- 23 Eylül 2010
- 739
- 916
- 103
- 43
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.641
O konu da ben de kararsiz kaldım ama istersen bez sayısını artır canim kendime daha hazırlamadım canta ama lohusa kilotları var e bebekte ondan aldım onu koyacağım depend hasta bezi koyacağım pijama gecelik bir de üşürsün diyo herkes yelek tarzı bir şey alacağım ekstra kendime. Havlu ıslak mendil normal kağıt havlu alacağım. Hatta abartıp pilates topumu da götüreceğim pilates hareketleri doğumu kolaylaştırıyor diye ama kendim icin daha valiz hazırlamadım aklımdan bunlar geciyo
Kundak da koydum onu yazmayı unuttum canim. Normal mi sezeryan mi belli değil canim doktorum cumartesi gittiğimde 2500kilo bebek dedu Eger 3500kilo olursa çatı muayenesi yaparım ona göre yol çizeriz karar veririz dedi. Sezeryan da olsa nornal de olsa herhalde çantaya koyduklarımız değişmez gibi bilmiuorumAnladim cnm ben depend kulot aldim zaten onu koydum merak ettigim bi kac sey vardi onida ògrenmis oldum. senin normal dogum olucak galiba hayırlısıyla bebislerini kucagina alırsın insallah. Tsk ederim cvp icin.
Kundak da koydum onu yazmayı unuttum canim. Normal mi sezeryan mi belli değil canim doktorum cumartesi gittiğimde 2500kilo bebek dedu Eger 3500kilo olursa çatı muayenesi yaparım ona göre yol çizeriz karar veririz dedi. Sezeryan da olsa nornal de olsa herhalde çantaya koyduklarımız değişmez gibi bilmiuorum
Allah yardımcın olsun canim kızınla musmutlu olun:)) benimde 37. 38. Haftada belli olacak nasıl Doğum olacagiAnladım tamam cnm hayırlısı olsun insallah. Normal dogum yapanlar orda banyo yapiyolarmis sanirim havlu filanda koyuyorlarmis onun icin sordum ben sadece kendim icin el yüz havlusu koydum bir de havlu pecete alırim. Benim sezaryan olucak benim kendi tercihim bakalim hayirlisyla az kaldi günler yaklastıkcacok heyecanlaniyorum
Merhaba kızlar,
lohusa pijaması konusunda kararsızlıktan öleceğimm. ben sıfır kollu ancak sabahlıklı bu modeli çok beğendim istiyorum: https://www.lohusasepeti.com/bondy-17213-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi
ama annem kasım ayı için abes olacağını söylüyor, üşürsün diyor. ancak hastane sıcak olur, ev de sıcak olacak. üşür müyüm acaba? sizler uzun kollu mu aldınız?
Allah yardımcın olsun canim kızınla musmutlu olun:)) benimde 37. 38. Haftada belli olacak nasıl Doğum olacagi[/QUOT
Amin cnm sagol hepimiz insallah bebislerimizi kucagimiza alıp musmutlu oluruz. Hayirli dogumlar dilerim sana rabbim yardımcımiz olsun. Daha dün aglıyodum yine olmadi diye ama rabbim yardim etti sona yaklastik Allah hepimizin yardımcısi olsun bebek isteyen herkese de tattırsın bu duygulari insallah.
Eve gelenlere dağıtmak icin bende kokulu tas yaptım tabii daha süslemesine geçmedim :)))
Sagol canim Yapması çok zevkliymiş :)Eline saglik cok sirin olmus cnm :)
Bunlara bende baktım baya ama emin olamadım hangi satıcıdan aldınız acabaAliexpressten süt sagöa makinesi almıştık bugün geldi youtube ta aventle karşılastırması fln var baya güzel geldi bize bakalım kullanınca nasıl olacak.
Children hobby store dan aldıkBunlara bende baktım baya ama emin olamadım hangi satıcıdan aldınız acaba
cok tesekkür ederimBen renkli.mucizeler var instagramda ondan sipariş verdim gayet uyguna geldi dikişi de güzel
markası ne canım? plastik kokusu vs var mı? korkutmak istemem ama plastik olunca güvenemiyorum ben nasıl malzemeyle yapıldığı belli olmaz hele çin malıysa sonuçta sütünü sağacaksın içine ve bebeğin içecek güvenli malzemeden yapılması çok önemli.yani sadece çekiş gücü vs pek önemli kalmıyor bunların yanındaAliexpressten süt sagöa makinesi almıştık bugün geldi youtube ta aventle karşılastırması fln var baya güzel geldi bize bakalım kullanınca nasıl olacak.
canım konuyu açtığım zamanlar ne konulması gerekiyor hiç bilmediğimden kimsede bişi yazmadığından doldurmadım o kısmı. bende daha hazırlamadım çantaları ama az çok koyacağım şeyler belli. kendim için gecelik ve pijama takımı, depend kilot ped, el yüz havlusu, emzirme sütyeni ve atleti,göğüs kremi,makyaj çantam,saç düzleştirici,terlik taç,eve giderken giymek için kıyafet koyacağım. bebeğim için 1 tane hastane çıkısı,2 tane alt üst takım,10 tane bez,müslin bez,emzik,biberon,penye ve triko battaniye,dağıtacağım lokumları,koyacağımHastane cantası listemiz bos arkadaslar niye keske bu alanda dolu olsaydi yardıma ihtiyacım var bu konuda
İlave olarak Islak mendil bebek için yuz örtüsü kundak emzirme yastigi olabilirKızlar topiğimiz de ilk sayfa güncellemesi yaptım eklemek istedikleriniz olursa yazarsınız eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?