• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kızlar sallanan elektrikli ana kucağı almayı düşünüyo musunuz? Bana çok öneriliyolar ama 5-6 ay için o kadar para vermek mantıklı mı bilemiyorum. Birde Kiraz çekirdekli reflü yatağı öneriyolar alanınız var mı?

Kızlar sallanan elektrikli ana kucağı almayı düşünüyo musunuz? Bana çok öneriliyolar ama 5-6 ay için o kadar para vermek mantıklı mı bilemiyorum. Birde Kiraz çekirdekli reflü yatağı öneriyolar alanınız var mı?

ev tipi ana kucağı aldık ilk dönemleri için. kendiliğinden sallanmıyor ama ayakları eğik olduğu için sen itince sallayabiliyorsun. kendinden titreşim düğmesi de var. tepesinde müzikli bir alet var renkli oyuncakların sallandığı. içi de puf puf. 4 kademe yatış pozisyonu da var. chicco'nun balloon bouncer modeli :anne:

Arkadaşlar gece lambası için alternatif arıyorum. Kırmızı tonlarında loş bi ışık, gece uyanan bebek için ideal diye okudum. Ev mağazalarının sitelerine baktım pek bişe bulamadım. Bu arada ayrı oda için değil kendi yatak odamız için bakıyorum. Aliexpress'te şöyle bi model buldum ama olur mu ki? Bakalım yükleyebilecek miyim.. 2017-Tav-an-ocuk-Bebek-ocuklar-I-in-LED-Gece-I-k-Ba-ucu-Lambas-Beyaz.jpg

Arkadaşlar gece lambası için alternatif arıyorum. Kırmızı tonlarında loş bi ışık, gece uyanan bebek için ideal diye okudum. Ev mağazalarının sitelerine baktım pek bişe bulamadım. Bu arada ayrı oda için değil kendi yatak odamız için bakıyorum. Aliexpress'te şöyle bi model buldum ama olur mu ki? Bakalım yükleyebilecek miyim..Eki Görüntüle 2026248
Modeli tatlı olabilir güzel düşünmüşsünüz ama aliexpressten eşim hususi küçük bir ürün sipariş verdi o bile gelmedi o yuzden o siteye güvenemiyorum ben hepsi burada sitesinde de buna benzer bir seyler görmüştüm

Modeli tatlı olabilir güzel düşünmüşsünüz ama aliexpressten eşim hususi küçük bir ürün sipariş verdi o bile gelmedi o yuzden o siteye güvenemiyorum ben hepsi burada sitesinde de buna benzer bir seyler görmüştüm

aaa.. ben hiç sorun yaşamadım. burda iş yerinde erkek arkadaşlar da bi sürü elektronik şey getirtiyolar onlarda da bişe olmadı. belki o satıcı sorunluysa. olmaz diye de bişe yok da 6 dolar olduğu için o riski alabilirim sanırım. ama kullanışlılığından emin olamadım. burdan hiçbi şekilde o fiyata alamam galiba.

Arkadaşlar gece lambası için alternatif arıyorum. Kırmızı tonlarında loş bi ışık, gece uyanan bebek için ideal diye okudum. Ev mağazalarının sitelerine baktım pek bişe bulamadım. Bu arada ayrı oda için değil kendi yatak odamız için bakıyorum. Aliexpress'te şöyle bi model buldum ama olur mu ki? Bakalım yükleyebilecek miyim..Eki Görüntüle 2026248
https://www.kidslivingetc.com/gece-lambasi Şu sitede de alternatifler var bilgin olsun cnm.

Kızlar ben evlenirken çocuk odam için ikea sedir almıştım ileri de bebek karyolası olarakta kullanırım diye hala öyle düşünüyorum. Şimdi 1-2 yaşına kadar beni idare edecek bir beşiğe ihtiyacım var. Sepetler çok hoşuma gidiyor ama kullanım süresinin kısa olduğunu söylüyorlar. Karar veremedim sizce hangisi kullanışlı olur? 2. fotoğraftaki beşik 70-110 ölçülerinde.

Eklentiler

• lilyum-sepet-beşik-beyaz.jpg
    lilyum-sepet-beşik-beyaz.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 77
  • mimosa-oyun-parkı-beyaz.jpg
    mimosa-oyun-parkı-beyaz.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar ben evlenirken çocuk odam için ikea sedir almıştım ileri de bebek karyolası olarakta kullanırım diye hala öyle düşünüyorum. Şimdi 1-2 yaşına kadar beni idare edecek bir beşiğe ihtiyacım var. Sepetler çok hoşuma gidiyor ama kullanım süresinin kısa olduğunu söylüyorlar. Karar veremedim sizce hangisi kullanışlı olur? 2. fotoğraftaki beşik 70-110 ölçülerinde.

bence oyun parkı canım. kademeli özelliğini kullanabilirsin uzun süre. hem dikdörtgen olduğu için yatak vs ev tekstili şeyleri bulmak da kolay olur diye düşünüyorum. biz de buna benzer bir model seçtik.

benimde sepet beşik nevresimini özel diktireceğim sanırım piyasada hiç bulamadım:KK43: benim ayrı odam olmadığı için en iyi çözüm bizim için şimdilik buydu kendi kendine kalkmaya başlayana kadar yatar diyorlar bakalım kaç ay kullanacağım. bir iki yaş diyorsan kare olanını tercih et.

Evet ilk 5 tanesi Mamas Papastan aldım, pamukları çok güzel yumuşacık. O ceketin iç kısmı bile yumuş yumuş. N11 den buldum bende hatta 2 tulum alıp bedenleri konusunda kararsız kalıp ertesi gün girip tekrar alayım dedim hepsi tekrar indirime girmiş 23 liraya bile tulum aldım Jokerde 100 liranın altına yok mamas papas ama arada bakıyorum denk gelirse alıcam. Diğerleri Chicco, 2'li altlar 12 liraya aldım sıkıntı da çıksa önemli değil yani. Havlusunu kullandın mı peki ön yüzünde bir katta müslin gibi bir bez kaplı ama bez sert ondan emin olamadım iade edicem.

Jokerde bazen gece 10dan sabah 10a kampanyalar oluyor ya, o kampanyalardan birinden almıştım ben. Mamas papas ürünlerindeydi indirim bir gece.
Yok, dediğin havluyu hiç bilmiyorum canım. Görmedim de, bişe diyemeyeceğim. Ama bence müslin ve havlunun ayrı olması daha iyi çünkü mesela tek havlu kullanmak daha rahat gelirse en azından ürün elinde boşa bekliyor olmaz. Tek tek olsalar daha kullanışlı bence. Müslin örtüleri ben gündelik olarak çok kullanıyorum. Çarşaf, örtü, battaniye, yer örtüsü, güneşlik gibi birsürü işime yarıyorlar.

bazı modellerin çok benzerini yine aliexpress'te buldum 7 dolara filan :)
bu nasıl?
Eki Görüntüle 2026260

Baya uygunmuş fiyatı. Bana arkadaşım almış, beyaz renkli benimki. Ataşehirdeki palladium avm içerisinde bi organizasyon varmış, instagramdan satış yapan biri tezgah açmış ordan almış arkadaşım. Ben de bir tane de oğluma alayım diye baktım fiyatlarına da yanılmıyorsam 80tl diyordu, hatta 100e bile gördüm :KK57: çok çok uygunmuş, bence dene. Çok hafif bir ışığı var, masaüstü modeli. Yatağa da konabilirmiş, kablosu çıkıntısı vs yok. Pilli, açma kapama düğmesi var. İki avuç içi kadar birşey :) Hoşuma gitti benim. Hatta alırsan ve memnun kalırsan satıcı ismini benimle de paylaşırsan memnun olurum, ben de oğluma alırım bir tane de :)

Eki Görüntüle 2025916 Eki Görüntüle 2025915 Kızlar sonunda battaniyem bitti beraberinde bende bittim sıkıldım ya :KK51:
Çok güzel olmuş. Ben de kalpli battaniye ördüm ama seninki kadar güzel olmadı benimki acami işi biraz ilk örgüm diyebilirim ama bebeğim için bi el emeğim olsun istedim çirkin oldu ama ilerde hatıra kalır en azından annem örmüştü der :d içine kumaş geçireceğim ben de ne tür kumaş almalıyız?

philips avent pp biberonundan aldım canım tırnak bakım seti daha almadım biraz araştıracağım bir normal bildiğiniz terzi makası tarzı olanlar var birde bizim tırnaklarımızı kestiğimiz tarz olanlar hangisi daha kullanışlı araştırdıktan sonra bakacağım. sahte emzik aldım sootie emziklerden, alından ateş ölçer aldım braun marka, banyo için kova maşrapa file aldım şimdilik aldıklarım bunlar. birde bebek bakım setleri var onları dalin mi johnson's baby mi yoksa başka marka mı alayım ona karar veremedim.

tırnak makaslarına açıklık getireyim diye foto ekliyorum:KK48:
Eki Görüntüle 2025631 Eki Görüntüle 2025632
Ben bebek bakım setlerimi Sebamed aldım canım. Pişik kremi, losyonu, yağı, şampuanı.

Back