- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.181
Uzun süre aç kaldıktan sonra şeker veriyorlar ya o hem anneye hem bebeğe zarar veriyormuş. Trigiliserite baktırıp da öğrenebilirsiniz, o teste gerek yok diyor. YouTube'da videoları var, izleyin.Peki canan karatay nden yaptrmayin diyor
Tmm cnm saolUzun süre aç kaldıktan sonra şeker veriyorlar ya o hem anneye hem bebeğe zarar veriyormuş. Trigiliserite baktırıp da öğrenebilirsiniz, o teste gerek yok diyor. YouTube'da videoları var, izleyin.
Cnm bnde yok ama kilo aldın mı acaba? Bi de bi arkadaşıma dru soluna yatmaya özen göster ödemin olmaz demişti aklında bulunsun :) bu arada akıntın geçti mi? :)
Kızlar bnimde göğüslerim Ağrıyo göğüs uçlarım çok acıyo bi de yara olmaya başlamış bi de ellerim kupkuru kırmızı kırmızı egzama gibi şeyler çıktıkaşıntı yok ama çok kuru
Tabı canım bbek kılo almıyo bende onu net bılıyorum annem hıcbıSe yiyemezmıs ve uc cocugunuda 5 er kılo dogurdu olay o deil belkı cıkolata saglıksız diye yemenı istmemıstir bende cok kustum ılk 4 ay ve 5-6 kılo verdım ama simdide saldırmıyorum yemek zor yıorm hamıle degılmsm gıbı bence sıkıntı yapma canım dedıgı gıbı her ay bı kılo al yeterlı
Canım firaz fetva larda araştırdım sonra özel güngören hastanesine karar verdim erkek doktor uzmanlıginda denklik yoksa ıslamda secilebilirmis içim hiç rahat değil çok dikkat ederim çünkü hayırlısı bakalimYa nisa hastanesindeki dr bayan fiyatı 300tl bu Arada
Benımkide yatırmıyo saga sola yatsam karın boslugumu tekmeliyo sanki uyurkende oyle ama sıkayet edılırmı hıc :)Ben 2 gun oynamiyo oynamiyo dedim dun aksam futbol maci yapti bizimki
Gungoren hastanesinde nazan hanım var canım cok iyidir kuzenlerım onda dogurdu bı zamnlar annem gıderdı cok memnunlardıCanım firaz fetva larda araştırdım sonra özel güngören hastanesine karar verdim erkek doktor uzmanlıginda denklik yoksa ıslamda secilebilirmis içim hiç rahat değil çok dikkat ederim çünkü hayırlısı bakalim
mavi_lina bence sen doğru besleniyorsun doğru beslenmek vitamin yapar.. illa kilo alcak diye bişey yok doğuma çok yakin kilo alincak nede olsa ödemler çikicak.
düşünsene biri 25 kilo almiş.. bebek 2,5 kilo doğuyor. kadin diyo ki ben çok kilo aldim da bebek niye 2,5 kilo doğdu diye. bebegi mi beslenmiş yoksa kendisi mi...
doğuma kadar 9-10 kilo alan o kilolar en kısa zamanda gidiyor çabuk veriyo. ebru şallı çağla şikele bile eleştirmişlerdi
bunlar hamilede niye kilo almiyo diye.. ama maşallah kalem gibiler düşün:) bebekleri de sağlıklı doğdu..
annenin kilo alim degil bebek kilo alabiliyosa gerisi boş.
en doğrusu doğru sağlıklı beslenmek..
Kizlar carsamba gunu kontrolum var. Eger her sey iyi gidiyorsa dr izin verirse hamile pilatesine basliyorum. Evimin cok yakininda bir salon var sirf pilates uzerine. Hem agrilarima iyi gelir hem de fazla kilo almam diye dusunuyorum.
Benmde son gnlerde büyüdü baya zaten büyüktü cok üzülüorm nolcak bu göğüslerin hali daha doğuma cok war ne kdr büyücek daha fie düsünüom sürekliGobeginize surdugunuz kremden goguslerinize de surun masaj yapmadan. Meme ucunu nemlendirin yani. Benim de aciyor gerildi fln ben 15 gundur suruyorum artik. Zaten inanilmaz buyuduler
Ayy benimkilerde gayet büyüktü üstüne bide büyüyünce iyice korkar oldum daha ne kadar büyüyecekler ki diye.büyük göğüslerin de en büyük sıkıntısı gömlek giyememek.hep göğüsten kasıyo :/Benmde son gnlerde büyüdü baya zaten büyüktü cok üzülüorm nolcak bu göğüslerin hali daha doğuma cok war ne kdr büyücek daha fie düsünüom sürekli
Benimkiler küçüktü normal büyüklüğe geldilerAyy benimkilerde gayet büyüktü üstüne bide büyüyünce iyice korkar oldum daha ne kadar büyüyecekler ki diye.büyük göğüslerin de en büyük sıkıntısı gömlek giyememek.hep göğüsten kasıyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?