2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gözün aydıın :) Maşallah minik kıza. Boyu için FL yazan değer 7 ile çarpılıyor Ama tabi bunlar hep yaklaşık değerler birebir öğrenemeyiz doğmadan :)

O zaman 31 cm Tesekkurler

Maşallah çok iyi beslemişsin özellikle yaptığın bişey varmı
Valla elimden geleni yapiyorum ama aslinda burada her istedigimi bulamiyorum. Sabahlari 1 bardak sut, 1 yumurta mutlaka yerim. Gun icinde 1 kase yogurt. Elimden geldigince haftada 2 et,2 kez de balik tuketmeye calisiyorum ama bunlarin disinda oglenleri disardan sandvicle gecistiririm mesela, aksamlari bazen burgerle bazen makarnayla gecistirdigim de oluyor. Biz bu cocuk icin ugrasirken ha geldi ha gelecek diye senelerce folik asit kullandim ben. Butun depolari fulledim onceden belki ondandir

Karnım aç ama kHvaltı hazırlamaya üşeniyorum

Ballı bademşli yulaf ezmesi al canım. Üşenince 1 bardak süte katıp yiyorsun, vitamin mineral ve kalsiyum bakımından çok zengin ve çok sağlıklı. Ben yıllardır bu şekilde kahvaltı yapıyorum. Hamilelikte de değiştirmedim düzenimi. Doktora da söyledim, en doğrusunu yapıyorsun dedi. Elinin altında bulunsun en azından üşenince yaparsın :)

Canım benim bebek çok tepindiği zaman ağrım oluyor bir süre. Sonra geçiyor.
Hastane çantamı 7.ayda en geç 30.haftada hazırlamayı düşünüyorum.

Oyy sen baya bakıyormuşsun, ben akşamları anca sürüyorum, bazı günler onu da atlıyorum. Duşta nemlendirici kullanmıyorum.

Ooo maaşallahınıoz var kızlar, ben anca haftada 1 kullanıyorum onu da eşime sürdürüyorum yani o derece üşeniyorum.

Bende babyshıwer,hastane ve mevlüt için farklı kalıplar aldım kokuku taşlarını döküp hazırlıyorum.. ilk defa yaptım ama çok kolaymış zaman oldukça döküp kenara atıcam.. hazır olsunlar:) hastane içinde beşiğe falan tütü dikicek annem.. onların hepsini hastane çantasının yanında hazır edicem.. normal doğum istediğim için heran hazırlıklı olmalıyız:)

Ooo maaşallahınıoz var kızlar, ben anca haftada 1 kullanıyorum onu da eşime sürdürüyorum yani o derece üşeniyorum.
Hahaha eşime kalsa o yağ işi çook yerlerde sürünür Ben eve gelir gelmez değişirken üstümü, sürdüm sürdüm, sürmedim yalan o artık.. Dediğim gibi çok dikkatli değilim günde 1 sürersem anca, ama soğudukça üşenmeler başladı atlıyorum bazı günler. Sadece tenim çok kuru değil sanırım, henüz bi çatlama yok.

Ne güzel işte yayılmamış demek seninde karnın.. ah ah bende sporları giyince bağlarken şekilden şakile giriyorum valla.. yada uggları geçiriyorum.. biat sora falan ayağıda kaldıramıcaz heralde:))

Canım benim bebek çok tepindiği zaman ağrım oluyor bir süre. Sonra geçiyor.
Hastane çantamı 7.ayda en geç 30.haftada hazırlamayı düşünüyorum.
Bnm oğluşta en çok geceleri tepizliyor:)) ama o bi ağrı vermiyor henüz belkide veriyor ben anlamıyorum:)) artık hareketleride güçlendi maşallah.. tepizlemeye başlayınca kıyafetten bile belli oluyor artık:))

Kızlar ben gece her tuvalete kalkınca uykum kacıyo yani kalıteli uyuyamıyorum hep gunduzde uykuluyum yıne uyuyamıyorum gece uykum kacınca hemen acıkıyorum bıseyler atıstırıp yatıyorum ama uyumak ne mumkün sizde durum nasıl bebegımde dınlenmıyo o da hep ayakta tekmelerle bı oyana bı buyana donuyorum hep

Oyy sen baya bakıyormuşsun, ben akşamları anca sürüyorum, bazı günler onu da atlıyorum. Duşta nemlendirici kullanmıyorum.
Ben normaldede hep kremlenirdim alışkınım ama havalar soğudukça üşenmeye başladım bende.. duştan sonra cildini nemli tutmaya çalış enazından cnm

Bende yapıyorum onu arada.. içine birazda muz doğra oh misss..

Ne güzel işte yayılmamış demek seninde karnın.. ah ah bende sporları giyince bağlarken şekilden şakile giriyorum valla.. yada uggları geçiriyorum.. biat sora falan ayağıda kaldıramıcaz heralde:))
Yaa evet, bir de yattığın yerden kalkma problemi korkutuyo beni. Panda gibi hareket ediyorum
Yaa ben o görüntüyü görünce kopuyorum Karnım jöle gibi oluyor
Sen dinlenemiyorsundur ama senin minik mutlaka dinlenir, deli uyuyor belli, uyurken bile tepikliyordur :)) Artık uyku haram bize napalım

Gece bnde çok uyanıyorum cnm ama bunlar bize hep alıştırma sanırım.. gece neyse hava aydınlandıktan sonra wc ye kalkınca uyuyamıyorum bende.. arada öğlen kestirebilirsem ne ala..

Ya bazen tam şekil alıp uzanıyorum oh belim ne rahat diyorum 10dk sonra tuvaletim geliyor.. haydii kalkmaya çalış sonrada git gel yine aynı şekli al.. valla ilerki aylarda nasıl yatıp kalkcaz acaba

Ne guzel ya ben yetenekli degilim hıc toplamda 1000 tl tutuyo hastane odası susleri hersey içinde hem evımıZe geldıgımde bebegın odasındada hos duracak seyler belırledim evıme gelen mısafırlerede kalacak kadar yaptırıyorum süsleri herseyı guzel olsun istıyorum her anne gıbı cok sıkıntı cektım o yuzden herseyı cok iyi olsun dıyorum zaten genelde herseyın en iyisi olsun mantıgı var bende bebegın herseyı tamamlandı sadece odasını sıparıs edıcem eve gelecek o kadar .. Soyle dusunuyorum kusarken kanamlar yasarken bıle işe gıttım kendı adıma cok zorluk cektım . uc maasımla ısı bıtırmıs olcam kenardaki paramıza bıle dokunmadım eşim evı gecındırıyo okadar .. Rabbım herkese nasıp etsın almayı bunlara doymayı olmayanlarada versın ama calıstıgım için herseyı feda edıyorum ustume almıyorum ona alıyorum ama keske elımdende guzel bıseyler yapmak gelse takdır edıyorum yapanları :)

Ya bazen tam şekil alıp uzanıyorum oh belim ne rahat diyorum 10dk sonra tuvaletim geliyor.. haydii kalkmaya çalış sonrada git gel yine aynı şekli al.. valla ilerki aylarda nasıl yatıp kalkcaz acaba
Ayy tam derdimi anlattın valla. Zaten o rahat pozisyonu bulmak zor, tam yatınca geldi mi sinirlerim zıplıyo Yapmıycam diye inat etsem de bu fırlama idrar kesemi çok seviyor sağolsun.. Ben tuttukça o indiriyo tekmeyi yiyosa gitme

Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)
Bizde bizim kıza isim bulamıyoruz aklımıza gelio ama içimize tam sinmiyo insanın kendi bebeğine isim bulması ne zormuş.benim oğlum olsaydı adı yiğit kıvanç olcaktı.ateş,aras,güven,atlas gibi isimlerde hoşuma gidiyordu

Gece bnde çok uyanıyorum cnm ama bunlar bize hep alıştırma sanırım.. gece neyse hava aydınlandıktan sonra wc ye kalkınca uyuyamıyorum bende.. arada öğlen kestirebilirsem ne ala..
Aynı canım gun aydınlanınca hıc uyuyamıyorum yanıma yıcek seyler alıyorum mıdem agrıyo uyanınca e su ıcıyorum tuvalete gıdıyorum eşim bu gece delırdı o da uyuyamadı dedim alıscaksın bebek yanımızda yatacak yapacak bıse yok :))

Ne güzel planlamışsın herseyini cnm.. brnde evdeyken bış durmiyim diye yapıp yapıp kenta koyuyorum birde elimde bi uğraş olsun isterim hep.. biz daha odasını sip etmedik ilk etapta yanımızda kullancağımız beşiği ve odasının dolabını yaptıralım dioruz sonra odasının diğer eşyalarını alırız olmadı.. kıyafetleri bnm dolabımı kaplamaya başladı artık:))

Anladım canım ben kafama ne eserse onu yiyorum sütle pek aram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…