- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #24.021
Canım sefaköyde vera tıp merkezi var orası 200tl miş fiyatı bi araştır istersenBaltalimani hastanesi mi neresi burası ben bağcılar dayım çok uzak mi bana cd veya resim verdilermi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sefaköyde vera tıp merkezi var orası 200tl miş fiyatı bi araştır istersenBaltalimani hastanesi mi neresi burası ben bağcılar dayım çok uzak mi bana cd veya resim verdilermi
Ya çok heeycanlıı :) Sonlara yaklaşıyoruz desene. 30. haftayı görünce ne yapacağımı bilemiyorumKızımı gördüm geldim. Büyümüş kuzum maşallah. 33 cm olmuş. Elini yüzüne kapattı göremedik yüzünü detaylı ama tam bir bebek olmuşlar artık kuzularımız maşallah. Şeker yüklemesi yaptıracağım şimdi önümüzdeki hafta. 1 ay sonra gideceğim yine ama bu son uzun aralıklı kontrolümüz olacak bundan sonra daha sıklaştıracağız dedi.
Kızımı gördüm geldim. Büyümüş kuzum maşallah. 33 cm olmuş. Elini yüzüne kapattı göremedik yüzünü detaylı ama tam bir bebek olmuşlar artık kuzularımız maşallah. Şeker yüklemesi yaptıracağım şimdi önümüzdeki hafta. 1 ay sonra gideceğim yine ama bu son uzun aralıklı kontrolümüz olacak bundan sonra daha sıklaştıracağız dedi.
Diyalog kuruyor musun bebeğinle ? Dikkat ettim ben ne zaman günün yoğunluğuna kaptırsam onunla konuşmasam küsüyor sanki, hareketler azalıyor. Gerçekten tamamen onunla ilgilenince bir şımarıyor ki anlatamam.Kizlar ya benim bebis oynamiyo eskisi gibi nadir hissediyorum hareketlerini 18 19 haftalikken yerinde durmuyodu videoya bile cekiyodum bugun 24 haftalik olduk cok durgun![]()
Evet canım, sonuna kadar içilecek herhalde onlar bilemedim. Zaten bi tek onu kullanıyorum.Vitamin hapını içmeye devam ediyomusunuz kızlar
Diyalog kuruyor musun bebeğinle ? Dikkat ettim ben ne zaman günün yoğunluğuna kaptırsam onunla konuşmasam küsüyor sanki, hareketler azalıyor. Gerçekten tamamen onunla ilgilenince bir şımarıyor ki anlatamam.
Uyuşuk zamanları demek ki annesiEveet konusuyorum oksuyorum duz yat sola yat tatli ye yokk eskiden mandalina yedigim anda vururdu simdi umurunda degil kizin ya![]()
Uyuşuk zamanları demek ki annesiAh var ya bazen ne yaparsan yap kıpraşmıyorlar nasıl deliriyorum
Hele doktorda.. Yani normalde rahat durmaz, çikolata yedim falan ama yok yahu nasıl tembeldi yattı yattığı yerde, onca dürtmeye tek verdiği tepki ağzını şapırdatmak oldu. Napıcan doğurmycan mı diyo sanki
![]()
Vitamin hapını içmeye devam ediyomusunuz kızlar
Aynı seyden bende muzdaripim hafta sonu o kadr hareketliydiki hafta basından beri durulduKizlar ya benim bebis oynamiyo eskisi gibi nadir hissediyorum hareketlerini 18 19 haftalikken yerinde durmuyodu videoya bile cekiyodum bugun 24 haftalik olduk cok durgun![]()
Canm gecen hafta felan çok iyiken pazardan bugüne kadar tek tük hareket etti bugün düne nazaran az daha iyi nedendir bilinmez bazen durgunlasiyorlar ya :/Kizlar ya benim bebis oynamiyo eskisi gibi nadir hissediyorum hareketlerini 18 19 haftalikken yerinde durmuyodu videoya bile cekiyodum bugun 24 haftalik olduk cok durgun![]()