2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Isim yazili cikolata modelleri guzel bulursniz paylasin bize de fikir olsun. Benim gordugum kucuk kare cikolatalara etiket yapistiriyorlar. Daha farklisi var midir acaba? Bide sepet gibi bisi lazim.

Isim yazili cikolata modelleri guzel bulursniz paylasin bize de fikir olsun. Benim gordugum kucuk kare cikolatalara etiket yapistiriyorlar. Daha farklisi var midir acaba? Bide sepet gibi bisi lazim.

İnstagramda bebek çikolatası diye bir hesap var, aynı zamanda internet sitesi de var. Çok farklı bir tasarımı yok ama kutu ya da tepsileri var, fiyatlarını da uygun buldum ben. Alternatif olarak sunabilirim sanırım:)

Sen üzme kendini insallah en yakin zamanda dahada iyi işi olur zaman var alınır bosver bebek saglıklı olsun da hepsi olur haber ver bizede

Hanımlar ben de 2 gündür karın bölgesinde kaşıntı başladı 3. Aydan beri düzenli çatlak yağı kullanıyorum öyle belirgin çatlak da yok ama kaşıntı arttı. Az önce farkettim kaşınan yerlerde (kesinlikle kaşımayıp yağı sürdüm) kızarıklık olmuş böyle benek benek gibi. Böyle bişey duyan oldu mu..
Ayy şimdi gördüm hamile takvimimde de yazıyor kaşıntı olabilir diye ama çok fena yaa

Sağol egozz:) ben hiçbişey almadım henüz. Carters ın modellerini çok beğendiğim için onlardan almak istedim. Ama indirimli hali bile çok pahalı değil mi?
Fiyat olarak diğer markalara göre pahalı ama kıyafetler çok kaliteli cnm.. Bırde indirimler var 3 al 2 öde yada zubizu falan..

Resmi varmı aldıklarının cnm? Nerden aldınız?

Aynı durumu ben de yaşıyorum. İnşallah o kırmızı benekler çatlağa dönüşmez

Kızlar doona Bebek arabasını araştırdığımı hiç? Nette çok iyi yorumlar okudum tek eksisi 15 aya kadar kullanılıp sonra baston pusete geçiş yapılıyor.. Doona dam önce aklımdaki model trilogy ama fiyat olarak baya yüksek.. Doona hem kullanışlı hem fiyat daha uygun.. Bebek arabası en zor karar verilen şeymiş yahu..

Bugün kontrolümüz vardı çok şükür bizim bıdık iyiymiş ve kesin kızmışşş :) ama bayaa nazlıı doktor ugrastı fakat renklide yüzünü hiç göstermedi 2 koluyla tamamen kapatmıştı :) 24+4 üm ama doktorum bana hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi 1 ay sonra gel dedi bide ben ayakta durunca ve yürüyüş yapınca karnım sertleşiyo karnıma belime agrı giriyordu sordum çatın dar bebek genişletmeye çalışıyo bu agrıların olcak dedii ama yinede mutluyum bebeğim sağlıklı ve bizimle çok şükür :)

Bnm doktorum kendisi bi hazir sprite kutusuna bnzer bir kutuda glikoz icirdi bir saat sonra parmakdan kan aldi ve bakti 149 cikdi degerim dedi seker yuklemesi yaptirmana gerek yok 140 bizim icin sınır dedi seninde cok yakim cikdi gerek yok senin arada bn olcerim burda aclik tokluk sekerini dedi

Herhalde asil kilo alma zamanlari bu zamanlar hic kilo almadim daha hatta verdim ama istahim hic yok canm hic birsey istemiyor ..ama korkuyorum bebegim ya kilo alamazsa diye ama ilk defa dun bugun yemek yemekden zevk aldim agzimin tadi geliyor galiba

Bu arada bir sorum olacak dis etlerim cok hasaaslasti dislerimi fircalarken migdem bulaniyor macundan 3 ayri dis macunu denedim ama ne fayda ama disetlerim sismeye basliyor onerisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…