2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlarr kimler bebek arabasını aldı ve ne aldı :) cok kafa kurcalayan bi konu daha öncede konusuldu ama alan war mı merak ettim :))

Bende çok rahatım canım. Allah'a şükür küçük bir sorun yaşamadım. Ne bulantı ne kusma, ne baş dönmesi. Akıntım bile yok fazla.. Doktora gidiyorum bakıyor ediyor, herşey yolunda diyor. Sonra eşim ile benim yüzüme bakıyor, sormak istediğiniz birşey var mı diyor. Herşey iyi güzel dediniz ne soralım diyoruz. Hop çıkıyoruz :)

Nasil iyi hissedersen tabi,sola yatmayi oneriyorlar ya genelde ben de o nedenle yatiyorum
Bende sola yatıyorum ama cok zor doktorda dedi ayakları solda bosluguma vuruyo her yattıgımda kız rahat durmuyo ama o halde hem nefes almaya calısıyorum hemde uyumaya calısıyorum ilerki aylarda ne olcak halımız muamma :)

Aynen bende öyleyim canım. Kontrolleri tahlilleri aksatmıyorum tabi. Ama çok kafaya takıp pimpiriklenmyorum da.
Ama tabii hem yapı meselesi, hemde başından beri hiç bir sorun yaşamadığımız için de rahatız. Burada arkadaşlar, ne kanamalar ne sıkıntılar atlattılar onlara da hak veriyorum.

benimki de sola yatmis vaziyette elleriyle boslugumu tirmaliyor gibi oluyor. Sag boslukta da ayaklar bir geriniyor sabahlari. Iki boslugumda es zamanli hissediyorum, gulesim geliyor.

Tabiki canım hem durumlar hem kişiler farklı beklentiler bir olmamalı bence

Bugün yağ sürerken bir de ne göreyimmm göğsümün altı çatlamış kırmızı kılcal damarlar var. Daha önce görmedim herhalde alt kısım olduğundan.ee nolcak şimdi hergün yağ karışımı sürüyodum bide. Siz de çatlak başladı mı kızlar??

sağol canım..dün akşam içtim ve ciddi bulantı yaptı.sabah da barsaklara vurdyu.içebildiğim kadar içicem de pek uzun olamayacak gibi.
Bnde hap içemiodm bulantı çok yapıodu şurup verdi doktorum onu rahatlıkla içiyorum gece yatmadan önce sizin doktorunzda verir belki söylerseniz

Beni anlatmışsın ben ne ilaç ne vitamin hiçbirşey kullanmadım aynı senin gibi doktora gidip bol bol doktordan maşAllah duyup çıkıyoruz . Vitaminleri kullanmıyorum dedim baş edemedi doktor benimle olsun artık gıdadan alırsın birşey olmaz dedi onuda kendime benzettim. 3 aylıkken leke görmüştüm bebek baya aşşağı inmişti ebe benden daha çok tedirgin olmuştu ben kalp atımını duydum eve gidicem diye tutturdum salmıyodu zor kaçtık eve. Ama yapı meselesi tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…