• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

kızlar bugün a101'in kampanya günü. 18 tl'ye bebek nevresimi aldım. öyle aman aman yumuşak ve kaliteli sayılmaz ama nolur nolmaz yedek dursun diye aldım. fiyatı çok iyi çünkü.

bir de bebek alt değiştirme matı aldım. içinde 10 tane örtü var. normalde 12-13 tl sanırım bu kullan-at matlar, a101'in kendi markası 7 tl idi hemen bi tane kaptım. nasıl olsa kalitesiz de çıksa çok sorun yaratmayacak bir ürün. belki siz de alırsınız haber vermek istedim.

foto ekleyemedim ama internette güncel broşürü var.

Kızlar kapı süslerine 100 lira verilmez bence ya hele 350 lira hiç verilmez. Onun yerine bebeğin farklı bir ihtiyacı alınabilir. Kapı süsünü, magnetlerini falan ben kendim yapmayı planlıyorum normalde hiç becerim yoktur bu tarz şeylere ama konu bebeğim olunca özeniyorum : )

Baya uygunmuş fiyatı. Bana arkadaşım almış, beyaz renkli benimki. Ataşehirdeki palladium avm içerisinde bi organizasyon varmış, instagramdan satış yapan biri tezgah açmış ordan almış arkadaşım. Ben de bir tane de oğluma alayım diye baktım fiyatlarına da yanılmıyorsam 80tl diyordu, hatta 100e bile gördüm :KK57: çok çok uygunmuş, bence dene. Çok hafif bir ışığı var, masaüstü modeli. Yatağa da konabilirmiş, kablosu çıkıntısı vs yok. Pilli, açma kapama düğmesi var. İki avuç içi kadar birşey :) Hoşuma gitti benim. Hatta alırsan ve memnun kalırsan satıcı ismini benimle de paylaşırsan memnun olurum, ben de oğluma alırım bir tane de :)

dün sipariş verdim canım gelmesini bekliyorum, yorumumu paylaşıcam ;)

kapı süsü için de geçenlerde çok araştırma yapmıştım en sonunda insta'dan biriyle anlaştım ama şimdi isim de paylaşamam di mi burda :) benim modelim de keçeli olacak, 130 TL'te anlaştım. sorduğum fiyatlarda 250, 180,170,160'lar da vardı ama hem içime sinen model, hem diğer yaptığı işlerin kaliteli görüntüsü, hem de en uygun fiyat birleşimi bu satıcıda çıkmıştı. ben kız için yaptırıyorum ama erkekler için de çok şeker şeyler vardı. bu olmasaydı pleksi ayna kesimli bir model yaptıracaktım o da 120 TL idi. çok geçe bırakmayın derim, ben geçen hafta sipariş verdim ama eylülün ilk haftası teslim alacağım. sipariş sırasına sokuyorlar resmen. bir tanıdığım doğuma 1 ay kala yaptırmak istemişti başka bir satıcıdan da sipariş listesi dolu diye almamıştı bile.

kapı süsü için de geçenlerde çok araştırma yapmıştım en sonunda insta'dan biriyle anlaştım ama şimdi isim de paylaşamam di mi burda :) benim modelim de keçeli olacak, 130 TL'te anlaştım. sorduğum fiyatlarda 250, 180,170,160'lar da vardı ama hem içime sinen model, hem diğer yaptığı işlerin kaliteli görüntüsü, hem de en uygun fiyat birleşimi bu satıcıda çıkmıştı. ben kız için yaptırıyorum ama erkekler için de çok şeker şeyler vardı. bu olmasaydı pleksi ayna kesimli bir model yaptıracaktım o da 120 TL idi. çok geçe bırakmayın derim, ben geçen hafta sipariş verdim ama eylülün ilk haftası teslim alacağım. sipariş sırasına sokuyorlar resmen. bir tanıdığım doğuma 1 ay kala yaptırmak istemişti başka bir satıcıdan da sipariş listesi dolu diye almamıştı bile.
özelden atsana bakim =)

Odamızın kalan kısmı canlar, merak edenlere:)

Eklentiler

• IMG_5455.JPG
    IMG_5455.JPG
    22,9 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG_5456.JPG
    IMG_5456.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_5457.JPG
    IMG_5457.JPG
    28,7 KB · Görüntüleme: 185
  • IMG_5458.JPG
    IMG_5458.JPG
    21,7 KB · Görüntüleme: 181
Kızlar kapı süslerine 100 lira verilmez bence ya hele 350 lira hiç verilmez. Onun yerine bebeğin farklı bir ihtiyacı alınabilir. Kapı süsünü, magnetlerini falan ben kendim yapmayı planlıyorum normalde hiç becerim yoktur bu tarz şeylere ama konu bebeğim olunca özeniyorum : )
Aynen bende öyle düşünüyorum internetten araştırıp bulurum nasıl yapıldığını inçe işim iyidir beceririm diye düşünüyorum

Kızlar sallanan elektrikli ana kucağı almayı düşünüyo musunuz? Bana çok öneriliyolar ama 5-6 ay için o kadar para vermek mantıklı mı bilemiyorum. Birde Kiraz çekirdekli reflü yatağı öneriyolar alanınız var mı?
Kiraz cekirdekli reflü yatagını aldım ben bakalım umarım kullanışlı olur

Canım banada özel den yazabilir misin ismi

Odanızın kalan kısmı müthüüüüüüüşşş :KK68: O ışıkları nerden aldın canım? Duvarda olanları da dolap üstünde olanları da.
duvarda olanlar ikea , dolap üstündekileri falan aliexpressten almştım pilli onlar daha iyi kablo vs ugraştırmıyo, perdenin ordaki yıldız ışıkta koçtaş karton o dandik biraz =)

duvarda olanlar ikea , dolap üstündekileri falan aliexpressten almştım pilli onlar daha iyi kablo vs ugraştırmıyo, perdenin ordaki yıldız ışıkta koçtaş karton o dandik biraz =)
Aliexpressten bende baya beğendim. Ama güvenemiyorum bir türlü. Gelir gelmez davası.

Back