2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bugün kontrolümüz vardı çok şükür bizim bıdık iyiymiş ve kesin kızmışşş :) ama bayaa nazlıı doktor ugrastı fakat renklide yüzünü hiç göstermedi 2 koluyla tamamen kapatmıştı :) 24+4 üm ama doktorum bana hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi 1 ay sonra gel dedi bide ben ayakta durunca ve yürüyüş yapınca karnım sertleşiyo karnıma belime agrı giriyordu sordum çatın dar bebek genişletmeye çalışıyo bu agrıların olcak dedii ama yinede mutluyum bebeğim sağlıklı ve bizimle çok şükür :)
hadi gözünaydin.:)
sonunda sende öğrendin:)
bende geç öğrenmişim..
kız çikti aynen dediğn gibi benimki de pek nazlı:)
renkli utrsasonda elini agzina sokuyor yüzünü kapatıyo ayy yerim ben ya.maşallah.
babasiyla beraber baktik.. kızımızı bu şekilde gördük..
utrasonu sevmiyo ya ne bilim hiç hareket etmiyo:) ama utrason dişinda maşallah kıpır kıpır...
çok şükür rabbim sağlıkça bebegimizi kucagimiza alalim da gerisi boş..

Önce erkeğ benzio demişlerd snra kız kesinlesti :)))
hayırlı olsun gözün aydin:)
ben baştan beri kız hissetmişim ne bilim bu kesin kız diye.. bazen oğlan istegi gönlüm yatiyordu.
görümcem bak bu kesin kız demişti benim için kaynanama.:)
kaynanam yok oğlandi oğlan dedi görümcem yok kız anne diyo:KK70:
güldüm orda sağlıklı olsun da cinsiyet önemli degil dedim o zamanda:)
öğrendiğimde görümcem bizim yanimidaydi ama başimda degildi dişardaydi
kız deyince sevinçten havalara uçtu:)
sağlıkla olsun inşallah dedi oda ayni şekilde söledi.
eşimin ve kaynanamin gönlünde oğlan yatiyordu oysa bende oğlan diyodum ilk oğlumu kaybettiğim için..
kız çikinca sağlık olsun dedim. oda evlattir dedim:)
kız hemen göstermiyo pek ben tam 20. haftasinda öğrendim. oğlan hemen gösterir:)
göstermeyince bende kız demişim. ailece hepsi ayni düşündü:)

Kızlar doona Bebek arabasını araştırdığımı hiç? Nette çok iyi yorumlar okudum tek eksisi 15 aya kadar kullanılıp sonra baston pusete geçiş yapılıyor.. Doona dam önce aklımdaki model trilogy ama fiyat olarak baya yüksek.. Doona hem kullanışlı hem fiyat daha uygun.. Bebek arabası en zor karar verilen şeymiş yahu..
Ben de ona bi baktım, mağazada da gördüm. Açıkçası kullanışlı gelmedi, 15 aya kadar da gitmez sanki o araba. Bebek ağırlaşacak ve dedikleri gibi öyle kaldır bindir olayı rahat olmayacak bence. O biraz çok paran olur, yedek aldığın bi araba olur gibi.
Bugün kontrolümüz vardı çok şükür bizim bıdık iyiymiş ve kesin kızmışşş :) ama bayaa nazlıı doktor ugrastı fakat renklide yüzünü hiç göstermedi 2 koluyla tamamen kapatmıştı :) 24+4 üm ama doktorum bana hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi 1 ay sonra gel dedi bide ben ayakta durunca ve yürüyüş yapınca karnım sertleşiyo karnıma belime agrı giriyordu sordum çatın dar bebek genişletmeye çalışıyo bu agrıların olcak dedii ama yinede mutluyum bebeğim sağlıklı ve bizimle çok şükür :)
Gözün aydıın. Çatının dar olduğunu neye göre söyledi çatı muayenesi yapıldı mı sana?

Arkadaslar bnm arkadasim travel sistem baby2go nun bebek arabasini almis 2 cocugu var biri 6 yasinda digeri 1 yasinda ikisini bile bindirip gezdirebiliyorum cok rahat ve kullanisli dedi 6 yil once almis hala bir sey olmamis ve bastona filan gecmeye gerek duymamis bnmde hosuma gitti asljnda bende 1 tane almayi dusunuyorum 2 bebek arabasi gereksiz masraf gibi

Arkadaslar bnm arkadasim travel sistem baby2go nun bebek arabasini almis 2 cocugu var biri 6 yasinda digeri 1 yasinda ikisini bile bindirip gezdirebiliyorum cok rahat ve kullanisli dedi 6 yil once almis hala bir sey olmamis ve bastona filan gecmeye gerek duymamis bnmde hosuma gitti asljnda bende 1 tane almayi dusunuyorum 2 bebek arabasi gereksiz masraf gibi
Hadi yaa iyiymiş, ona bi bakmıştım ben de. Ağır mı acaba. Hiç kafamı karıştırmasam mı. Mamas papas armadillo flip için de uzun süre kullanılır bastona gerek yok deniyor, hatta ayak mesafesi en fazla olan arabaymış. travel sistem de olabiliyor. Araba hafif 8 kilo falan, bi denedim kaldırmayı iyiydi.

Bundan aldık ve okadar rahat ettim anlatamam her bebek kusar cünkü kesin lazım gece bile bunda yatti cok kustugu dönem tavsiye ederim evdede salonda falan hep bundaydı
Evet canım kusmasa bıle salonda bız otururken bebekte bunun uzerınde yatabılır dedim bende

Hadi yaa iyiymiş, ona bi bakmıştım ben de. Ağır mı acaba. Hiç kafamı karıştırmasam mı. Mamas papas armadillo flip için de uzun süre kullanılır bastona gerek yok deniyor, hatta ayak mesafesi en fazla olan arabaymış. travel sistem de olabiliyor. Araba hafif 8 kilo falan, bi denedim kaldırmayı iyiydi.
Seninkinin ozellikleride iyiymis eger icine sindiyse hic kafani karistirma bn daha tam arastirmadimda sizinde aklinizda bulunsun die soyledim ama alirsam bn 1 tane alirim iyi kullanisli alirim

Ha
Ben devlette yaptırdım dün..renkli resim vermedi.geçen hafta salı gittim dr a 6 gün sonra pztsiye verdiler randevu dün oldum bitti.ilk gebeligimde özelde yapmıştım 350diye hatırlıyorum renkli verdi ama oğlumun eli yüzündeydi guzel cıkmamıştı.bütün özeller de renkli resim vermiyo ztn gittigin yere bağlı
Hangi Hastane canım istanbukda oturuyorum ben halen hastane bulamadım devletler cekmiyoryz diyor avrupa yakasındayim

evet canım kız...hiçbir gebeliğimde böyle ağrı yaşamamıştım.kasık bacak değil, genital bölgem ağrıyor maalesef..
Ayy agliyacagim şimdi dün oglumun randevusu vardı rutin kontroller bütün gün ayaktaydim birde rahat durmuyor bazen kucağına aldırıyor pzt de heryeri temizlemistim şimdi belinin agrisindan kıvranıyorum yaa oğlumun doğumunda bile bu kadar ağrı cekmememistim pit diye doğmuştu daha küçük bebek bile buksdar acı veriyorsa bunun doğumun dan korkmaya başladım kızlar sancılı oluyor derlerdi inanmazdım:KK17:

Kızlar ultrasondan cıktım cok sükür kızım gayet iyi :) büyümüş darısı ultrason bekleyenlerin basına :))
Gözün aydıın :) Kocaman oldular artık. Cuma günü benim de kontrolüm var :)
Seninkinin ozellikleride iyiymis eger icine sindiyse hic kafani karistirma bn daha tam arastirmadimda sizinde aklinizda bulunsun die soyledim ama alirsam bn 1 tane alirim iyi kullanisli alirim
Ben de dediğin gibi bi tane alayım istiyorum bakalım en son neyde karar kılarız :)

Ayy agliyacagim şimdi dün oglumun randevusu vardı rutin kontroller bütün gün ayaktaydim birde rahat durmuyor bazen kucağına aldırıyor pzt de heryeri temizlemistim şimdi belinin agrisindan kıvranıyorum yaa oğlumun doğumunda bile bu kadar ağrı cekmememistim pit diye doğmuştu daha küçük bebek bile buksdar acı veriyorsa bunun doğumun dan korkmaya başladım kızlar sancılı oluyor derlerdi inanmazdım:KK17:
Deme deme kızı erkeği yoktur onun ayy :D Korkmak yok öyle ya da böyle çıkacaklar, sonra unutulup gidecek :D Ama bel ağrısı dersen, bişey yapmasam bile akşamları yürüyemeyecek kıvama geliyorum..

Deme deme kızı erkeği yoktur onun ayy :KK70: Korkmak yok öyle ya da böyle çıkacaklar, sonra unutulup gidecek :KK70: Ama bel ağrısı dersen, bişey yapmasam bile akşamları yürüyemeyecek kıvama geliyorum..
Yok yoook oğlum zahmetsizdi benim yavrum nazik nazik annesinin canını hiç yakmadan pit diye geli verdi uzun sürdü biraz ama annesine koyamadı herhalde diyorum ben

Ha

Hangi Hastane canım istanbukda oturuyorum ben halen hastane bulamadım devletler cekmiyoryz diyor avrupa yakasındayim
Bende Avrupa yakasındaym baltalimanı hastanesi levent semt poliklinigine gittim randevuyla sanırım randevusuz da gidiliyomuş.ordan sevk kağıdı yazdı sekreter online randevu aldı kağıt verdi 6gun sonraya .elimdeki kağıtla baltalimanı kemik hastanesine gittim orda varmış makina cektiler.ztn hamileler vardı hep.bide şişli etfalde yokmuş makine buraya yonlendiriyolar

Back
X