- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.034
- 598
- 35
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.981
hadi gözünaydin.:)Bugün kontrolümüz vardı çok şükür bizim bıdık iyiymiş ve kesin kızmışşş :) ama bayaa nazlıı doktor ugrastı fakat renklide yüzünü hiç göstermedi 2 koluyla tamamen kapatmıştı :) 24+4 üm ama doktorum bana hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi 1 ay sonra gel dedi bide ben ayakta durunca ve yürüyüş yapınca karnım sertleşiyo karnıma belime agrı giriyordu sordum çatın dar bebek genişletmeye çalışıyo bu agrıların olcak dedii ama yinede mutluyum bebeğim sağlıklı ve bizimle çok şükür :)
senin oğlandi hatirlamiyosan kız mı çikti:)yanilma mi oldu?Kızlaaar bugün detaylı ultrasonum war kızımı görücem :)))
öle sorun varsa hemen doktora gidin.. hiç beklemeyinHanimlar ayaklarimin altı ellerimin içi yanıyor gece hiç uyuyamadim çok rahatsızim napmaliyim?
Önce erkeğ benzio demişlerd snra kız kesinlesti :)))senin oğlandi hatirlamiyosan kız mı çikti:)yanilma mi oldu?
hayırlı olsun gözün aydin:)Önce erkeğ benzio demişlerd snra kız kesinlesti :)))
Ben de ona bi baktım, mağazada da gördüm. Açıkçası kullanışlı gelmedi, 15 aya kadar da gitmez sanki o araba. Bebek ağırlaşacak ve dedikleri gibi öyle kaldır bindir olayı rahat olmayacak bence. O biraz çok paran olur, yedek aldığın bi araba olur gibi.Kızlar doona Bebek arabasını araştırdığımı hiç? Nette çok iyi yorumlar okudum tek eksisi 15 aya kadar kullanılıp sonra baston pusete geçiş yapılıyor.. Doona dam önce aklımdaki model trilogy ama fiyat olarak baya yüksek.. Doona hem kullanışlı hem fiyat daha uygun.. Bebek arabası en zor karar verilen şeymiş yahu..
Gözün aydıın. Çatının dar olduğunu neye göre söyledi çatı muayenesi yapıldı mı sana?Bugün kontrolümüz vardı çok şükür bizim bıdık iyiymiş ve kesin kızmışşş :) ama bayaa nazlıı doktor ugrastı fakat renklide yüzünü hiç göstermedi 2 koluyla tamamen kapatmıştı :) 24+4 üm ama doktorum bana hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi 1 ay sonra gel dedi bide ben ayakta durunca ve yürüyüş yapınca karnım sertleşiyo karnıma belime agrı giriyordu sordum çatın dar bebek genişletmeye çalışıyo bu agrıların olcak dedii ama yinede mutluyum bebeğim sağlıklı ve bizimle çok şükür :)
Haftaya geldiğinde atarım canım yok resim şu anda karabağlarda bi mobilyacıdan aldıkResmi varmı aldıklarının cnm? Nerden aldınız?
Yaaaa...İnşallah bir taneyle kalır.Benim bir tane catlagım olmuş ya(((
Hadi yaa iyiymiş, ona bi bakmıştım ben de. Ağır mı acaba. Hiç kafamı karıştırmasam mı. Mamas papas armadillo flip için de uzun süre kullanılır bastona gerek yok deniyor, hatta ayak mesafesi en fazla olan arabaymış. travel sistem de olabiliyor. Araba hafif 8 kilo falan, bi denedim kaldırmayı iyiydi.Arkadaslar bnm arkadasim travel sistem baby2go nun bebek arabasini almis 2 cocugu var biri 6 yasinda digeri 1 yasinda ikisini bile bindirip gezdirebiliyorum cok rahat ve kullanisli dedi 6 yil once almis hala bir sey olmamis ve bastona filan gecmeye gerek duymamis bnmde hosuma gitti asljnda bende 1 tane almayi dusunuyorum 2 bebek arabasi gereksiz masraf gibi
Evet canım kusmasa bıle salonda bız otururken bebekte bunun uzerınde yatabılır dedim bendeBundan aldık ve okadar rahat ettim anlatamam her bebek kusar cünkü kesin lazım gece bile bunda yatti cok kustugu dönem tavsiye ederim evdede salonda falan hep bundaydı
Seninkinin ozellikleride iyiymis eger icine sindiyse hic kafani karistirma bn daha tam arastirmadimda sizinde aklinizda bulunsun die soyledim ama alirsam bn 1 tane alirim iyi kullanisli alirimHadi yaa iyiymiş, ona bi bakmıştım ben de. Ağır mı acaba. Hiç kafamı karıştırmasam mı. Mamas papas armadillo flip için de uzun süre kullanılır bastona gerek yok deniyor, hatta ayak mesafesi en fazla olan arabaymış. travel sistem de olabiliyor. Araba hafif 8 kilo falan, bi denedim kaldırmayı iyiydi.
Hangi Hastane canım istanbukda oturuyorum ben halen hastane bulamadım devletler cekmiyoryz diyor avrupa yakasındayimBen devlette yaptırdım dün..renkli resim vermedi.geçen hafta salı gittim dr a 6 gün sonra pztsiye verdiler randevu dün oldum bitti.ilk gebeligimde özelde yapmıştım 350diye hatırlıyorum renkli verdi ama oğlumun eli yüzündeydi guzel cıkmamıştı.bütün özeller de renkli resim vermiyo ztn gittigin yere bağlı
Ayy agliyacagim şimdi dün oglumun randevusu vardı rutin kontroller bütün gün ayaktaydim birde rahat durmuyor bazen kucağına aldırıyor pzt de heryeri temizlemistim şimdi belinin agrisindan kıvranıyorum yaa oğlumun doğumunda bile bu kadar ağrı cekmememistim pit diye doğmuştu daha küçük bebek bile buksdar acı veriyorsa bunun doğumun dan korkmaya başladım kızlar sancılı oluyor derlerdi inanmazdımevet canım kız...hiçbir gebeliğimde böyle ağrı yaşamamıştım.kasık bacak değil, genital bölgem ağrıyor maalesef..
Gözün aydıın :) Kocaman oldular artık. Cuma günü benim de kontrolüm var :)Kızlar ultrasondan cıktım cok sükür kızım gayet iyi :) büyümüş darısı ultrason bekleyenlerin basına :))
Ben de dediğin gibi bi tane alayım istiyorum bakalım en son neyde karar kılarız :)Seninkinin ozellikleride iyiymis eger icine sindiyse hic kafani karistirma bn daha tam arastirmadimda sizinde aklinizda bulunsun die soyledim ama alirsam bn 1 tane alirim iyi kullanisli alirim
Deme deme kızı erkeği yoktur onun ayyAyy agliyacagim şimdi dün oglumun randevusu vardı rutin kontroller bütün gün ayaktaydim birde rahat durmuyor bazen kucağına aldırıyor pzt de heryeri temizlemistim şimdi belinin agrisindan kıvranıyorum yaa oğlumun doğumunda bile bu kadar ağrı cekmememistim pit diye doğmuştu daha küçük bebek bile buksdar acı veriyorsa bunun doğumun dan korkmaya başladım kızlar sancılı oluyor derlerdi inanmazdım
Yok yoook oğlum zahmetsizdi benim yavrum nazik nazik annesinin canını hiç yakmadan pit diye geli verdi uzun sürdü biraz ama annesine koyamadı herhalde diyorum benDeme deme kızı erkeği yoktur onun ayyKorkmak yok öyle ya da böyle çıkacaklar, sonra unutulup gidecek Ama bel ağrısı dersen, bişey yapmasam bile akşamları yürüyemeyecek kıvama geliyorum..
Benimki de kız şu an, biraz da yaramaz :)) Vallahi korkmaya başlıycamYok yoook oğlum zahmetsizdi benim yavrum nazik nazik annesinin canını hiç yakmadan pit diye geli verdi uzun sürdü biraz ama annesine koyamadı herhalde diyorum ben
Bende Avrupa yakasındaym baltalimanı hastanesi levent semt poliklinigine gittim randevuyla sanırım randevusuz da gidiliyomuş.ordan sevk kağıdı yazdı sekreter online randevu aldı kağıt verdi 6gun sonraya .elimdeki kağıtla baltalimanı kemik hastanesine gittim orda varmış makina cektiler.ztn hamileler vardı hep.bide şişli etfalde yokmuş makine buraya yonlendiriyolarHa
Hangi Hastane canım istanbukda oturuyorum ben halen hastane bulamadım devletler cekmiyoryz diyor avrupa yakasındayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?