- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.141
Ayy o herseyi araştırma konusunda beni kayinvalidem görümcem felan cok yipratti.Aynı canım annem bana doktor gıbısın diyo herseyi bılmekte iyi degılki ama cahılde degılızki elimizde telefon herseyi oku arastır oluyo sesini cıkarmayan kadınları ben anlamıyorum zaten ama işte dedıgın gıbı oyle olunca hep bıseyler cıkıyo
İnsallah canım bılıyorum seni sende gorus tabı bana perınatologda doktorumda 3 cm sınır dedi bunun altında acılma olur dogum baslar dedi elinde bir kagıt yapmıs tum bılgılerim yazıyo ben soylemeden ılgılenıyo kaldıkı bende cok soruyorum ama terslemıyo saolsun ins hepsi gecer unuturuz bunlarıdadoğru söylüyorsun benim ki 33 mm gayet iyi dedi doktor ben kısa değilmi dedim 25 olursa sıkıntı olur dedi. p.tesi arayıcam görüşücem benim bebekte çoğunlukla aşağıda çağırırsa giderim. Biliyorsun 2 hafta önce az bir iş yaptım leke gördüm ki bu benim için büyük birşey ben hiç leke görmedim 3. ayımda 1 kere silme dışında. Kafana takılan şeylerde mutlaka doktorunla görüş yoksa daha çok kaygılanırsın. bence senin doktorun da detaycı ve ilgili biri iyi bir tercih yapmışsın kendi açından yoksa budefada doktor ilgilenmedi acaba söylemediği birşeymi var diye sıkılırdın buda seni çok etkilerdi. İnşAllah atlatırsın ennkısa zamanda az kaldı çok şükürr
Iste aslında onlar cok rahatlar bana göre ama onlarda eminim bizi psikolojik sıkıntılı olarak görüyordur.ben eminim benim cevremdekiler beni öyle görüyor onlara göre ben herseyi cok takip kafamda büyütüyorm
Aynen annemde aynı seyleri soyluyo yahu sızın zamanınızda yoktu kaldıkı bız okumus kultur sahıbı olmusuz koyun gıbı mı olalım neyse sinirlenmicem :))Ayy o herseyi araştırma konusunda beni kayinvalidem görümcem felan cok yipratti.
Yahu genel seyleri arastiriyorum da anlatiyorum felan ya sen nerden biliyosn bu kadar cok seyi diyolar ee internetten okuyorum diyorm herseyi çok arastirmak da iyi degil ne cok geziyosun internette diyolaryahu napalm cahil cahil hic bisey bilmeden mi yasayalm
Canım bana da arkadaş pregnacare die bi krem verdi. Bende arada sürüyorum çok kremlerin ise yarayacağını düşünmüyorum.. bol su tüketmek lazım.. bide masaj yapıp elastikiyet kazandirmaliBn cok nadiren catlak kremi kullaniyrm acaba yanlis mi yapiyrm
Ay ne guzel ya karakterın bu demek ben kucuklugumden beri boyleyım malesefSanırım bende rahat olanlardanım. Hayatım boyunca hiç birşeyi takıp üzülmedim. Pimpirikli hiç değilim elimden geleni yaparım tabiki, orası ayrı ama üzülünce yada telaşlanınca değişen bişey olmuyo sadece yıpranıyosun.
Sen gibi olmayi isterdim inan.ama imkansiz olamam çünkü kendmi bildim bileli böyleyim benSanırım bende rahat olanlardanım. Hayatım boyunca hiç birşeyi takıp üzülmedim. Pimpirikli hiç değilim elimden geleni yaparım tabiki, orası ayrı ama üzülünce yada telaşlanınca değişen bişey olmuyo sadece yıpranıyosun.
Doktora gittiginde kac haftaliktin peki? Masallah ya ben cok kilo aliyorumBen suan 26+3 üm canım ben hıc kılo almıyorum bebege gıdıyo cok sukur ama hep sola yatıyorum bol su içiyorum elimden geleni yapıyorum yeterki sağlıklı dogsun diye herseyi cekmeyede razıyım
Aynen inan fazlası zarar ama temkin önemli eskiden nekadar ölü doğum düşük anne ölmeleri oluyordu biz elimizden geleni yapalım takdir Allah ınyok cnm sen yine bi düşünüyorsun endişe ediyorsun onda boşvermişlik vardı amaan ne olursa olsun der gibi yani bi şey olursa da oldu işte deyip geçecek gibi bi rahatlık... bn her 3ünde de 5. Haftalarda gittim ama geç döllenme olduğu için aslında 4. Haftada girmiş oluyormusum bnm dr da ikincide bütün tahlilleri yaptı ama çok şükür iyi çıktı bak işte erken gitmek bi yandan da iyi bi şey varsa erkenden anlaşılıyor.. bence can taşıyoruz kaç haftalık olursa olsun temkinli olmak önemli :)
bende yaptırmadım o konuda elden gelen birşey yok sonuçta. Ben şeker yüklemesi de yapmadım doktor çağırmadı bende gitmedim hatta en son 15 gün önce gittim doktora şöyle 1 buçuk ay daha gitmeye niyetim yok :))) bi aksilik çıkmazsa taabi.Bende rahat olma taraftarıyım :) 3 lu 4 lu testlerimi yaptırmadım bana kalsa devlette yaparım doğumu da miyom var die eşim korkuyor die biraz üstüne düşüyoruz ..
Ben 8 haftalik iken öğrendim bişey araştırmayınca bilmiyorsun da kalp atışı fln..
Sonra hamile bi arkadas kalp atışıni duydun mu die sürekli mesaj atinca evham oldu
Neyse gidip görmek ayrı güzel tabi randevu aralarını uzatayim desem de meraktan yapamıyorum
Bende anksiyete bozukluğu var rahat olmayı çok istiyorum bütün mikrop enfeksiyon ve oluşabilcek riskleri biliyorum bence rahat olmak daha güzel keşke olabilsem hayat daha kolay olurduAy ne guzel ya karakterın bu demek ben kucuklugumden beri boyleyım malesef
Karekter meselesi galiba. Ben halimden memnunum tabi. Ama daha dikkatli davranmakta kötü bişey değil bence. Ben hayırlısı böyleymiş diyip rahatlıya biliyorum ama herkes aynı olmak zorunda değilAy ne guzel ya karakterın bu demek ben kucuklugumden beri boyleyım malesef
Eminim bunun yararlarınıda görmüşsündür. Bilgili olmak yada daha dikkatli davranmak kötü bişey değil. Belki daha kötüye gitmeden biçok olayın çözülmesine sebep olursun.Sen gibi olmayi isterdim inan.ama imkansiz olamam çünkü kendmi bildim bileli böyleyim ben
Çok az kalmış yaa hafta na baktım da 32 haftalikken nst ye girmiştim ben ne güzelDoktor sunu ye filan demio sadece vitaminlerimi sordu okadar yani elimden geldiğince herseyden yemeye çalışyorum ama almıyor galiba.erkeklerin kemiklerinden filanmı kaynaklanıo acaba yada dediğim gibi bizimki anası gibi çiroz
Nasil iyi hissedersen tabi,sola yatmayi oneriyorlar ya genelde ben de o nedenle yatiyorumBende yatinca fenalasiyorum resmen biri bogazima çökmüş gibi oluyor
Bende sagima yatinca daha iyi oluyorum sanki
Aynen canım bende oyleyım potansıyel hersey mikroplu gelıyoBende anksiyete bozukluğu var rahat olmayı çok istiyorum bütün mikrop enfeksiyon ve oluşabilcek riskleri biliyorum bence rahat olmak daha güzel keşke olabilsem hayat daha kolay olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?