2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
boza Allah başka bi kapı açmadan bi kapıyı kapamazmış. Nasibiniz sizi bir yerde bekliyordur, inşallah tez zamanda karşınıza çıkar

Kizlar bebek dogdugunda dagitmalik kucuk hediyeliklerden yaptiracak misiniz? Ben kokulu sabun dusunuyorum bide cokolataya bebegin adi ve hosgeldin yazdirmayi. Sizin farkli bir fikriniz varmi

Kizlar bebek dogdugunda dagitmalik kucuk hediyeliklerden yaptiracak misiniz? Ben kokulu sabun dusunuyorum bide cokolataya bebegin adi ve hosgeldin yazdirmayi. Sizin farkli bir fikriniz varmi

Ben de ismi yazılı çikolata yaptırmayı düşünüyorum. Abartı hediyeliklerden hoşlanmıyorum. Az olsun öz olsun fikrim :) düğünümüzden kalan mantar tıpalı şişeler var belki onları da içine bir şey koyarak değerlendiririm eve ya da mevlide gelenlere veririm diye düşündüm.

Ay ben ben çok seviyorum ablamda yapıyo böyle şeyler :) ama sabunların rengi kaçıyo yaptıcaksanda Doğuma yakın yaptır derim.. Bn kokulutaş yaptırcam vav şeklinde bide kokulu taştan notluk,lavanta kesesi, kitap ayracı, lazer kesim aynalar var ucuna anahtarlık taktırcam, tesbih bi de Yasin.. fikrim değişmeSe seçeneklerim bunlar tabii Bebek Mevlüt'ü de içinde bu saydıklarımın

Tam da bugün araştırdığım konu. Keçeden fil figürlü magnet, aynı konseptte kapı süsü ve takı yastığı yani üstünde fil olan. Üstünde isimli hoşgeldin yazan çikolata. Şimdilik aklımdakiler ama değişebilir. Karar verdiklerimizin fotosunu yükleyelim fikir olur

Boza canim sakin sıkma canını rizik allahın elinde mutlaka sizinde bebeğinin rizkinida rabbim fazlasıyla gönderecek kendine allahin esmalarindan ya rezzak cekmeni tavsiye ederim

Lohusa şerbeti için sürahi ve bardak. Çikolata, kokulu taş lokum falan gibi düşünüyorum. Aynalı kapı süsü olabilir isim yazılanlardan

çok güzel indirim süper olmuş sağlıkla büyüsün miniğin bende takım alırsam büyüyen yataklı alırım diye düşünüyorum
Hiç tavsiye etmem kızımınkini kayınvalideme götürdük bazalı yeni bir yatak aldık
Çünkü yatak içine gömülü duruyordu çarşafı değiştirmek ayrı sorun şifonyerler çıkıncada aynı sorun artı korkulukların çıktığı yerlerde iz kalıyor uzun kullanırız diye bende öylenir takım seçmiştim okula başlayınca bir de masa lazım oluyor yani benim tecrübem böyle

boza Bir kapı kapanır diğeri açılır hayırlısı olsun Hakkı'nızda, en kısa zamanda umarım gönlünüzce iş bulur eşin

o zaman normal yatak almak daha mantıklı

Kızlar bebişler için yatak hakkında fikriniz varmı nasıl olmalı hangi markalar daha iyi gelişimleri için ne tür yatak kullanmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…