıyor Ama tabi bunlar hep yaklaşık değerler birebir öğrenemeyiz doğmadan :)

Artik benim de rengim belli!!!
Kizimiz olacagini ogrendim az once. Herkes kesin oglan diyodu, annem merak bile etmiyodu nasi olsa erkek diye. Soklardayiz :))
3 ay sonra gordum bebiki, cok mutlu oldum butun ultrason boyunca sirittim :)
Seker yuklemesini de yaptirdim bir sorun cikmadi.
Son istatistikleri veriyorum :)
Boyum 1,62. 6 kilo almisim. kiz 737 gr cikti accik tosun Boyunu bilmiyorum, rapordaki rakamlarin hangisi bilemedim. 23+3 bugun ama 24+6 cikti ultrasonda.
Adi da senelerdir kiz olursa Defne olsun derdik. 2. bir isim daha dusunuyoruz simdi, onerileri beklerim :)
Ben musadenizi istiyim biraz evde sevinc tepinmeleri yapip tum dunyaya bu haberi duyurmam lazim

hayırlı olsun meleğin ismiyle yaşasın inş bende çok özledim meleğimi seninle aynı haftalardayız hareketlerini hissediyosun ama canlı görmek bi baska

Maşallah çok iyi beslemişsin özellikle yaptığın bişey varmı

Günsydın cnm.. bahsettiğin tek kullanımlık kulotları bende duymudtum ama nerden slırım bilemiyordum.. iyi oldu soylediğin ebebekten bakıcam..

Tek kullanımlık kilotdan bende alıcam çok kolaylık oluyormuş.

Günaydın kızlaar, özledim valla burda sizinle yazışmayı ama günler nasıl geçiyor anlamıyorum.. ilk olarak birsey danışcam sizinde arada kasık ağrılarınız oluyormu? Bnm karnımı hatırlarsanız zamanında içinizde en şişkiniydi şimdi hayal edin acaba rahim büyüdükçemi vuruyor kssıklarıma?
Bir sorum daha var, hastane çantanızı nezmn hazırlayacaksınız?

Benim gögüsümün %80 ini çatladı, sağlık ocağındaki hemsire catlamaya müsaitse kremler yağlar durduramaz demisti gerckten de durduramadi karnım tertemiz ama gögüslerim cok fena oldu..

Ya doktor bana kasık ağrın olursa haber ver dedi, ama ne derecede olması gerek bilemedim. Arada oluyor hafif, adet olacak gibi. Ama dönem dönem yani hep değil. O yüzden takılmıyorum. Karnın en son o kadardı şu an ne haldedir bilemedim Bir de benim bebek aşağıda takılıyor, biraz baskı yapıyor o yüzden, bazen çok garip bi his geliyor orada hareketlendiğinde. Kasılma diye anlattığınıza benziyor ama eminim ben o kasılma değil hareketi bebeğin, çünkü geçtiği yeri bariz görüyorum. Ay ne anlattım Hastane çantamı heralde 34 haftadan hazır tutarım ben, yoksa uyku uyuyamam

Benim gögüsümün %80 ini çatladı, sağlık ocağındaki hemsire catlamaya müsaitse kremler yağlar durduramaz demisti gerckten de durduramadi karnım tertemiz ama gögüslerim cok fena oldu..
Bnmde göğsümün al kısmında ve dün farkettim üstünde 3-4 kırmızı çizgi çıkmış.. sabah skşam kremlenip yağlanıyorum ama olacağı varsada oluyor.. karnımda bacaklarımda bir belirti yok henüz ama heran hersey olabilir.. kışın daha zor ama hep nemli tutmaya çalışalım biz yinede..

Çok soğuk ya, krem yağ dokunasım gelmiyo :/

Bildiğin önden kocaman top yemiş gibiyim buaralar:)))
Kasık ağrım eski regl tarihlerimde beliriyor çok ciddi deil ondan sormadım hiç doktora ama perş kontrokümüz var ozmn sorarım.. senin karnın nasıl büyüdümü?

Çok soğuk ya, krem yağ dokunasım gelmiyo :/
İnan banada çok zor geli hele sabah sıcak yataktan çıkınca.. ama gün içinde birde gece yatarken kesin bi nemlendiricim var rossmann dan almıştım ondan sürüyorum. Aklınızda olsun rossmann da hamileler için hem yağı hem nemlendiricisi var ve çok uygun.. ayrıca duşta yağlanıp birde hindistanceviziyağı sürüyorum..

Evet evet, regl tarihlerinde çıkıyor dediğin gibi. O dönemler akıntıda da çoğalma oluyor. Karnım maşallah aldı başını gitti :) Ayaklarımı göremiyorum bakınca, eğilmem lazım baya. Ve giyinmek çok zorlaştı, kız aşağıda olduğu için çorap giyerken bacağımı kaldıramıyorum ağrı oluyor. Montum iliklenmiyor, ablam bi tane büyük beden getirdi bakalım o ne zamana kadar kapanacak Ama tabi karın şeklim hala erkek bebek gibi sanırım, yolda gören her insan evladı erkek mi diye çeviriyor

Oyy sen baya bakıyormuşsun, ben akşamları anca sürüyorum, bazı günler onu da atlıyorum. Duşta nemlendirici kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…