2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

O kuruluk bende de var, canımı acıtıyor hatta bazen. Özellikle parmak aralarım pul pul dökülüyor ki günde 3 lt su içen bir insan olmama rağmen. Bazı ciltlerde hormonlar kuruluk yapabiliyormuş, sanırım biz onlardanız

mavi_lina bence sen doğru besleniyorsun doğru beslenmek vitamin yapar.. illa kilo alcak diye bişey yok doğuma çok yakin kilo alincak nede olsa ödemler çikicak.
düşünsene biri 25 kilo almiş.. bebek 2,5 kilo doğuyor. kadin diyo ki ben çok kilo aldim da bebek niye 2,5 kilo doğdu diye. bebegi mi beslenmiş yoksa kendisi mi...
doğuma kadar 9-10 kilo alan o kilolar en kısa zamanda gidiyor çabuk veriyo. ebru şallı çağla şikele bile eleştirmişlerdi
bunlar hamilede niye kilo almiyo diye.. ama maşallah kalem gibiler düşün:) bebekleri de sağlıklı doğdu..
annenin kilo alim degil bebek kilo alabiliyosa gerisi boş.
en doğrusu doğru sağlıklı beslenmek..

Ya nisa hastanesindeki dr bayan fiyatı 300tl bu Arada
Canım firaz fetva larda araştırdım sonra özel güngören hastanesine karar verdim erkek doktor uzmanlıginda denklik yoksa ıslamda secilebilirmis içim hiç rahat değil çok dikkat ederim çünkü hayırlısı bakalim

Gungoren hastanesinde nazan hanım var canım cok iyidir kuzenlerım onda dogurdu bı zamnlar annem gıderdı cok memnunlardı

Kesinlikle öyle canım. elbette canım birşey çektiği zaman yiyorum ama abartmadan. Hamileyim diye de gömülmüyorum Aman kilo almayayım gibi bir çaba içerisinde de değilim tabii. Amacım beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeden, hem bana hem bebeğime faydalı bir şekilde beslenmekti, şu ana kadar da gayet iyi gidiyorum. Gereksiz besinlerle midemi büyütmektense, faydalı besinlerle bebeğimi büyütüyorum :)

Kizlar carsamba gunu kontrolum var. Eger her sey iyi gidiyorsa dr izin verirse hamile pilatesine basliyorum. Evimin cok yakininda bir salon var sirf pilates uzerine. Hem agrilarima iyi gelir hem de fazla kilo almam diye dusunuyorum.

Kizlar carsamba gunu kontrolum var. Eger her sey iyi gidiyorsa dr izin verirse hamile pilatesine basliyorum. Evimin cok yakininda bir salon var sirf pilates uzerine. Hem agrilarima iyi gelir hem de fazla kilo almam diye dusunuyorum.

İmkanın varsa çok güzel olur canım. :)

Gobeginize surdugunuz kremden goguslerinize de surun masaj yapmadan. Meme ucunu nemlendirin yani. Benim de aciyor gerildi fln ben 15 gundur suruyorum artik. Zaten inanilmaz buyuduler

Gobeginize surdugunuz kremden goguslerinize de surun masaj yapmadan. Meme ucunu nemlendirin yani. Benim de aciyor gerildi fln ben 15 gundur suruyorum artik. Zaten inanilmaz buyuduler
Benmde son gnlerde büyüdü baya zaten büyüktü cok üzülüorm nolcak bu göğüslerin hali daha doğuma cok war ne kdr büyücek daha fie düsünüom sürekli

aynen bende zaten göğüslerimde çok büyüdü diye yağı komle göğüs -popo sürüyorum. Ucunu bucağını sakınmıyorum, komple sıvıyorum

Ya kızlar bulaşık makinem bozuldu elim ayağim gittiaslında makinemden memnun değildim Zaten bi bakıma iyi oldu bana 3 programlı hangi marka önerirsiniz

Benmde son gnlerde büyüdü baya zaten büyüktü cok üzülüorm nolcak bu göğüslerin hali daha doğuma cok war ne kdr büyücek daha fie düsünüom sürekli
Ayy benimkilerde gayet büyüktü üstüne bide büyüyünce iyice korkar oldum daha ne kadar büyüyecekler ki diye.büyük göğüslerin de en büyük sıkıntısı gömlek giyememek.hep göğüsten kasıyo :/

Kızlar aliexpressden alış veriş yapan varmı işleyiş nasıl gümrük vergisi veriyozmu

Benimkiler küçüktü normal büyüklüğe geldiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…