- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.941
Kizlar bebek dogdugunda dagitmalik kucuk hediyeliklerden yaptiracak misiniz? Ben kokulu sabun dusunuyorum bide cokolataya bebegin adi ve hosgeldin yazdirmayi. Sizin farkli bir fikriniz varmi
Kizlar bebek dogdugunda dagitmalik kucuk hediyeliklerden yaptiracak misiniz? Ben kokulu sabun dusunuyorum bide cokolataya bebegin adi ve hosgeldin yazdirmayi. Sizin farkli bir fikriniz varmi
Tam da bugün araştırdığım konu. Keçeden fil figürlü magnet, aynı konseptte kapı süsü ve takı yastığı yani üstünde fil olan. Üstünde isimli hoşgeldin yazan çikolata. Şimdilik aklımdakiler ama değişebilir. Karar verdiklerimizin fotosunu yükleyelim fikir olurKizlar bebek dogdugunda dagitmalik kucuk hediyeliklerden yaptiracak misiniz? Ben kokulu sabun dusunuyorum bide cokolataya bebegin adi ve hosgeldin yazdirmayi. Sizin farkli bir fikriniz varmi
Lohusa şerbeti için sürahi ve bardak. Çikolata, kokulu taş lokum falan gibi düşünüyorum. Aynalı kapı süsü olabilir isim yazılanlardanKizlar bebek dogdugunda dagitmalik kucuk hediyeliklerden yaptiracak misiniz? Ben kokulu sabun dusunuyorum bide cokolataya bebegin adi ve hosgeldin yazdirmayi. Sizin farkli bir fikriniz varmi
Hiç tavsiye etmem kızımınkini kayınvalideme götürdük bazalı yeni bir yatak aldıkçok güzel indirim süper olmuşsağlıkla büyüsün miniğin bende takım alırsam büyüyen yataklı alırım diye düşünüyorum
o zaman normal yatak almak daha mantıklıHiç tavsiye etmem kızımınkini kayınvalideme götürdük bazalı yeni bir yatak aldık
Çünkü yatak içine gömülü duruyordu çarşafı değiştirmek ayrı sorun şifonyerler çıkıncada aynı sorun artı korkulukların çıktığı yerlerde iz kalıyor uzun kullanırız diye bende öylenir takım seçmiştim okula başlayınca bir de masa lazım oluyor yani benim tecrübem böyle
Sürahi nerden alınıyo canım benımde dıkkatımı cektı ama rastlamadım onu satanı cok cahılım :))Lohusa şerbeti için sürahi ve bardak. Çikolata, kokulu taş lokum falan gibi düşünüyorum. Aynalı kapı süsü olabilir isim yazılanlardan
İnternette gördüm, lohusa şerbeti seti diye internette de satılıyor eğerki Eminönü'ne gidemezsen internetten sipariş vericem.Sürahi nerden alınıyo canım benımde dıkkatımı cektı ama rastlamadım onu satanı cok cahılım :))
Saol tatlım aklımda bulunsun
Diyetin nasıl peki azcık anlatSelam kızlar ben de bugün devlet hastanesine gittim önce diyet verdiler 3 gün onu yaptıktan sonra şekere bakılacak..
Birde CA değeri hakında bilgisi olan varmi orada bi 10 gün ilerde çıkmis değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?