• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Çok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi çok şükür iyiyiz ya varsın bunları da yaşayalım :) kanamayı da görünce inan aklıma sen geldin, burda hep okuyup dua ediyordum, farkında olmadan burda birbirimize güç olmuşuz demek ki. Dünden beri ediyorum, uzanıyorum, oğlumu uyandırıyorum içerde :)) hareketini duymak iyi geliyor çünkü. Bir daha hiç birimiz yaşamayız inşaallah böyle anlar:)
Amin canim, iyi olun da az kaldi. Bizim de dualarimiz sizinle :dua:

Canim normal cok isterim aslinda korkumu yenmeye yonelik kitaplar da okuyorum. Tek tedirginligim kilolu dogma ihtimali ben 4bucuk kilo dogmusum, 4kilo uzerine sezeryani oneriyorlarmis. Son aylara dogru belli olacak, bakalim :)
Senin için hangisi hayırlı olacaksa o olsun canım..sağlıkla gelsin yavrun

upload_2016-11-27_7-24-12.webp

Canım bana da arkadaş pregnacare die bi krem verdi. Bende arada sürüyorum çok kremlerin ise yarayacağını düşünmüyorum.. bol su tüketmek lazım.. bide masaj yapıp elastikiyet kazandirmali
Tatlm bnm doktorum da dedi catlamayan butun hastalarima soruyorum ne kullandin diye herkes zeytinyagi dedi demisti ama ben onu da kullanmadim cunku bu catlak birazda genetikms anne catladiysa genelde kizlari da catliyorms

Tatlm bnm doktorum da dedi catlamayan butun hastalarima soruyorum ne kullandin diye herkes zeytinyagi dedi demisti ama ben onu da kullanmadim cunku bu catlak birazda genetikms anne catladiysa genelde kizlari da catliyorms
Canım bende zeytinyağı aldım ama elimdeki kremi bitirince ona gecicem

Biz bugun alisveris yaptık yinee : )))) baby plus in anakucagini aldik avent natural 1m plastik biberon depend in tek kullanimlik hastane icin kulotlarindan islak mendil falan aldik.... anakucagini kurduk bile Allahim icindede görecek miyim yavrumuu cok heyecanliiiii :nazar::KK37:
Ay hayırlı olsun tatlım tek kullanımlık kulot nasıl oluyo bızım içinmi

Biz bugun alisveris yaptık yinee : )))) baby plus in anakucagini aldik avent natural 1m plastik biberon depend in tek kullanimlik hastane icin kulotlarindan islak mendil falan aldik.... anakucagini kurduk bile Allahim icindede görecek miyim 22ndyavrumuu cok heyecanliiiii :nazar::KK37:
Anakucagini nasil aldin resim atar misin? Ilk dogdugunda da yani 1 aylikken fln yatabilir mi? Bide kaca?

Biz bugun alisveris yaptık yinee : )))) baby plus in anakucagini aldik avent natural 1m plastik biberon depend in tek kullanimlik hastane icin kulotlarindan islak mendil falan aldik.... anakucagini kurduk bile Allahim icindede görecek miyim yavrumuu cok heyecanliiiii :nazar::KK37:
Ohhh ne guzel sağlıkla kullansın miniğin hepsini.. Ay aklıma gelmişken göğüs pedi unutmayalım kızlar oda çok lazım oluyo..yoksa koku oluyo biraz

Çok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi çok şükür iyiyiz ya varsın bunları da yaşayalım :) kanamayı da görünce inan aklıma sen geldin, burda hep okuyup dua ediyordum, farkında olmadan burda birbirimize güç olmuşuz demek ki. Dünden beri ediyorum, uzanıyorum, oğlumu uyandırıyorum içerde :)) hareketini duymak iyi geliyor çünkü. Bir daha hiç birimiz yaşamayız inşaallah böyle anlar:)
Cok gecmis olsun canim. Ilk 3 ayda 1 ay kesintisiz kanama yasayan biri olarak o kadar korkuyorum ki anlatamam. Her tuvalette her peceteyi hala kontrol ederim yani o kadar. Birseyin olmadigina sevindim. Iceride kilcal damar catladi demek ufak bisi oldu gecti. Rahatla ve bebegini dusunmeye calis canim o sana guc verecektir:)

Kardesimle aramızda bir ay var :) benden bir ay önce doğuracak nasipse.. yegenime ciciler aldım sıra kendi oglumda inşallah.. yavaş yavaş baslayayim alışverişe :) hoş abisinin bicok kıyafeti oğluma kaldı ama yine de eksikler bitmiyo .. tatlı telaslar bunlar :) sağlıklı olsunlar insllaaah

Eklentiler

• IMG-20161120-WA0012.webp
    IMG-20161120-WA0012.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 67
Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)

Günaydın tatlı anneler
Herkese iyi haftalar :KK51:
Karınlar büyüdükçe alışverişler hızlanıyor, ben de doğumda e bebekte satılan baby&me marka tek kullanımlık lohusa külotlarından kullanmıştım, bir pakette 5 tane var. Ben eve gelince de aldırmıştım bir paket daha çok rahat olmuştu.
Hastanede giyilecek terlik konusunda da bir tavsiye, bence pahallıya aldığınız süslü terlikleri giymeyin çünkü eve götürülmüyor orda bırakırsınız, içinize sinmez götürmek. Ben kızımda madame cocodan 5 tl ye güzel çiçekli bir terlik almıştım yine aynısını yaptım, hastanede giyer bırakırım yine.

Kizlar sarimsi akintiniz var mi?
Benim sariya donuyo bazen beyaz bazen seffaf. Ama yanma kasinti yok. Normal midir acaba?

Dr.a soyledim de seffaf olmasi gerek dedi. Ama yanmam kasintim yok dedim. Sirkeli suyla iturma banyosu yap gecmezse ilac baslariz dedi. Ama fitil kullanasuim yok hic. Ondan sordum size de.
Bu akıntı konusu bende de bi takıntı oldu ama bi anormallik var mı diye sorduğunda kaşıntı yanma veya her zamankinden farklı bi durum var mı diyor, kendimi bildim bileli bu şekilde gelir akıntım. Az su içince kremimsi hafif sarıya kaçar gibi olabiliyor ama hiç şeffaf olmadı. Yani hamilelik öncesi şeffaf olabiliyordu da hamilelik sonrası hiç şeffaf görmedim. Senin doktor da bana şeffaf olmalı demedi hiç :KK64:
Güle güle kullan tatlım bende mamas papas begendim belki onu alırım ama hala krarsızm
Mamas papas armadillo mu? Ben de onu düşünüyorum :) İndirim için pusudayım.
Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)
Erkek olsaydı ben Demir yada Kaan düşünmüştüm :)

Back
X