- 15 Nisan 2016
- 492
- 445
- 23
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Aliexpressten bende baya beğendim. Ama güvenemiyorum bir türlü. Gelir gelmez davası.
Neye dikkat edelim?Alışveriş yaptığın satıcı ile alakalı aslında. Ben/etrafımdaki alışveriş yapanlar henüz hiçbirimizde aksaklığa şahit olmadım.
Neye dikkat edelim?
geliyo ya 40 günü falan buluyo ama geliyo, gelmezsede aliexpress ücret iade konusunda yardımcı oluyo diye biliyorum, ben ne aldıysam geldi amaAliexpressten bende baya beğendim. Ama güvenemiyorum bir türlü. Gelir gelmez davası.
visnelikurabiye totoroo teşekkürler kızlar. Son sorum; Ürünlerin gümrüğe takılma muhabbeti varmış. Sıkıntı olmaması için kaç parça ürün almalıyım ya da en fazla ne kadarlık?
önceki senelerde 75 euro idi bu limit ama bu yıl 30 euro'ya düşürdüler. yani 30 euro'yu geçen alışverişlerde alışverişin tamamı için vergi ödemek zorunda kalıyorsun. ayrıca kozmetik ürünleri yasak. bir de bildiğim kadarıyla aynı kişi bir sene içerisinde en fazla 2 veya 3 kere alışveriş yapabilir. öyle her ay 30 euroluk alayım diyemiyosun, yakalanırsan bir ton vergi ödetiyor yüce devletimiz ! sanki yurtdışından alışveriş yapmak suç. maksat bizi kazıklayan patronlar kazansın.visnelikurabiye totoroo teşekkürler kızlar. Son sorum; Ürünlerin gümrüğe takılma muhabbeti varmış. Sıkıntı olmaması için kaç parça ürün almalıyım ya da en fazla ne kadarlık?
Odamızın kalan kısmı canlar, merak edenlere:)
Kızlar o lambalar için çok güzel bir internet sitesi buldum. Yerleri de İstanbul'da. İsteyenlere özelden yazabilirim siteyi. Fiyatları da hemen hemen aliexpressle aynı gibi.
İnstagramdan duvarlar.renkli diye bi sayfadan aldım canımMutlulukla büyüsün bebişin bu odada inşallah çok güzel olmuş. Stickerları nerden aldın cnm?
AyNen belli değil bizimde. Belli de olamiycak yakın zamanda gibi. Şu hediyelikleri halletmem lazım bir an önce. Görerek almak istiyorum, ağırlaşınca çıkamam artıkKızlar isimleriniz belli mi? Biz hala bulamadıktakapı süsü, hediyelikler, altın yastığı fln hepsi askıda
Pompalı olanlar hiç bir işe yaramıyor.boşuna almayınalınacaklar listemden bir parça için soru:
burun aspiratörü :)
bunun bi pompalı gibi olanları var bir de ucu değişebilen kordonluları var. hangisini seçicem ben, neye göre seçicem? markası iyi olan hangisi, otribebe mi? henüz içinden çıkamadığım bir mevzu minik sümükler için:)
Bizimki çınar olcak insallahKızlar isimleriniz belli mi? Biz hala bulamadıktakapı süsü, hediyelikler, altın yastığı fln hepsi askıda
Odamızın kalan kısmı canlar, merak edenlere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?