- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.961
Isim yazili cikolata modelleri guzel bulursniz paylasin bize de fikir olsun. Benim gordugum kucuk kare cikolatalara etiket yapistiriyorlar. Daha farklisi var midir acaba? Bide sepet gibi bisi lazim.
Bundan aldık ve okadar rahat ettim anlatamam her bebek kusar cünkü kesin lazım gece bile bunda yatti cok kustugu dönem tavsiye ederim evdede salonda falan hep bundaydıEki Görüntüle 1911774
Bak canım bu
Sen üzme kendini insallah en yakin zamanda dahada iyi işi olur zaman var alınır bosver bebek saglıklı olsun da hepsi olur haber ver bizedeSelamlar.
Arada okudum ağrıları da yazamadım. Benim de bir haftadır falan sol kalça kemiğim ağrıyor. Hatta bazen ağrısından uykumdan uyanıyorum bile. Ara ara magnezyum içiyorum. Normaldir deyip geçiyorum :)
Yarın kontrol var bakalım ne kadar oldu ufaklık? Kendimi sınava girecek öğrenci gibi hissediyorum valla bakalım büyüdü mü bakabildim mi diye :)
Bu arada hiç beklemediğimiz bir şey oldu ve eşim işten çıkarıldı. Zaten alamadığı 2 aylık da maaşı vardı hala içeride. Tam bebek üstü ne olacak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Bebek alışverişine biraz mola verdik haliyle.
Fiyat olarak diğer markalara göre pahalı ama kıyafetler çok kaliteli cnm.. Bırde indirimler var 3 al 2 öde yada zubizu falan..Sağol egozz:) ben hiçbişey almadım henüz. Carters ın modellerini çok beğendiğim için onlardan almak istedim. Ama indirimli hali bile çok pahalı değil mi?
Canim cartersin urunlerini nereden aliyorsun, turkiye sitesinden mi?[/QUOTEmagazadan alıyorum cnm.. Ben netten kıyafet alamıyorum, dokunmam lazım:) Alsancak'taki ve mavibahçede var mağazası cnm
Resmi varmı aldıklarının cnm? Nerden aldınız?Bizde kararsızdık sonra dolap alalım dedik baktık dolabı atıcaz oda yapucaz elbet baştan olsun dedik 2bin tl sunta takım alaım dedik sonra sağlam olsun uzun kullansın dedik mdf ye karar verdik ve 3500 e çıktık ama değişik bi tasarım 5 binden indiler pazarlıkla dolap büyüyen yatak şifonyer raf ve oyuncak sandığı içinde
Aynı durumu ben de yaşıyorum. İnşallah o kırmızı benekler çatlağa dönüşmezHanımlar ben de 2 gündür karın bölgesinde kaşıntı başladı3. Aydan beri düzenli çatlak yağı kullanıyorum öyle belirgin çatlak da yok ama kaşıntı arttı. Az önce farkettim kaşınan yerlerde (kesinlikle kaşımayıp yağı sürdüm) kızarıklık olmuş böyle benek benek gibi. Böyle bişey duyan oldu mu..
Ayy şimdi gördüm hamile takvimimde de yazıyor kaşıntı olabilir diye ama çok fena yaa
Aynı durumu ben de yaşıyorum. İnşallah o kırmızı benekler çatlağa dönüşmez
Yanlıs olmasın ama gebelık alerjısı olabılırmı acaba sanki boyle bısey okumustum bı arastır canım netten olmadı doktoruna gıtHanimlar ayaklarimin altı ellerimin içi yanıyor gece hiç uyuyamadim çok rahatsızim napmaliyim?
Hadi hayırlısı nasıl heycanlısındır dimiKızlaaar bugün detaylı ultrasonum war kızımı görücem :)))
Kızlaaar bugün detaylı ultrasonum war kızımı görücem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?