2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ben de bu kontrolumde servikal uzunlugumu sordum 33.5mm dedi. Cok iyi dedi hatta. Kimi kaynaklara gore 2 kimisine gore 2.5 sinir dedi. Senin her turlu ustunde zaten normal dedi. Senin de 31mm gayet iyi bence canim anlamadim neden kisa dedi dr?

Bu vitamin konusunda bende kararsızdım zaten iki günde bir kullanıyorum onu da kestim bir haftadırbkullanmıyorum.. Kan ilacını da kestim gerek olursa son iki ay kullanıcam diye düşünüyorum

Yaa ne güzel.. 5. 10. Hafta derken baya ilerledin artık geri sayım başladı dimi..sezeryan mı düşünüyorsun normal i mi

Ben de 2 ay bio oil kullandim hatta yedek sisem bile var. Ama birkac gun acayip kasinti oldu. Bir arkadasim hep aynisini kullanmak zorunda degilsin belki yetersiz geliyordur artik dedi. Bebe yagi ve vazelin suruyorum sabah vazelinse aksam bebe yagi gibi. Suan kasinti gecti. Ama Mustelayi da deneyecem elimde varken. Kakao yaginida duydum canim.

Ben de duodenal kullaniyodum bitti simdi gyno ferro kullanicam. Bende de kan ilacina basladiktan sonra istah artti  son 1.5 ayda 3 kilo almisim.

Life ne güzel sağlıklı besleniyosun demek ki
Ben de çok rahatım ama içten içe vicdan da yapmıyor değilim. Az daha düzgün beslenme konusunda:/ bu arada benim elimden gelse hiç gitmiycem doktora,ne hastane ortamını ne doktora gitmeyi hiç sevmiyorum. Bi de burdaki hastaneler buz gibi dışarının aksine. Allah kurtarsın,dua edip duruyorum sürekli

Ben de bu kontrolumde servikal uzunlugumu sordum 33.5mm dedi. Cok iyi dedi hatta. Kimi kaynaklara gore 2 kimisine gore 2.5 sinir dedi. Senin her turlu ustunde zaten normal dedi. Senin de 31mm gayet iyi bence canim anlamadim neden kisa dedi dr?
Hadi ya valla perınatologda sınırda dedi doktorumda oyle dedi bırak dısarıyı evde bıle hesaplı yuruyorum korkudan anlamadım gıttı valla

Bu vitamin konusunda bende kararsızdım zaten iki günde bir kullanıyorum onu da kestim bir haftadırbkullanmıyorum.. Kan ilacını da kestim gerek olursa son iki ay kullanıcam diye düşünüyorum
ben demir yerine ıspanak et keçiniboynuzu tüketiyorum bol bol o yüzden hap kullanmıyorum eğer yiyemeseydim mutlaka ama mutlaka kullanırdım. En güzeli gıdayla almak

evet beslenmeme özen gösteriyorum aşırı yağlı ekmek hamur işlerinden uzak duruyorum içim kıyılınca mutlaka ceviz filan atıyorum ağzıma maden suyu süt yumurta keçiboynuzu pekmezi vs. Ya ilaç ya beslenme sonuçta kendimizi değil bebişlerimizi besliyoruz dikkat etmek gerek. Sen gurbettesin doktor konusu daha zordur tabi ama inan çokta önemli değil bence benim doktorum da suratsız ama bakıp iyi dese bile yetiyo zaten ayda bir görüyorum çok iyisinide konyada hiç bulacağımı sanmıyorum

Kızlar herkese iyi akşamlar.

Benim 22.haftada balayım bitti sanırım:) bugün tuvalete girdikten sonra, peçetede damla damla kan gördüm, beynümden aşağı kaynar su döküldü tabi. Hemen doktorumu aradım, hastaneye yönlendirdi, ebe baksın, nst'ye gir bir bakalım dedi. Hemen gittim, servikse ve açılmaya baktı, hiç bir sorun yok dedi. Daha sonra nstye bağladı, ağrı ve kasılmada yok, kalp atışları da normal dedi çok şükür Allahıma. Neden olduğu belli değil ama oldu işte:) iğne oldum, birde makattan fitil koydular. Öyle geldik. Bakalım ilk üç ayda da kanama yaşamıştım, ondan sonra bu ilk oldu inşaallah da bir daha olmaz. Allahım korusun meleğimi ve tüm melekleri :)

Bana da doktoru biraz karamsar geldi benim doktorum da eşimin yanında çok iyi dedi 33 m 25 m altında olursa risk görüyoruz ancak dedi benimki de perinatalog tu.

Semra31@bende kasıklarda hissediyorum ama göbek hizasında da hissediyorum nasıl bir pozisyon da bilmiyorum ama ben böyle hissediyorum ama korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum

Gectigimiz haftalarda bnmde kanamam olmustu biraz sebebi belli degildi heralde bu haftalarda oluyor.ama cok az damla seklinde.bde 27mm olcdu 2.5 un alti risk dedi dikkat cok yor a kendini dedi o kadar.bnm kontroller 2 haftada bir oluyor artik yuksek tansiyon oldugu icin

bende başaldıı iki ay oldu hatta göğsümün alt ksımları uçlara doğru zeten çok büyük değildi göğsüm büyüyünce oldu bide baldırımın üstü çatladı mor mor hemde en başındn beri kullanmadığım yağ olmadı düzenliolmasına rağmen ama olunca oluyor benim ablamda aynı şekilde heryeri çatlamış biraz da genetik

yarım saat bile yurusem karnim kaskatı olup ayaklarim sizliyor ,kilodan kaynaklı diye düşünmeye basladim
Canım o bendede var doktorum çatın dar bebek genişletmeye çalışıyo alışman lazm bu agrılara ama kendini sakın zorlama bol su iç dedi karnım sertleşiyo kasıgıma ve bacagıma agrı vuruyo

Zynpunb dr muhabbet hanıma gittin mi yakında şeker yüklemesi hakkında konuştunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…