2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş bayıldım tül içine falan koyacaksan üzerine zımbalayabilirsin ama yok tüle koymam dersen birde etiket çok boğar gibi geldi sonuçta küçük bir şişe ve çicekle fiyonk var. ama diğer yüzüne yapıştırabilirsin illa etiket düşünüyorum dersen

Tüle koymak istemiyorum çok kapatır gibi geldi. Yapıştırabilirim belki ama şişelerin yüzeyi düz değil girintili çıkıntılı. Bilemiyorum kararsızım.

benim Bebek Mevlüt'ü memlekette olacak çok sevmeme rağmen kolonya ya da şişede şeker yapsam götüremem uçakla. Taşları çok sevemedim, başka önerisi olan var mı ? Kim neler yapacak Mevlüt için ?

benim Bebek Mevlüt'ü memlekette olacak çok sevmeme rağmen kolonya ya da şişede şeker yapsam götüremem uçakla. Taşları çok sevemedim, başka önerisi olan var mı ? Kim neler yapacak Mevlüt için ?
Kokulu tas kolonya şeker tarzı sevmiyorsan aklıma bü geldi isime Özel küçük boy Yasin Resim asagida. Bir de isim yazılı çikolata oluyor ya kapıda ödeme olarak iste Konya'ya gelsin

masal_41 canim sen kokulu taşın kalıbını ve malzemelerini İzmit'ten mi aldın yoksa internet uErinden mi aldın bir de çok Zor mu yapması ben ilk defa yapacağım

Yok cnm ben izmitten aldim internetten alcaktim aslinda carsiya cıktim baktim parti malzemeleri satan bi yer var orda hersey vardi bende aldim hemen. Yapmasi cok basit once su kaynatiyorum biraz bekletiyorum suyu cok asiri sıcak olmayacak daha sonra kullanmadigin bir kapta önce tozunu koyuyosun sonra biraz su koyup karistiriyosun birazda kokusundan damlatiyosun kıvami cok su gibide olmayacak cok katida olmayacak biraz karistirip kaliplara dökuyosun hava kabarcigi olmamasina dikkat et yavas yavas karistirdigin zaman pek kabarcık olmuyo kuruması icin yarım saat bekliyosun ve kaliptan cıkariyosun hepsi bu kadar benim malzemeler hep elimin altinda musait oldugum her an yapiyorum kurumasi biraz vakit aliyor sadece ama sen yinede internetten izle daha kolay anlarsin kıvaminı ölcusunu. ben ölçüye gore yapmiyorum suyu azsa sudan tozu azsa tozdan katip göz karari yapiyorum deneyince anlarsin zaten.

Çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın bende senelik izine çıktım bu hafta carsiya çıktığımda satılan yer bulursam alayım sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…