2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayy o herseyi araştırma konusunda beni kayinvalidem görümcem felan cok yipratti.
Yahu genel seyleri arastiriyorum da anlatiyorum felan ya sen nerden biliyosn bu kadar cok seyi diyolar ee internetten okuyorum diyorm herseyi çok arastirmak da iyi degil ne cok geziyosun internette diyolar yahu napalm cahil cahil hic bisey bilmeden mi yasayalm

İnsallah canım bılıyorum seni sende gorus tabı bana perınatologda doktorumda 3 cm sınır dedi bunun altında acılma olur dogum baslar dedi elinde bir kagıt yapmıs tum bılgılerim yazıyo ben soylemeden ılgılenıyo kaldıkı bende cok soruyorum ama terslemıyo saolsun ins hepsi gecer unuturuz bunlarıda

Bence aşırı rahatlık ya bn yapamam yapıma aykırı benim.. biz onlara göre takıntılı olabilir onlarda bize göre gereksiz rahat

Aynen annemde aynı seyleri soyluyo yahu sızın zamanınızda yoktu kaldıkı bız okumus kultur sahıbı olmusuz koyun gıbı mı olalım neyse sinirlenmicem :))

Sanırım bende rahat olanlardanım. Hayatım boyunca hiç birşeyi takıp üzülmedim. Pimpirikli hiç değilim elimden geleni yaparım tabiki, orası ayrı ama üzülünce yada telaşlanınca değişen bişey olmuyo sadece yıpranıyosun.

Bende rahat olma taraftarıyım :) 3 lu 4 lu testlerimi yaptırmadım bana kalsa devlette yaparım doğumu da miyom var die eşim korkuyor die biraz üstüne düşüyoruz ..
Ben 8 haftalik iken öğrendim bişey araştırmayınca bilmiyorsun da kalp atışı fln..
Sonra hamile bi arkadas kalp atışıni duydun mu die sürekli mesaj atinca evham oldu
Neyse gidip görmek ayrı güzel tabi randevu aralarını uzatayim desem de meraktan yapamıyorum

Ay ne guzel ya karakterın bu demek ben kucuklugumden beri boyleyım malesef

Sen gibi olmayi isterdim inan.ama imkansiz olamam çünkü kendmi bildim bileli böyleyim ben

Ben suan 26+3 üm canım ben hıc kılo almıyorum bebege gıdıyo cok sukur ama hep sola yatıyorum bol su içiyorum elimden geleni yapıyorum yeterki sağlıklı dogsun diye herseyi cekmeyede razıyım
Doktora gittiginde kac haftaliktin peki? Masallah ya ben cok kilo aliyorum

Ya kızlar siz Bebeğinizi Nerede hissediyorsunuz ben sürekli kasiklarimda hissediyorum 25 haftaya girdim değişmedi yani normal mi siz ne durumdasiniz.

Aynen inan fazlası zarar ama temkin önemli eskiden nekadar ölü doğum düşük anne ölmeleri oluyordu biz elimizden geleni yapalım takdir Allah ın
bende yaptırmadım o konuda elden gelen birşey yok sonuçta. Ben şeker yüklemesi de yapmadım doktor çağırmadı bende gitmedim hatta en son 15 gün önce gittim doktora şöyle 1 buçuk ay daha gitmeye niyetim yok :))) bi aksilik çıkmazsa taabi.

Bu arda çatlak oluşumu her vucut a göre değişiyor eltimin bır krem kullandi yine çatlak olustu diğeri de hiç kullanmadı yine oluştu. İç karnı geniş olanlar da catlak sorunu olmuyormuş

Ay ne guzel ya karakterın bu demek ben kucuklugumden beri boyleyım malesef
Karekter meselesi galiba. Ben halimden memnunum tabi. Ama daha dikkatli davranmakta kötü bişey değil bence. Ben hayırlısı böyleymiş diyip rahatlıya biliyorum ama herkes aynı olmak zorunda değil

Sen gibi olmayi isterdim inan.ama imkansiz olamam çünkü kendmi bildim bileli böyleyim ben
Eminim bunun yararlarınıda görmüşsündür. Bilgili olmak yada daha dikkatli davranmak kötü bişey değil. Belki daha kötüye gitmeden biçok olayın çözülmesine sebep olursun.

Çok az kalmış yaa hafta na baktım da 32 haftalikken nst ye girmiştim ben ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…