- 25 Ağustos 2015
- 348
- 306
- 23
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.001
Kizlar hastalık bu ara salgın mi nedir bilmiyorum dün geceden beri ishal ve mide bulantısı var halen geçmedi acaba bebeğe birsey olur mu doktora gitmem gerek mi bilmiyorum ya
canım bencede mutlaka görün.Kizlar hastalık bu ara salgın mi nedir bilmiyorum dün geceden beri ishal ve mide bulantısı var halen geçmedi acaba bebeğe birsey olur mu doktora gitmem gerek mi bilmiyorum ya
Cnm ishal kusma ile beraberse gözük bence de . bu ara herkes hasta ya geçmiş olsun hepimizeKizlar hastalık bu ara salgın mi nedir bilmiyorum dün geceden beri ishal ve mide bulantısı var halen geçmedi acaba bebeğe birsey olur mu doktora gitmem gerek mi bilmiyorum ya
Instagram kullanmiyorum ben malesef yaİnstagramda bebek çikolatası diye bir hesap var, aynı zamanda internet sitesi de var. Çok farklı bir tasarımı yok ama kutu ya da tepsileri var, fiyatlarını da uygun buldum ben. Alternatif olarak sunabilirim sanırım:)
Fiyat nekadar ödedinBende Avrupa yakasındaym baltalimanı hastanesi levent semt poliklinigine gittim randevuyla sanırım randevusuz da gidiliyomuş.ordan sevk kağıdı yazdı sekreter online randevu aldı kağıt verdi 6gun sonraya .elimdeki kağıtla baltalimanı kemik hastanesine gittim orda varmış makina cektiler.ztn hamileler vardı hep.bide şişli etfalde yokmuş makine buraya yonlendiriyolar
Fotosunu attığım hesap sanırım hepinizinkini okumadan fotoları yükledim tekrara düştüysem kusura bakmayı :) fiyatı bana da uygun geldiInstagram kullanmiyorum ben malesef ya
Neyse kendim yapmaya calisicam kokulu tas fln.
Eki Görüntüle 1912423 Eki Görüntüle 1912424 Eki Görüntüle 1912426 Eki Görüntüle 1912427 selam kızlar. Benim baktıklarım da bunlarruzigarr çikolataların fotosunu da gönderiyim farklı desenlerde var tabi sen de böyle birşey mi diyorsun bilmiyorum. Resimdeki gibi metal kutusuyla geliyor çikolata biterse bile o kutuyla normal çikolata dağıtmaya devam ederim diyorum :))
Ne kadarmış cnm fiyatlar ?Fotosunu attığım hesap sanırım hepinizinkini okumadan fotoları yükledim tekrara düştüysem kusura bakmayı :) fiyatı bana da uygun geldi
Hayırlı haberleolsn inşallah canmŞu anda kontrol için sıra bekliyoruz çok heyecanlı. 1 aydır görmedik kızımızı. İnşallah sağlığı yerindedir.
Devlet olduğu için ve ssk li olduğum için bişey odemedim..devlete ait burasıFiyat nekadar ödedin
Şubatta elimize geçse iyi olur ona göre ocakta hesap sahibiyle konuşup kararlastiririz.Ben de buraya çikolata yaptırmayı düşünüyorum :) acaba ne zaman yaptırmalıyız? Ocak sonu gibi alsak geç mi erken mi?
100 tanesi 90 TL şuan. Başka böyle hesap bulup daha uygun varsa onlara da bakalımNe kadarmış cnm fiyatlar ?
Baltalimani hastanesi mi neresi burası ben bağcılar dayım çok uzak mi bana cd veya resim verdilermiDevlet olduğu için ve ssk li olduğum için bişey odemedim..devlete ait burası
Instagram kullanmiyorum ben malesef ya
Neyse kendim yapmaya calisicam kokulu tas fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?