- 22 Kasım 2016
- 378
- 318
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
Kızlar sallanan elektrikli ana kucağı almayı düşünüyo musunuz? Bana çok öneriliyolar ama 5-6 ay için o kadar para vermek mantıklı mı bilemiyorum. Birde Kiraz çekirdekli reflü yatağı öneriyolar alanınız var mı?
Modeli tatlı olabilir güzel düşünmüşsünüz ama aliexpressten eşim hususi küçük bir ürün sipariş verdi o bile gelmedi o yuzden o siteye güvenemiyorum ben hepsi burada sitesinde de buna benzer bir seyler görmüştümArkadaşlar gece lambası için alternatif arıyorum. Kırmızı tonlarında loş bi ışık, gece uyanan bebek için ideal diye okudum. Ev mağazalarının sitelerine baktım pek bişe bulamadım. Bu arada ayrı oda için değil kendi yatak odamız için bakıyorum. Aliexpress'te şöyle bi model buldum ama olur mu ki? Bakalım yükleyebilecek miyim..Eki Görüntüle 2026248
Modeli tatlı olabilir güzel düşünmüşsünüz ama aliexpressten eşim hususi küçük bir ürün sipariş verdi o bile gelmedi o yuzden o siteye güvenemiyorum ben hepsi burada sitesinde de buna benzer bir seyler görmüştüm
https://www.kidslivingetc.com/gece-lambasi Şu sitede de alternatifler var bilgin olsun cnm.Arkadaşlar gece lambası için alternatif arıyorum. Kırmızı tonlarında loş bi ışık, gece uyanan bebek için ideal diye okudum. Ev mağazalarının sitelerine baktım pek bişe bulamadım. Bu arada ayrı oda için değil kendi yatak odamız için bakıyorum. Aliexpress'te şöyle bi model buldum ama olur mu ki? Bakalım yükleyebilecek miyim..Eki Görüntüle 2026248
https://www.kidslivingetc.com/gece-lambasi Şu sitede de alternatifler var bilgin olsun cnm.
https://www.kidslivingetc.com/gece-lambasi Şu sitede de alternatifler var bilgin olsun cnm.
ikea da var bunlar duvar lambası olarak geciyo renk renk desen desen var, ben bulut ve yıldız aldımbazı modellerin çok benzerini yine aliexpress'te buldum 7 dolara filan :)
bu nasıl?
Eki Görüntüle 2026260
ikea da var bunlar duvar lambası olarak geciyo renk renk desen desen var, ben bulut ve yıldız aldım
eveet ordakiler kablolu, kablosuzda var onu koçtaştan almştım bi de aliexpressten almştım pillikablolu mu canım?
Kızlar ben evlenirken çocuk odam için ikea sedir almıştım ileri de bebek karyolası olarakta kullanırım diye hala öyle düşünüyorum. Şimdi 1-2 yaşına kadar beni idare edecek bir beşiğe ihtiyacım var. Sepetler çok hoşuma gidiyor ama kullanım süresinin kısa olduğunu söylüyorlar. Karar veremedim sizce hangisi kullanışlı olur? 2. fotoğraftaki beşik 70-110 ölçülerinde.
canım çok uygun ama minicik bir şey gelmesin açıklamasını falan iyi oku. bizde hiç sorun yaşamadık eşim 2 patronumda sürekli alışveriş yapıyor. satıcı puanı çok önemli.bazı modellerin çok benzerini yine aliexpress'te buldum 7 dolara filan :)
bu nasıl?
Eki Görüntüle 2026260
benimde sepet beşik nevresimini özel diktireceğim sanırım piyasada hiç bulamadımKızlar ben evlenirken çocuk odam için ikea sedir almıştım ileri de bebek karyolası olarakta kullanırım diye hala öyle düşünüyorum. Şimdi 1-2 yaşına kadar beni idare edecek bir beşiğe ihtiyacım var. Sepetler çok hoşuma gidiyor ama kullanım süresinin kısa olduğunu söylüyorlar. Karar veremedim sizce hangisi kullanışlı olur? 2. fotoğraftaki beşik 70-110 ölçülerinde.
Evet ilk 5 tanesi Mamas Papastan aldım, pamukları çok güzel yumuşacık. O ceketin iç kısmı bile yumuş yumuş. N11 den buldum bende hatta 2 tulum alıp bedenleri konusunda kararsız kalıp ertesi gün girip tekrar alayım dedim hepsi tekrar indirime girmiş 23 liraya bile tulum aldım Jokerde 100 liranın altına yok mamas papas ama arada bakıyorum denk gelirse alıcam. Diğerleri Chicco, 2'li altlar 12 liraya aldım sıkıntı da çıksa önemli değil yani. Havlusunu kullandın mı peki ön yüzünde bir katta müslin gibi bir bez kaplı ama bez sert ondan emin olamadım iade edicem.
bazı modellerin çok benzerini yine aliexpress'te buldum 7 dolara filan :)
bu nasıl?
Eki Görüntüle 2026260
Çok güzel olmuş. Ben de kalpli battaniye ördüm ama seninki kadar güzel olmadı benimki acami işi biraz ilk örgüm diyebilirim ama bebeğim için bi el emeğim olsun istedim çirkin oldu ama ilerde hatıra kalır en azından annem örmüştü der :d içine kumaş geçireceğim ben de ne tür kumaş almalıyız?Eki Görüntüle 2025916 Eki Görüntüle 2025915 Kızlar sonunda battaniyem bitti beraberinde bende bittim sıkıldım ya
Ben bebek bakım setlerimi Sebamed aldım canım. Pişik kremi, losyonu, yağı, şampuanı.philips avent pp biberonundan aldım canım tırnak bakım seti daha almadım biraz araştıracağım bir normal bildiğiniz terzi makası tarzı olanlar var birde bizim tırnaklarımızı kestiğimiz tarz olanlar hangisi daha kullanışlı araştırdıktan sonra bakacağım. sahte emzik aldım sootie emziklerden, alından ateş ölçer aldım braun marka, banyo için kova maşrapa file aldım şimdilik aldıklarım bunlar. birde bebek bakım setleri var onları dalin mi johnson's baby mi yoksa başka marka mı alayım ona karar veremedim.
tırnak makaslarına açıklık getireyim diye foto ekliyorum
Eki Görüntüle 2025631 Eki Görüntüle 2025632
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?