2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
@EsilaGuluBb detaylı için balat hastanesi ya da doğan hastanesinde op. dr. mehmet aygün var. İki hastanede de fiyatı 300 TL, yüzünü de göstermeye çalışıyor baya. Detaylı inceledi biz memnun kaldık. Cd olarak fotoğraflarını, bazı yerlerin videolarını verdi.

Kızımı gördüm geldim. Büyümüş kuzum maşallah. 33 cm olmuş. Elini yüzüne kapattı göremedik yüzünü detaylı ama tam bir bebek olmuşlar artık kuzularımız maşallah. Şeker yüklemesi yaptıracağım şimdi önümüzdeki hafta. 1 ay sonra gideceğim yine ama bu son uzun aralıklı kontrolümüz olacak bundan sonra daha sıklaştıracağız dedi.

Kızımı gördüm geldim. Büyümüş kuzum maşallah. 33 cm olmuş. Elini yüzüne kapattı göremedik yüzünü detaylı ama tam bir bebek olmuşlar artık kuzularımız maşallah. Şeker yüklemesi yaptıracağım şimdi önümüzdeki hafta. 1 ay sonra gideceğim yine ama bu son uzun aralıklı kontrolümüz olacak bundan sonra daha sıklaştıracağız dedi.
Ya çok heeycanlıı :) Sonlara yaklaşıyoruz desene. 30. haftayı görünce ne yapacağımı bilemiyorum:skandal:

Maaşallah kuzuna canım :)

Kizlar A101 e nevresim geliyor ama cocuklar icin bu kez. Ama perdeler vs var belki uyar odalarina alirsiniz. Hali var perde var bakarsiniz siz de.

Eklentiler

• IMG_3740.webp
    IMG_3740.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_3741.webp
    IMG_3741.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar ya benim bebis oynamiyo eskisi gibi nadir hissediyorum hareketlerini 18 19 haftalikken yerinde durmuyodu videoya bile cekiyodum bugun 24 haftalik olduk cok durgun :(

Kizlar ya benim bebis oynamiyo eskisi gibi nadir hissediyorum hareketlerini 18 19 haftalikken yerinde durmuyodu videoya bile cekiyodum bugun 24 haftalik olduk cok durgun :KK43:
Diyalog kuruyor musun bebeğinle ? Dikkat ettim ben ne zaman günün yoğunluğuna kaptırsam onunla konuşmasam küsüyor sanki, hareketler azalıyor. Gerçekten tamamen onunla ilgilenince bir şımarıyor ki anlatamam.

Diyalog kuruyor musun bebeğinle ? Dikkat ettim ben ne zaman günün yoğunluğuna kaptırsam onunla konuşmasam küsüyor sanki, hareketler azalıyor. Gerçekten tamamen onunla ilgilenince bir şımarıyor ki anlatamam.

Eveet konusuyorum oksuyorum duz yat sola yat tatli ye yokk eskiden mandalina yedigim anda vururdu simdi umurunda degil kizin ya :D

Eveet konusuyorum oksuyorum duz yat sola yat tatli ye yokk eskiden mandalina yedigim anda vururdu simdi umurunda degil kizin ya :KK70:
Uyuşuk zamanları demek ki annesi :D Ah var ya bazen ne yaparsan yap kıpraşmıyorlar nasıl deliriyorum :D Hele doktorda.. Yani normalde rahat durmaz, çikolata yedim falan ama yok yahu nasıl tembeldi yattı yattığı yerde, onca dürtmeye tek verdiği tepki ağzını şapırdatmak oldu. Napıcan doğurmycan mı diyo sanki :D

Uyuşuk zamanları demek ki annesi :KK70: Ah var ya bazen ne yaparsan yap kıpraşmıyorlar nasıl deliriyorum :KK70: Hele doktorda.. Yani normalde rahat durmaz, çikolata yedim falan ama yok yahu nasıl tembeldi yattı yattığı yerde, onca dürtmeye tek verdiği tepki ağzını şapırdatmak oldu. Napıcan doğurmycan mı diyo sanki :KK70:

Haha yerim onlari ben yaaa aman iyi olsunlarda ciktiklarinda bol bol gorucez

Kizlar ya benim bebis oynamiyo eskisi gibi nadir hissediyorum hareketlerini 18 19 haftalikken yerinde durmuyodu videoya bile cekiyodum bugun 24 haftalik olduk cok durgun :KK43:
Aynı seyden bende muzdaripim hafta sonu o kadr hareketliydiki hafta basından beri duruldu

Canm gecen hafta felan çok iyiken pazardan bugüne kadar tek tük hareket etti bugün düne nazaran az daha iyi nedendir bilinmez bazen durgunlasiyorlar ya :/
Gerci düzenli hareket etmeleri 28.haftayi buluyormus da pff ne biliyim insan bir tuhaf hissediyor onlar az hareket edince

Kızlar gögüslerim büyüktü zaten bide sisti demirli sütyenler karnıma batıyo bezlerde cok rahatsz kaburga birlesim yerimde göğüs altında terleme sızı ağrı oluo aynı sorunu olan war mı acabaa

ya hareket olayını bende çok takıyorum sanki daha minik tıklıyo bu aralar zaman geçsin su gibi sürekli geri sayımdayım

Kızlar merhaba ayrıntılısı iyi geçen arkadaşlar gözünüz aydın çok sevindim. ben baya oldu yazmaya fırsat bulamıyorum azıcık yoruldum hemen leke gördüm hastaneye gittik çok şükür birşey çıkmadı ama siz siz olun sakın çok zormalayın belinizi. Bu arada bebeğin beşiği geldi bakın bu oğlumun yatağı
IMG_20161116_193139.webp

Back
X